Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Роли з ікрою

5-01-2015, 11:04
1 260
Роли з ікрою
Пропонуємо вам приготувати сьогодні роли з ікрою по описаним нижче рецептами, і поринути в атмосферу китайської кухні прямо у себе вдома.

Роли з червоною ікрою


Інгредієнти:

  • рис - 200 г;

  • ікра червона - 200 г;

  • норі - 3 аркуша;

  • оцет рисовий - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Отже, ретельно промиваємо рис, змінюючи і зливаючи воду кілька разів. Потім заливаємо його холодною водою і залишаємо розбухати. Потім знову зливаємо рідину, заливаємо і ставимо варитися на повільний вогонь. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і готуємо рис 5-7 хвилин, поки він повністю не вбере в себе всю воду. Після цього, акуратно знімаємо каструлю з вогню, але не відкриваємо кришку ще хвилин 15-20.
    У остиглий рис додаємо трохи оцту і кілька разів перевертаємо, все дерев'яною лопаткою, не заважаючи. Цим часом беремо листи норії, акуратно поділяємо їх руками, або розрізаємо на 5 смужок. Рисовий оцет змішуємо з такою ж кількістю води, і кожен раз змочуємо руки перед роботою. Отже, беремо руками трохи рису і формуємо з нього кульку. Смужку норі кладемо шорсткою стороною вгору на долоню і викладаємо на неї колобок. Далі загортаємо все, кінчик смужки змочуємо водою і приклеюємо. Надаємо ролу потрібну форму і зверху викладаємо чайною ложкою ікру, подаємо блюдо з соусом, васабі. Готові роли з ікрою лосося їмо тільки дерев'яними паличками.

    Роли з ікрою минтая


    Інгредієнти:

  • норії - 1 упаковка;

  • плавлений сир - 1 шт.;

  • ікра минтая - 300 г;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • рис - 400 г;

  • рисовий оцет - 4 ст. ложки;

  • вода - 05 л;

  • сіль, цукор;

  • соєвий соус, маринований імбир, васабі.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте підготуємо рис. Для цього його гарненько промиваємо, заливаємо водою і залишаємо на годину. Потім ставимо на вогонь і варимо на сильному вогні хвилин 5.
    Роли з ікрою
    Потім зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо ще хвилин 10-15 при закритій кришці. Даємо рису постояти 20 хвилин і охолонути.
    Цим часом моєму огірок, і нарізаємо його разом з сиром смужками. У чашці з'єднуємо дрібку солі, цукор і рисовий оцет. Цією сумішшю поливаємо наш рис, але не перемішуємо. На рогожу кладемо лист норі, зверху викладаємо рис, далі смужки огірка і сиру. Тепер акуратно загортаємо все в рулет, надаючи ролу руками округлу форму. Даємо страві постояти трохи охолонути, а потім розрізаємо мокрим гострим ножем і подаємо роли з огірком разом з васабі, маринованим імбиром і соєвим соусом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Роли з сьомгою
    Роли з сьомгою
    Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про
    Роли з огірком
    Роли з огірком
    Дуже смачні і низькокалорійні роли завжди поживні і корисні. Зараз існує багато закладів, де можна спробувати це блюдо. А ті, хто любить домашню їжу,
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
    Роли з крабовими паличками
    Роли з крабовими паличками
    Роли з крабовими паличками - це дивовижне блюдо азіатської кухні, яке можна приготувати з додаванням різноманітних інгредієнтів: сиру, вугра, ікри і
    Роли з лососем
    Роли з лососем
    Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І
    Суші з лососем
    Суші з лососем
    Суші з лососем - це грудочку рису з краплею васабі зверху покритий скибочкою сирої риби. Зазвичай вони подаються з соєвим соусом. Давайте розглянемо