Італійський хліб фокачча

Італійський хліб фокачча з розмарином – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для того, щоб дріжджі активувалися, воду необхідно підігріти до 28-30 градусів і розчинити в ній трохи цукру. Після додавання сухих дріжджів, чекаєте хвилин 5-7 а за цей час все борошно просійте і змішайте її з сіллю. З'єднайте борошно з дріжджовим розчином і замісіть злегка липковатое тісто. Куля тесту перемістіть на подпыленную борошном поверхню і місіть ще близько 8-10 хвилин, поки він не стане еластичним і м'яким. Розподіліть основу в добре промасленим формі або на деко, полийте маслом зверху і залиште підійти на годину. Через відведений час

Якщо ви вирішите готувати хліб фокачча в хлібопічці, то за допомогою пристрою вдасться замісити лише основу. Для цього помістіть всі складові в чашу і виберіть режим «Тісто». Після натискання кнопки «Пуск» процес замісу почнеться, а звуковий сигнал повідомить про його завершення. Далі залишиться лише випекти хліб у духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти

Італійський хліб чіабата
Це приголомшливо смачний хліб! Хрустка скоринка і ніжний м'якуш. Хліб готується довго, але результат того вартий. Чіабатта ідеально підходить в

Італійський хліб
Подорожуючи по Італії, ви помітите дивовижну річ - в кожному місті печуть свій хліб. Він завжди смачний і ароматний, але завжди різний. Сьогодні ми

Чіабатта в хлібопічці
Хлібопічка, рівно як і всі сучасні кухонні девайси, робить наше життя легшим. І якщо раніше на приготування італійської чіабатти у господинь йшли

Чіабатта - рецепт
Увазі досвідчених господинь представляємо рецепт чіабатти - хрусткого і ніжного італійського хліба, після приготування якого ви навряд чи повернетеся

Фокачча - рецепт
Італійська фокачча - це тонка коржик з травами і оливковою олією, яку подають з гарячими стравами, або використовують для приготування бутербродів.