Тісто для чебуреків на кефірі

Рецепт чебуреків на кефірі
Інгредієнти:
Для начинки
Приготування
Тісто для чебуреків на кефірі готується без дріжджів. Зробити його дуже просто. Спочатку виливаємо в одну миску кефір і яйце. Маленький світ: яйця завжди краще розбивати спочатку в окрему миску, по черзі, щоб переконатися, що вони свіжі. Буде прикро, якщо доведеться викидати всі продукти, якщо одне яйце виявиться зіпсованим. Кефір з яйцем солимо і ретельно збиваємо - виделкою або вінчиком до однорідної маси. Тепер поступово всипаємо борошно, не перестаючи помішувати, щоб не утворилися грудочки. Можливо, борошна знадобиться трохи менше або більше, ніж зазначено в рецепті: тісто має бути середнім по густоті, щоб не розтікався, але при цьому легко раскативалось. Місити тісто краще подовше, тоді воно стане максимально однорідним, а, значить, насиченим і смачним. Потім йому треба дати «відпочити» хвилин 20. Ось і весь рецепт тіста на чебуреки на кефірі. Тепер займемося начинкою. Тут ще простіше, ніж з тестом: якщо ви взяли не фарш, а м'ясо, то його треба дуже дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку. Лук ріжеться маленькими кубиками і з'єднується з фаршем. Туди ж висипаємо сіль і спеції - ті, що вам більше до смаку. Жирного м'яса добре підходить чорний перець, він не такий гострий, як червоний, і надає багату гірчинку. Так само можна додати паприку або хмелі-сунелі. Тепер начинку залишилося тільки перемішати. Бульйон нам знадобиться, якщо фарш опинився сухуватий, так як наші чебуреки з м'ясом на кефірі повинні бути соковитими. Додайте бульйон, або, якщо його немає - воду, поки начинка не стане трохи рідкої, але не настільки, щоб розтікалася, як суп. Нам залишилося тільки сформувати чебуреки і посмажити їх.
Ріжемо тісто на невеликі порції, - їх розмір залежить від ваших побажань, і тонко розкочуємо. На середину кожного пласта викладаємо трохи начинки - так, щоб краї майбутнього чебурека легко зійшлися,

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати чебуреки?
Чебуреки з сиром - відмінне блюдо, яке може стати як сніданком, так і чудовим перекусом. Чому саме з сиром? Так адже не всі люблять м'ясо. Ну а для

Чебуреки з гарбузом - рецепт
Чебуреки - традиційний вигляд вельми популярного страви з тіста з начинкою в кулінарних традиціях тюрских, кавказьких і монгольських народів. Це

Чебуреки з сиром
Якщо ви любите готувати страви різних народів світу, то має бути вже пробували ліпити традиційні чебуреки. Сьогодні ми поговоримо про їх різновиди -

Заварне тісто для чебуреків
Чебуреки - дуже популярне блюдо, яке найчастіше готують з прісного тіста. Ми вам радимо спробувати зробити заварне тісто. Воно навіть більше підійде

Начинка для чебуреків
Чебуреки - смачне блюдо татарської кухні. І сьогодні ми розповімо, які начинки для нього можна зробити. Це може бути м'ясна, грибна, з сиром і т. д.

Тісто на чебуреки на воді
Чебуреки - це смачне татарське блюдо, яке традиційно готують з м'ясом. І в сьогоднішній нашій статті ми розповімо, як зробити тісто на чебуреки на