Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
![Суп-гуляш з яловичини по-угорськи Суп-гуляш з яловичини по-угорськи](/uploads/posts/2015-07/sup-gulyash-z-yalovichini-po-ugorski_531.jpeg)
Угорський суп-гуляш в мультиварці - рецепт
Одним з головних плюсів мультиварки є можливість повільного томління продуктів з метою їх максимального розм'якшення і екстракції смаків – те, що потрібно для цього угорського гуляшу.
Інгредієнти:
Приготування
Нарізавши яловичу м'якоть кубиками, покладіть її на дно пристрою і покрийте шаром нарізаних овочів і грибів. Розведіть томатну пасту в бульйоні, туди ж влийте вустер, додайте цукор з паприкою і гірчицю. Ароматною підливою покрийте всі інгредієнти в чаші пристрою, закрийте кришкою і тушкуйте все в режимі «Суп» 25-3 години. Готова яловичина повинна розпадатися на волокна.
Як приготувати суп-гуляш з яловичини?
Приготування
Розігрів масло в сотейнику, використовуйте його для пасерування нарізаних кубиками овочів. Через 3-4 хвилини обжарювання, додайте до овочевої засмажки гриби і розтертий в пасту часник. Коли вся грибна волога випарується, викладіть шматочки яловичини. Посипте вміст жаровні борошном і паприкою, додайте пажитник, томатну пасту і залийте все яловичим бульйоном.
Класичний угорський суп-гуляш
Інгредієнти:
![Суп-гуляш з яловичини по-угорськи Суп-гуляш з яловичини по-угорськи](/uploads/posts/2015-07/sup-gulyash-z-yalovichini-po-ugorski_702.jpeg)
Приготування
Вытопите весь жир з скибочок бекону. Сам бекон перекладіть на серветку, а на смальці, спершу обсмажте яловичину, а потім і овочі. Овочі посипте борошном, доповніть паприкою, часником, чебрецем і лавром. Залийте все томатами у власному соку і бульйоном. Поверніть в жаровню м'ясо, а слідом за ним покладіть кубики картоплі. Розмістіть жаровню в розігрітій до 155 градусів духовці 3 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Гуляш по-угорськи з яловичини – рецепт](/uploads/posts/2015-07/gulyash-po-ugorski-z-yalovichini-recept_431.jpeg)
Гуляш по-угорськи з яловичини – рецепт
Сьогодні розповімо про справжній угорський гуляш. Традиційно це блюдо готують з яловичини або телятини в густій, кремовою підливці і з великою
![Гуляш – рецепт](/uploads/posts/2015-07/gulyash-recept_901.jpeg)
Гуляш – рецепт
Рецептів приготування гуляшу існує досить багато і в кожній країні є оригінальний варіант. Сьогодні, великий вибір інгредієнтів дає фантастичний
![Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-gulyash-z-svinini-z-pdlivkoyu_801.jpeg)
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
![Гуляш з індички з підливою – рецепт](/uploads/posts/2015-07/gulyash-z-ndichki-z-pdlivoyu-recept_671.jpeg)
Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш
![Гуляш з підливою](/uploads/posts/2015-07/gulyash-z-pdlivoyu_201.jpeg)
Гуляш з підливою
Гуляш, при правильному приготуванні, виходить смачним і ароматним. Шматочки м'яса повинні бути ніжними, м'якими, распадающимися на волокна. Страву
![Гуляш з курки в мультиварці](/uploads/posts/2015-07/gulyash-z-kurki-v-multivarc_251.jpeg)
Гуляш з курки в мультиварці
Традиційно гуляш готується з телятини. Але сьогодні існує безліч його варіацій, в тому числі з курки. Так страва виходить більш легким, так і