Класичний плов - рецепт
![Класичний плов - рецепт Класичний плов - рецепт](/uploads/posts/2016-01/klasichniy-plov-recept_101.jpeg)
Класичний узбецький плов у сковороді - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Свіжу баранину промиваємо холодною водою, обсушуємо серветками або паперовими рушниками і розрізаємо на невеликі шматочки.
У сковороду з товстим дном наливаємо рослинне рафінована олія, прогріваємо його до появи легкого димку і закладаємо підготовлене м'ясо. Підрум'янюємо його з усіх боків і додаємо попередньо очищену і нарізану соломкою моркву. Очищаємо і шаткуємо кубиками або півкільцями ріпчасту цибулю і через чотири хвилини закладаємо в сковороду до м'яса з морквою. Смажимо все разом протягом п'ятнадцяти хвилин, помішуючи.
Тим часом ретельно промиваємо рис, поки вода не стане прозорою, і замочуємо його на п'ятнадцять хвилин. Потім воду зливаємо, додаємо рисову крупу до смаженій м'ясу з овочами і заливаємо підігрітою до кипіння водичкою. Кидаємо сіль, зіру, сушений барбарис, мелений чорний перець, промитий стручок гіркого перцю цілком і очищену від лушпиння цілу головку часнику, не розбираючи її на зубочки.
Витримуємо страву на вогні, поки рис вбере в себе всю рідину зверху, і вода залишиться тільки всередині. У цей момент прикриваємо сковороду кришкою і зменшуємо вогонь до мінімуму. Через п'ятнадцять хвилин знімаємо сковороду з вогню і грунтовно закутуємо страву ще на п'ятнадцять хвилин чим-небудь теплим.
Класичний плов з куркою - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо і шаткуємо півкільцями або кубиками ріпчасту цибулю і соломкою моркву, головки часнику позбавляємо від зовнішньої лушпиння і промиваємо холодною водою.
Куряче м'ясо промиваємо, промаківающімі серветками або паперовими рушниками, розрізаємо на невеликі шматочки і закладаємо в прогрітий з рафінованим рослинним маслом казанок або сотейник з товстим дном. Даємо м'яса підрум'яниться з усіх боків, і закладаємо підготовлений раніше цибулю з морквою. Обсмажуємо все разом до м'якості овочів.
Тим часом гарненько промиваємо рисову крупу, міняючи воду до тих пір, поки вона не стане повністю прозорою. Коли м'ясо з овочами обсмажиться, присмачую блюдо приправою для плову, закладаємо промитий рис
![Класичний плов - рецепт Класичний плов - рецепт](/uploads/posts/2016-01/klasichniy-plov-recept_722.jpeg)
Настоявшийся ароматний плов подаємо до столу зі свіжими овочами, зеленню, маринованою цибулею, прикрасивши за бажанням гранатовими зернами.
Аналогічно рецептом приготування класичного плову з куркою можна приготувати страву зі свининою, замінивши нею куряче м'ясо. Смак буде трохи інший, але не менш насичений і апетитний.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Узбецький плов - рецепт](/uploads/posts/2016-01/uzbeckiy-plov-recept_131.jpeg)
Узбецький плов - рецепт
Існує кілька різновидів плову, проте найпоширенішим і улюбленим є саме узбецький варіант. Пропонуємо три рецепта цього чудового страви, які
![Як приготувати плов з куркою в мультиварці?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-plov-z-kurkoyu-v-multivarc_441.jpeg)
Як приготувати плов з куркою в мультиварці?
Однією з головних і улюблених багатьма господинями опцій мультиварки є функція тривалого гасіння. Таким чином приготувати плов з допомогою цього
![Смачний плов](/uploads/posts/2015-11/smachniy-plov_211.jpeg)
Смачний плов
Плов - це блюдо, яке напевно готують в кожному будинку. Можливо не зовсім по традиційного варіанту, але напевно у кожного є коронний домашній рецепт.
![Як готувати плов з м'ясом?](/uploads/posts/2015-11/yak-gotuvati-plov-z-myasom_981.jpeg)
Як готувати плов з м'ясом?
Існує безліч різноманітних рецептів плову, які включають в додатковий складу лише овочеві компоненти. Однак найбільш популярним і звичайно смачним є
![Як приготувати плов в казані?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-plov-v-kazan_961.jpeg)
Як приготувати плов в казані?
Не секрет, що ідеальним плов завжди виходить, приготований саме в чавунному посуді. Завдяки цьому нехитрому прийому страва виходить неймовірно
![Плов з качки](/uploads/posts/2015-03/plov-z-kachki_111.jpeg)
Плов з качки
Класичний варіант плову, звичайно ж, готуватися з бараниною. Але наші домогосподарки люблять проводити експерименти, і тому замінюють її яловичиною,