Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Угорський гуляш – страва сезонне, яке найкраще підходить для вживання в холоду. Ситний і зігріваючий м'ясний гуляш з яловичиною та овочами прекрасно втамовує голод, а ще він просто готується і перевірити це можна, випробувавши на практиці один з наших рецептів.
Одним з головних плюсів мультиварки є можливість повільного томління продуктів з метою їх максимального розм'якшення і екстракції смаків – те, що потрібно для цього угорського гуляшу.
Інгредієнти:
яловича вирізка - 17 кг;
морква - 450 г;
картопля - 380 г;
печериці - 410 г;
ріпчаста цибуля - 95 г;
часникові зубки - 3 шт.;
яловичий бульйон - 11 л;
томатна паста - 45 г;
вустерський соус - 30 мл;
солодка паприка, тростинний цукор - по 1/4 ст.;
гірчиця - 5 р.
Приготування
Нарізавши яловичу м'якоть кубиками, покладіть її на дно пристрою і покрийте шаром нарізаних овочів і грибів. Розведіть томатну пасту в бульйоні, туди ж влийте вустер, додайте цукор з паприкою і гірчицю. Ароматною підливою покрийте всі інгредієнти в чаші пристрою, закрийте кришкою і тушкуйте все в режимі «Суп» 25-3 години. Готова яловичина повинна розпадатися на волокна.
рослинне масло - 45 мл;
лісові гриби - 780 г;
ріпчаста цибуля - 140 г;
солодкий перець - 160 г;
часникові зубки - 3 шт.;
яловича вирізка - 950 г;
солодка паприка - 15 г;
борошно - 15 г;
насіння пажитника - 2 ч. ложки;
яловичий бульйон - 490 мл;
томатна паста - 35 р.
Приготування
Розігрів масло в сотейнику, використовуйте його для пасерування нарізаних кубиками овочів. Через 3-4 хвилини обжарювання, додайте до овочевої засмажки гриби і розтертий в пасту часник. Коли вся грибна волога випарується, викладіть шматочки яловичини. Посипте вміст жаровні борошном і паприкою, додайте пажитник, томатну пасту і залийте все яловичим бульйоном.
Інгредієнти:
бекон - 55 г;
яловичина - 650 г;
ріпчаста цибуля - 80 г;
морква - 80 г;
пастернак - 90 г;
стебло селери;
солодка паприка - 15 г;
часникові зубки - 3-4 шт.;
листя чебрецю - 1 ч. ложка;
листя лавра - 2 шт.;
томати у власному соку - 790 мл;
яловичий бульйон - 19 л;
картопля - 550 р.
Приготування
Вытопите весь жир з скибочок бекону. Сам бекон перекладіть на серветку, а на смальці, спершу обсмажте яловичину, а потім і овочі. Овочі посипте борошном, доповніть паприкою, часником, чебрецем і лавром. Залийте все томатами у власному соку і бульйоном. Поверніть в жаровню м'ясо, а слідом за ним покладіть кубики картоплі. Розмістіть жаровню в розігрітій до 155 градусів духовці 3 години.
Угорський суп-гуляш в мультиварці - рецепт
Одним з головних плюсів мультиварки є можливість повільного томління продуктів з метою їх максимального розм'якшення і екстракції смаків – те, що потрібно для цього угорського гуляшу.
Інгредієнти:
Приготування
Нарізавши яловичу м'якоть кубиками, покладіть її на дно пристрою і покрийте шаром нарізаних овочів і грибів. Розведіть томатну пасту в бульйоні, туди ж влийте вустер, додайте цукор з паприкою і гірчицю. Ароматною підливою покрийте всі інгредієнти в чаші пристрою, закрийте кришкою і тушкуйте все в режимі «Суп» 25-3 години. Готова яловичина повинна розпадатися на волокна.
Як приготувати суп-гуляш з яловичини?
Приготування
Розігрів масло в сотейнику, використовуйте його для пасерування нарізаних кубиками овочів. Через 3-4 хвилини обжарювання, додайте до овочевої засмажки гриби і розтертий в пасту часник. Коли вся грибна волога випарується, викладіть шматочки яловичини. Посипте вміст жаровні борошном і паприкою, додайте пажитник, томатну пасту і залийте все яловичим бульйоном.
Класичний угорський суп-гуляш
Інгредієнти:
Приготування
Вытопите весь жир з скибочок бекону. Сам бекон перекладіть на серветку, а на смальці, спершу обсмажте яловичину, а потім і овочі. Овочі посипте борошном, доповніть паприкою, часником, чебрецем і лавром. Залийте все томатами у власному соку і бульйоном. Поверніть в жаровню м'ясо, а слідом за ним покладіть кубики картоплі. Розмістіть жаровню в розігрітій до 155 градусів духовці 3 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гуляш по-угорськи з яловичини – рецепт
Сьогодні розповімо про справжній угорський гуляш. Традиційно це блюдо готують з яловичини або телятини в густій, кремовою підливці і з великою
Гуляш – рецепт
Рецептів приготування гуляшу існує досить багато і в кожній країні є оригінальний варіант. Сьогодні, великий вибір інгредієнтів дає фантастичний
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш
Гуляш з підливою
Гуляш, при правильному приготуванні, виходить смачним і ароматним. Шматочки м'яса повинні бути ніжними, м'якими, распадающимися на волокна. Страву
Гуляш з курки в мультиварці
Традиційно гуляш готується з телятини. Але сьогодні існує безліч його варіацій, в тому числі з курки. Так страва виходить більш легким, так і