Тісто для кыстыбый по-татарськи

Тісто для кистибий на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати тісто для кистибий? Борошно гарненько просіваємо в миску, а потім поступово вливаємо до неї необхідну кількість молока і додаємо дрібку солі. Замішуємо однорідне тісто і при необхідності підсипаємо в нього ще трохи борошна. Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо «відпочити» приблизно на 25 хвилин. Ось і все, тісто для кистибий без яєць готове для роботи!
Рецепт тіста для кистибий
Інгредієнти:
Приготування
Яйце розбиваємо в миску, додаємо дрібку солі і гарненько збиваємо міксером. Потім вливаємо прохолодне молоко, просіваємо борошно і замішуємо густе однорідне тісто. Після цього накриваємо його харчовою плівкою і залишаємо постояти 15 хвилин. Через зазначений проміжок часу тісто для приготування татарських коржів кистибий готово! Після цього розкачуємо його на столі в тонкі коржі і тарілкою вирізаємо рівні кола.
Тісто для кистибий на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, розбиваємо яйце в миску, додаємо сіль і збиваємо все міксером на високій швидкості. Потім вливаємо злегка підігрітий кефір, всипаємо просіяне борошно і замішуємо круте тісто, без грудочок. Накриваємо його зверху целофаном і прибираємо на 20 хвилин у тепле місце для вистоювання. Далі розкачуємо тісто на присипаному борошном столі і з допомогою тарілки вирізаємо акуратні і рівні коржі. Після цього переходимо до приготування начинки, а тісто накриваємо рушником, щоб воно не засохло.
Тісто на кистибий на воді
Інгредієнти:
Приготування
Отже, щоб приготувати прісне тісто для татарських коржів, просіваємо гарненько через сито борошно. Потім додаємо до неї сіль, вливаємо рослинне масло і вливаємо крутий окріп. Швиденько все перемішуємо ложкою, до тих пір, поки тісто не збереться в гладкий грудочку. Після цього даємо йому трохи охолонути і руками замішуємо гладке пружне тісто. Залишаємо його хвилин на 25 відпочити, а потім приступаємо до приготування коржів.
М'яке тісто для кистибий
Інгредієнти:

Приготування
Щоб приготувати м'яке, пухке прісне тісто для кистибий, виливаємо в миску молоко і кидаємо в нього сіль і цукор. Потім додаємо розтоплене вершкове масло, додаємо куряче яйце і ретельно перемішуємо вінчиком. Після цього порціями всипаємо просіяне борошно і замішуємо круте тісто, яке не прилипаем до рук. Приблизно на 10 хвилин накриваємо його рушником, а цим часом приступаємо до приготування начинки. Далі з прісного тіста розкачуємо тонкі коржі кистибий і з допомогою тарілки, акуратно вирізаємо коржі однакового діаметру.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кистибий – рецепт
Кистибий - татарське блюдо, яке представляє з себе тонкий коржик з начинкою всередині. Найчастіше начинка у кыстыбае з картоплі чи каші. Приготувати

Ечпочмак по-татарськи
Татарська традиційна випічка ечпочмак - пиріжки трикутної форми з начинкою всередині. Зазвичай ечпочмак начиняють картоплею з м'ясом і овочами,

Кыстыбый по-татарськи - рецепт
Кыстытбый - дуже смачна татарська коржик, складена навпіл з начинкою всередині. Найчастіше начинка картопляна, але буває і з пшона або інших круп.

Здобне тісто для булочок
Мало хто може відмовитися від свіжої ароматною і повітряної здобної булочки. Але не багато вирішуються спекти такі булочки самостійно, найчастіше

Коржі на молоці
Коржі на молоці - ситне і смачне блюдо, яке можна вживати в самостійному вигляді, або подавати до основних страв. Давайте розглянемо декілька

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили