Піта - рецепт
![Піта - рецепт Піта - рецепт](/uploads/posts/2015-07/pta-recept_641.jpeg)
Рецепт тіста для піти
Інгредієнти:
Приготування
Отже, всі необхідні інгредієнти кладемо в відерце хлібопічки, вибираємо на дисплеї програму «Тісто» і натискаємо «Пуск». Після звукового сигналу, тісто перекладаємо на робочу поверхню, присипану борошном. Обережно розгортаємо його в джгут товщиною близько 40 див. Потім тісто розрізаємо на 8 частин і скачуємо кожну спочатку в гладкий кульку, а потім в коло діаметром 25 див. Відкладаємо підготовлені коржі в бік, накриваємо чистим рушником і даємо їм піднятися протягом 30 хвилин. Цим часом розігріваємо духовку, виставивши температуру 260 градусів. Тепер кладемо 2 піти на решітку і випікаємо 5 хвилин до тих пір, поки вони не підрум'яняться і не стануть пишними. Далі акуратно перекладаємо їх у паперовий пакетик або накриваємо вологим рушником. Коли піти стануть м'якими, обережно розрізаємо їх навпіл і наповнюємо будь-якою начинкою.
Піта з м'ясним фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Для початку нам необхідно приготувати начинку для піти: м'ясо очищаємо від пленочек і розрізаємо на шматочки. Потім перекручуємо через м'ясорубку, підсолюємо і перчимо. Цибулину і перець очищаємо, подрібнюємо і додаємо до фаршу. Далі вливаємо трохи води і вимішуємо все руками. Тепер беремо заздалегідь приготовані піти, розрізаємо навпіл, змащуємо оливковою маслом і викладаємо тонкий шар фаршу. Складаємо удвічі, притискаємо краю рукою і запікаємо в духовці 6 хвилин при 180°С. Після цього перевертаємо блюдо і запікаємо ще 5 хвилин. Подаємо піту з м'ясом в теплому вигляді з вашим улюбленим соусом.
Піта з баклажанами
Інгредієнти:
Приготування
У сковороду наливаємо трохи масла, ставимо на вогонь і розігріваємо. Потім викладаємо шматочки баклажана, пасеруємо їх протягом 8 хвилин до золотавої скоринки, і викладаємо на тарілку. Після цього обсмажуємо там же баранину і приправляємо м'ясо спеціями за смаком. Повертаємо в сковороду баклажани і прогріваємо всі 5 хвилин. У пиалке змішуємо йогурт з коріандром і натертим на тертці свіжим огірком. Готові піти розрізаємо навпіл і наповнюємо приготовленої начинкою. Поливаємо йогуртом і подаємо блюдо з салатом зі свіжих овочів.
Як приготувати піту в духовці?
Інгредієнти:
![Піта - рецепт Піта - рецепт](/uploads/posts/2015-07/pta-recept_432.jpeg)
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо дрібними півкільцями і пасеруємо на оливковій олії. Потім додаємо шпинат і тушкуємо до тих пір, поки він не розморозиться. Цим часом змішуємо в мисці розім'ятим сир з яйцями, додаємо трохи кропу і перемішуємо. Далі викладаємо остиглий цибулька зі шпинатом і підсолюємо за смаком. Листкове тісто розкачуємо і розрізаємо так, щоб вийшло 2 пласта. Нижній шар промазуємо оливковим маслом, викладаємо на деко, сформувавши невеликі бортики. Потім розподіляємо рівномірним шаром начинку, накриваємо другим шаром і защипуємо краю. Верх пирога промазуємо збитим яйцем, посипаємо залишками кропу і випікаємо піту в гарячій духовці 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Фаршировані баклажани в духовці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/farshirovannye_baklazhany_v_duhovke.jpg)
Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани – це дуже популярна страва у багатьох сім'ях. Пропонуємо приготувати сьогодні чудовий рецепт баклажанів запечених в духовці.
![Листковий пиріг з капустою](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/sloenyy_pirog_s_kapustoy.jpg)
Листковий пиріг з капустою
Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.
![Пиріг зі шпинатом](/uploads/posts/2015-03/pirg-z-shpinatom_191.jpeg)
Пиріг зі шпинатом
Шпинат - корисна рослина, багата різними мінералами і вітамінами. Його використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми поділимося з вами
![Пиріг з сьомгою](/uploads/posts/2015-03/pirg-z-somgoyu_341.jpeg)
Пиріг з сьомгою
Які тільки начинки не бувають в пирогах - овочеві, м'ясні, сирні, з фруктів, ягід і т. д. А чи пробували ви пиріг з сьомгою? Досить рідкісне блюдо,
![Як приготувати хичини?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-hychiny_631.jpeg)
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили
![Сувлакі - рецепт](/uploads/posts/2015-01/suvlak-recept_221.jpeg)
Сувлакі - рецепт
Сувлакі - це страва грецької, нагадує наші шашлички на шпажках. Подається воно з соусами, салатами або свіжими овочами, а також зі спеціальною коржем