Папрікаш з курки - рецепт
Сьогодні ми вам розповімо, як готувати папрікаш з курки. Це страва угорської кухні освіжить ваше меню своїм чудовим пряним смаком і чудовим ароматом.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 950 г;
солодкий болгарський перець – 450 г;
помідори – 350 г;
томатний сік – 200 г;
сметана – 240 г;
борошно пшеничне – 30 г;
часник – 1 велика головка;
ріпчаста цибуля – 150 г;
рослинна рафінована або олія оливкова – 55 мл;
перець чилі мелений – 5 г або по смаку;
мелена солодка паприка – 40 г;
сіль – за смаком;
мелений перець – за смаком;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
У сотейнику або глибокій сковороді з товстим дном пасеруємо на розпеченому маслі попередньо очищений і нашатковану півкільцями ріпчасту цибулю. Вимите і обсушенное філе курячої грудки ріжемо на шматочки середнього розміру і закладаємо до золотистого лучку. Даємо м'яса підрум'янитися, і додаємо мелений перець чилі або невеликий стручок гіркого перцю. Солодкі болгарські перці миємо, чистимо від плодоніжок і насіннєвих коробок, нарізаємо досить великими шматочками, аналогічними за розміром курячим скибочкам, і також закладаємо в сковороду. Витримуємо на вогні ще пару хвилин, додаємо перетерті свіжі помідори, попередньо позбавлення від шкурок, і вливаємо томатний сік.
Приправляємо страву сіллю, меленим чорним перцем і солодкої паприкою, видавлюємо через прес заздалегідь очищений часник і припускаємо під кришкою на помірному вогні тридцять хвилин.
Після закінчення часу додаємо сметану, змішану з борошном, перемішуємо, при необхідності досолює і готуємо ще десять хвилин.
Подаємо страву з відварною картоплею або рисом, приправивши свіжою зеленню.
Інгредієнти:
куряче м'ясо – 950 г;
солодкий болгарський перець – 250 г;
помідори – 450 г;
гриби – 250 г;
сметана – 190 г;
часник – 4 зубчики;
ріпчаста цибуля – 150 г;
рослинна рафінована або олія оливкова – 55 мл;
біле сухе вино – 200 мл;
мелена солодка паприка – 40 г;
сіль – за смаком;
мелений перець – за смаком;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
У ємності мультиварки, налаштованої на режим «Смаження» або «Випічка», підрум'янюємо на рослинному маслі очищений і нарізаний лук і часник, потім закладаємо підготовлені належним чином шматочки курячого м'яса і гриби і також обсмажуємо.
Потім додаємо болгарський перець, нарізаний не дуже дрібно, протерті свіжі помідори, вливаємо вино, приправляємо страву сіллю, перцем, солодкою паприкою і готуємо п'ятдесят хвилин, переключивши пристрій на режим «Гасіння».
За десять хвилин до завершення процесу приготування додаємо сметану.
При подачі присмачую блюдо свіжою зеленню.
Папрікаш з курки по-угорськи - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику або глибокій сковороді з товстим дном пасеруємо на розпеченому маслі попередньо очищений і нашатковану півкільцями ріпчасту цибулю. Вимите і обсушенное філе курячої грудки ріжемо на шматочки середнього розміру і закладаємо до золотистого лучку. Даємо м'яса підрум'янитися, і додаємо мелений перець чилі або невеликий стручок гіркого перцю. Солодкі болгарські перці миємо, чистимо від плодоніжок і насіннєвих коробок, нарізаємо досить великими шматочками, аналогічними за розміром курячим скибочкам, і також закладаємо в сковороду. Витримуємо на вогні ще пару хвилин, додаємо перетерті свіжі помідори, попередньо позбавлення від шкурок, і вливаємо томатний сік.
Приправляємо страву сіллю, меленим чорним перцем і солодкої паприкою, видавлюємо через прес заздалегідь очищений часник і припускаємо під кришкою на помірному вогні тридцять хвилин.
Після закінчення часу додаємо сметану, змішану з борошном, перемішуємо, при необхідності досолює і готуємо ще десять хвилин.
Подаємо страву з відварною картоплею або рисом, приправивши свіжою зеленню.
Папрікаш з куркою і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У ємності мультиварки, налаштованої на режим «Смаження» або «Випічка», підрум'янюємо на рослинному маслі очищений і нарізаний лук і часник, потім закладаємо підготовлені належним чином шматочки курячого м'яса і гриби і також обсмажуємо.
Потім додаємо болгарський перець, нарізаний не дуже дрібно, протерті свіжі помідори, вливаємо вино, приправляємо страву сіллю, перцем, солодкою паприкою і готуємо п'ятдесят хвилин, переключивши пристрій на режим «Гасіння».
За десять хвилин до завершення процесу приготування додаємо сметану.
При подачі присмачую блюдо свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Теплий салат з баклажанами
Смачний і неймовірно ароматний теплий салат допоможе чудово впоратися з голодом, коли не хочеться навантажувати організм важкою їжею. Це чудове блюдо
Чахохбілі в мультиварці
Досить відоме блюдо грузинської кухні можна успішно приготувати самостійно, знаючи деякі секрети його створення. Далі описані докладні рекомендації,
Індичка в сметанному соусі
Приготування індичого м'яса не в кожної господині завершується успіхом, можливо, лише через брак досвіду роботи з ним. Щоб почати знайомство з
Курка в сметанному соусі в мультиварці
Приготувати курку - справа не хитра, особливо якщо скористатися запропонованими далі рецептами. Представляємо три неймовірних варіанти чудової страви
Тушковані кабачки з баклажанами
Тушковані овочі вельми привабливі тим, що страва виходить легким, доступним і, звичайно смачним. Ідеальним поєднанням компонентів можна з упевненістю
Гуляш із баранини
Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,