Суші-торт
![Суші-торт Суші-торт](/uploads/posts/2015-01/sush-tort_271.jpeg)
Суші-торт - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рис замочуємо в холодній воді на 1 годину. В цей час рисовий оцет, цукор і сіль підігріваємо до розчинення твердих інгредієнтів, а після остуджуємо.
Рис заливаємо 360 мл води, ставимо на плиту, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин під кришкою, потім зменшуємо вогонь і варимо ще 5 хвилин. Готовому рісу даємо настоятися під кришкою хвилин 10 після додаємо оцет, перемішуємо. Сьомгу ретельно промиваємо під холодною водою, очистити від шкіри і кісток, нарізаємо тонкою соломкою і змішати з маслом авокадо і кунжутним насінням. Залишаємо в холодильнику на 15-20 хвилин. Огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою. Аналогічним чином робимо і з авокадо.
На лист норі вологими руками викладаємо половину рису і розрівнюємо по всій поверхні. Зверху розподіляємо шар огірка, потім авокадо і сьомгу. Повторюємо процедуру ще раз. Даємо торту постояти в холодильнику 30 хвилин, а після - сервіруємо.
Салат суші-торт «Три ікринки»
Інгредієнти:
Приготування
Рис для суші відварюємо, згідно порад з попереднього рецепту, і заправляємо сумішшю оцту, солі і цукру.
Авокадо очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими пластинами, відварені креветки чистимо від панцира, а рибу промиваємо та нарізаємо тонкими смужками. Яйця збиваємо з сіллю і смажимо тонкі яєчні млинці, які також необхідно нарізати соломкою.
Остиглий рис мокрими руками ділимо на 4 частини. На лист норі викладаємо першу частину рису, за нею шар креветок, авокадо, майонезу, і знову шар норі, який потім покриваємо рисом, сьомгою, майонезом і яєчними млинцями. Останнім знову йде шар норі, рис далі і майонез. Останній шар прикрашаємо 3 видами ікри (наприклад, білої і фарбованої (чорної) ікрою щуки, і червоною ікрою) і подаємо суші-торт до столу не забувши попередньо охолодити 30-50 хвилин.
Суші-торт - простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
![Суші-торт Суші-торт](/uploads/posts/2015-01/sush-tort_602.jpeg)
Рис відварюємо і приправляємо підігрітою сумішшю рисового оцту, солі і цукру.
В окремій мисці змішуємо майонез, лимонний сік, 2 чайні ложки васабі (бажано порошку) і нарізаний зелений лук. Додаємо соус до суміші відвареного і нарізаного крабового м'яса і креветок, ретельно перемішуємо.
Листи норі прожарюємо на сковороді без масла 30 секунд, для посилення смаку. На шар клейонки укладаємо 1/4 остиглого рису і розрівнюємо його руками. Далі кладемо лист норі, на якому мокрими руками розподіляємо 1/4 рису і промазуємо її гострим соусом. Наступним йде шар крабового м'яса і креветок, 1/4 рису і знову норі. Далі останній шар крупи і шар соусу. Готовий торт прикрашаємо цілими креветками, залишками зеленої цибулі, охолоджуємо приблизно годину і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
![Роли з сьомгою](/uploads/posts/2015-01/roli-z-somgoyu_161.jpeg)
Роли з сьомгою
Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про
![Роли з креветками](/uploads/posts/2015-01/roli-z-krevetkami_441.jpeg)
Роли з креветками
Роли з креветками - одне з популярних страв японської кухні. Якщо ви вирішили приготувати їх вдома, то варто дізнатися про те, як правильно зробити
![Темакі](/uploads/posts/2015-01/temak_591.jpeg)
Темакі
Ви жити не можете без японської кухні? Любите суші, роли, гострі супи та інші страви цього регіону? Як раз для вас представляємо рецепти темакі -
![Роли з авокадо](/uploads/posts/2015-01/roli-z-avokado_671.jpeg)
Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
![Роли з лососем](/uploads/posts/2015-01/roli-z-lososem_901.jpeg)
Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І
![Суші з лососем](/uploads/posts/2015-01/sush-z-lososem_991.jpeg)
Суші з лососем
Суші з лососем - це грудочку рису з краплею васабі зверху покритий скибочкою сирої риби. Зазвичай вони подаються з соєвим соусом. Давайте розглянемо