Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Папрікаш з курки - рецепт

Папрікаш з курки - рецепт

31-01-2016, 14:00
1 824
Папрікаш з курки - рецепт
Сьогодні ми вам розповімо, як готувати папрікаш з курки. Це страва угорської кухні освіжить ваше меню своїм чудовим пряним смаком і чудовим ароматом.

Папрікаш з курки по-угорськи - рецепт


Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 950 г;

  • солодкий болгарський перець – 450 г;

  • помідори – 350 г;

  • томатний сік – 200 г;

  • сметана – 240 г;

  • борошно пшеничне – 30 г;

  • часник – 1 велика головка;

  • ріпчаста цибуля – 150 г;

  • рослинна рафінована або олія оливкова – 55 мл;

  • перець чилі мелений – 5 г або по смаку;

  • мелена солодка паприка – 40 г;

  • сіль – за смаком;

  • мелений перець – за смаком;

  • свіжа зелень – за смаком.


  • Приготування
    У сотейнику або глибокій сковороді з товстим дном пасеруємо на розпеченому маслі попередньо очищений і нашатковану півкільцями ріпчасту цибулю. Вимите і обсушенное філе курячої грудки ріжемо на шматочки середнього розміру і закладаємо до золотистого лучку. Даємо м'яса підрум'янитися, і додаємо мелений перець чилі або невеликий стручок гіркого перцю. Солодкі болгарські перці миємо, чистимо від плодоніжок і насіннєвих коробок, нарізаємо досить великими шматочками, аналогічними за розміром курячим скибочкам, і також закладаємо в сковороду. Витримуємо на вогні ще пару хвилин, додаємо перетерті свіжі помідори, попередньо позбавлення від шкурок, і вливаємо томатний сік.
    Приправляємо страву сіллю, меленим чорним перцем і солодкої паприкою, видавлюємо через прес заздалегідь очищений часник і припускаємо під кришкою на помірному вогні тридцять хвилин.
    Після закінчення часу додаємо сметану, змішану з борошном, перемішуємо, при необхідності досолює і готуємо ще десять хвилин.
    Подаємо страву з відварною картоплею або рисом, приправивши свіжою зеленню.

    Папрікаш з куркою і грибами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • куряче м'ясо – 950 г;

  • солодкий болгарський перець – 250 г;

  • помідори – 450 г;

  • гриби – 250 г;

  • сметана – 190 г;

  • часник – 4 зубчики;

  • ріпчаста цибуля – 150 г;

  • рослинна рафінована або олія оливкова – 55 мл;

  • біле сухе вино – 200 мл;

  • мелена солодка паприка – 40 г;

  • сіль – за смаком;

  • мелений перець – за смаком;

  • свіжа зелень – за смаком.


  • Приготування
    У ємності мультиварки, налаштованої на режим «Смаження» або «Випічка», підрум'янюємо на рослинному маслі
    Папрікаш з курки - рецепт
    очищений і нарізаний лук і часник, потім закладаємо підготовлені належним чином шматочки курячого м'яса і гриби і також обсмажуємо.
    Потім додаємо болгарський перець, нарізаний не дуже дрібно, протерті свіжі помідори, вливаємо вино, приправляємо страву сіллю, перцем, солодкою паприкою і готуємо п'ятдесят хвилин, переключивши пристрій на режим «Гасіння».
    За десять хвилин до завершення процесу приготування додаємо сметану.
    При подачі присмачую блюдо свіжою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Теплий салат з баклажанами
    Теплий салат з баклажанами
    Смачний і неймовірно ароматний теплий салат допоможе чудово впоратися з голодом, коли не хочеться навантажувати організм важкою їжею. Це чудове блюдо
    Чахохбілі в мультиварці
    Чахохбілі в мультиварці
    Досить відоме блюдо грузинської кухні можна успішно приготувати самостійно, знаючи деякі секрети його створення. Далі описані докладні рекомендації,
    Індичка в сметанному соусі
    Індичка в сметанному соусі
    Приготування індичого м'яса не в кожної господині завершується успіхом, можливо, лише через брак досвіду роботи з ним. Щоб почати знайомство з
    Курка в сметанному соусі в мультиварці
    Курка в сметанному соусі в мультиварці
    Приготувати курку - справа не хитра, особливо якщо скористатися запропонованими далі рецептами. Представляємо три неймовірних варіанти чудової страви
    Тушковані кабачки з баклажанами
    Тушковані кабачки з баклажанами
    Тушковані овочі вельми привабливі тим, що страва виходить легким, доступним і, звичайно смачним. Ідеальним поєднанням компонентів можна з упевненістю
    Гуляш із баранини
    Гуляш із баранини
    Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,