Папрікаш з курки - рецепт

Папрікаш з курки по-угорськи - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику або глибокій сковороді з товстим дном пасеруємо на розпеченому маслі попередньо очищений і нашатковану півкільцями ріпчасту цибулю. Вимите і обсушенное філе курячої грудки ріжемо на шматочки середнього розміру і закладаємо до золотистого лучку. Даємо м'яса підрум'янитися, і додаємо мелений перець чилі або невеликий стручок гіркого перцю. Солодкі болгарські перці миємо, чистимо від плодоніжок і насіннєвих коробок, нарізаємо досить великими шматочками, аналогічними за розміром курячим скибочкам, і також закладаємо в сковороду. Витримуємо на вогні ще пару хвилин, додаємо перетерті свіжі помідори, попередньо позбавлення від шкурок, і вливаємо томатний сік.
Приправляємо страву сіллю, меленим чорним перцем і солодкої паприкою, видавлюємо через прес заздалегідь очищений часник і припускаємо під кришкою на помірному вогні тридцять хвилин.
Після закінчення часу додаємо сметану, змішану з борошном, перемішуємо, при необхідності досолює і готуємо ще десять хвилин.
Подаємо страву з відварною картоплею або рисом, приправивши свіжою зеленню.
Папрікаш з куркою і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У ємності мультиварки, налаштованої на режим «Смаження» або «Випічка», підрум'янюємо на рослинному маслі

Потім додаємо болгарський перець, нарізаний не дуже дрібно, протерті свіжі помідори, вливаємо вино, приправляємо страву сіллю, перцем, солодкою паприкою і готуємо п'ятдесят хвилин, переключивши пристрій на режим «Гасіння».
За десять хвилин до завершення процесу приготування додаємо сметану.
При подачі присмачую блюдо свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Теплий салат з баклажанами
Смачний і неймовірно ароматний теплий салат допоможе чудово впоратися з голодом, коли не хочеться навантажувати організм важкою їжею. Це чудове блюдо

Чахохбілі в мультиварці
Досить відоме блюдо грузинської кухні можна успішно приготувати самостійно, знаючи деякі секрети його створення. Далі описані докладні рекомендації,

Індичка в сметанному соусі
Приготування індичого м'яса не в кожної господині завершується успіхом, можливо, лише через брак досвіду роботи з ним. Щоб почати знайомство з

Курка в сметанному соусі в мультиварці
Приготувати курку - справа не хитра, особливо якщо скористатися запропонованими далі рецептами. Представляємо три неймовірних варіанти чудової страви

Тушковані кабачки з баклажанами
Тушковані овочі вельми привабливі тим, що страва виходить легким, доступним і, звичайно смачним. Ідеальним поєднанням компонентів можна з упевненістю

Гуляш із баранини
Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,