Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп-гуляш з яловичини по-угорськи

Суп-гуляш з яловичини по-угорськи

30-07-2015, 20:58
911
Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Угорський гуляш – страва сезонне, яке найкраще підходить для вживання в холоду. Ситний і зігріваючий м'ясний гуляш з яловичиною та овочами прекрасно втамовує голод, а ще він просто готується і перевірити це можна, випробувавши на практиці один з наших рецептів.

Угорський суп-гуляш в мультиварці - рецепт


Одним з головних плюсів мультиварки є можливість повільного томління продуктів з метою їх максимального розм'якшення і екстракції смаків – те, що потрібно для цього угорського гуляшу.
Інгредієнти:

  • яловича вирізка - 17 кг;

  • морква - 450 г;

  • картопля - 380 г;

  • печериці - 410 г;

  • ріпчаста цибуля - 95 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • яловичий бульйон - 11 л;

  • томатна паста - 45 г;

  • вустерський соус - 30 мл;

  • солодка паприка, тростинний цукор - по 1/4 ст.;

  • гірчиця - 5 р.


  • Приготування
    Нарізавши яловичу м'якоть кубиками, покладіть її на дно пристрою і покрийте шаром нарізаних овочів і грибів. Розведіть томатну пасту в бульйоні, туди ж влийте вустер, додайте цукор з паприкою і гірчицю. Ароматною підливою покрийте всі інгредієнти в чаші пристрою, закрийте кришкою і тушкуйте все в режимі «Суп» 25-3 години. Готова яловичина повинна розпадатися на волокна.

    Як приготувати суп-гуляш з яловичини?



  • рослинне масло - 45 мл;

  • лісові гриби - 780 г;

  • ріпчаста цибуля - 140 г;

  • солодкий перець - 160 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • яловича вирізка - 950 г;

  • солодка паприка - 15 г;

  • борошно - 15 г;

  • насіння пажитника - 2 ч. ложки;

  • яловичий бульйон - 490 мл;

  • томатна паста - 35 р.


  • Приготування
    Розігрів масло в сотейнику, використовуйте його для пасерування нарізаних кубиками овочів. Через 3-4 хвилини обжарювання, додайте до овочевої засмажки гриби і розтертий в пасту часник. Коли вся грибна волога випарується, викладіть шматочки яловичини. Посипте вміст жаровні борошном і паприкою, додайте пажитник, томатну пасту і залийте все яловичим бульйоном.

    Класичний угорський суп-гуляш


    Інгредієнти:

  • бекон - 55 г;

  • яловичина - 650 г;

  • ріпчаста цибуля - 80 г;

  • морква - 80 г;

  • пастернак - 90 г;

  • стебло селери;

  • солодка паприка - 15 г;

  • часникові зубки - 3-4 шт.;

  • листя чебрецю - 1 ч. ложка;

  • листя лавра - 2 шт.;
  • Суп-гуляш з яловичини по-угорськи

  • томати у власному соку - 790 мл;

  • яловичий бульйон - 19 л;

  • картопля - 550 р.


  • Приготування
    Вытопите весь жир з скибочок бекону. Сам бекон перекладіть на серветку, а на смальці, спершу обсмажте яловичину, а потім і овочі. Овочі посипте борошном, доповніть паприкою, часником, чебрецем і лавром. Залийте все томатами у власному соку і бульйоном. Поверніть в жаровню м'ясо, а слідом за ним покладіть кубики картоплі. Розмістіть жаровню в розігрітій до 155 градусів духовці 3 години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гуляш по-угорськи з яловичини – рецепт
    Гуляш по-угорськи з яловичини – рецепт
    Сьогодні розповімо про справжній угорський гуляш. Традиційно це блюдо готують з яловичини або телятини в густій, кремовою підливці і з великою
    Гуляш – рецепт
    Гуляш – рецепт
    Рецептів приготування гуляшу існує досить багато і в кожній країні є оригінальний варіант. Сьогодні, великий вибір інгредієнтів дає фантастичний
    Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
    Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
    Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
    Гуляш з індички з підливою – рецепт
    Гуляш з індички з підливою – рецепт
    Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш
    Гуляш з підливою
    Гуляш з підливою
    Гуляш, при правильному приготуванні, виходить смачним і ароматним. Шматочки м'яса повинні бути ніжними, м'якими, распадающимися на волокна. Страву
    Гуляш з курки в мультиварці
    Гуляш з курки в мультиварці
    Традиційно гуляш готується з телятини. Але сьогодні існує безліч його варіацій, в тому числі з курки. Так страва виходить більш легким, так і