Кростата з фруктами
Фруктова кростата - це ні що інше, як галета з пісочного тіста з фруктами та іншими добавками начебто сиропів, ягідних пюре, шоколадного мусу або крему. Ми розглянемо кілька найбільш популярних рецептів.
Інгредієнти:
борошно - 1 1/2 ст.;
сіль - 1/4 ч. ложки;
вершкове масло - 3/4 ст.;
цукор - 2/3 ст.;
крохмаль - 3 ст. ложки;
кориця - 3/4 ч. ложки;
мелений кардамон - 1/8 ч. ложки;
абрикоси - 350 г;
сливи - 400 р.
Приготування
Змішати просіяне борошно з сіллю і крижаним вершковим маслом. Додаємо в тісто кілька столових ложок крижаної води при потребі. Готове тісто збираємо в кулю, загорнути плівкою і залишаємо в холодильнику на 2 години.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Розкачуємо пісочне тісто і викладаємо його в обрану форму.
З абрикосів та слив видаляємо кісточки і розрізаємо м'якоть на четвертинки. Засипаємо плоди суміш з цукру, крохмалю та прянощів і ретельно перемішуємо. Викладаємо фрукти на основу з тіста і злегка підверніть його краю. Випікаємо фруктову кростату 40-45 хвилин.
Інгредієнти:
пісочне тісто;
вишні - 200 г;
банани - 2 шт.;
вершки - 3/4 ст.;
міцна кава - 1/4 ст.;
цукор - 3 ст. ложки;
сіль - 1/8 ч. ложки;
чорний шоколад - 180 г;
яєчні жовтки - 4 шт.;
яєчні білки - 2 шт.
Приготування
Збиваємо 1/2 склянки вершків до твердих піків. Змішуємо жовтки з кавою, сіллю і 2 столовими ложками цукру. Варимо суміш на водяній бані, помішуючи, до посветления. Прибираємо суміш з бані, додаємо шоколад. Білки збиваємо зі столовою ложкою цукру до твердих піків, змішуємо шоколадну масу з білковою і розподіляємо все по шару розкатаного тіста. Зверху викладаємо вишні з бананами, підверніть вільні краї тіста і випікаємо кростату 30 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
пісочне тісто;
персики - 3 шт.;
цукор - 4 ст. ложки;
кориця - 1/2 ч. ложки;
лимонний сік - 1/2 ст. ложки;
борошно - 1 ст. ложка;
крем-сир - 120 г;
ванільний екстракт - 1 ч. ложка.
Приготування
Персики нарізаємо часточками, поливаємо лимонним соком, посипаємо корицею, половиною цукру і борошном. Збиваємо крем-сир з залишками цукру і ванільним екстрактом до легкості.
Пісочне тісто розкачуємо і розподіляємо за нього шар крему. Зверху викладаємо скибочки персиків. Вільні краї тіста підверніть і відправляємо кростату в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
Як приготувати кростату з фруктами?
Інгредієнти:
Приготування
Змішати просіяне борошно з сіллю і крижаним вершковим маслом. Додаємо в тісто кілька столових ложок крижаної води при потребі. Готове тісто збираємо в кулю, загорнути плівкою і залишаємо в холодильнику на 2 години.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Розкачуємо пісочне тісто і викладаємо його в обрану форму.
З абрикосів та слив видаляємо кісточки і розрізаємо м'якоть на четвертинки. Засипаємо плоди суміш з цукру, крохмалю та прянощів і ретельно перемішуємо. Викладаємо фрукти на основу з тіста і злегка підверніть його краю. Випікаємо фруктову кростату 40-45 хвилин.
Кростата з фруктами та шоколадним мусом
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо 1/2 склянки вершків до твердих піків. Змішуємо жовтки з кавою, сіллю і 2 столовими ложками цукру. Варимо суміш на водяній бані, помішуючи, до посветления. Прибираємо суміш з бані, додаємо шоколад. Білки збиваємо зі столовою ложкою цукру до твердих піків, змішуємо шоколадну масу з білковою і розподіляємо все по шару розкатаного тіста. Зверху викладаємо вишні з бананами, підверніть вільні краї тіста і випікаємо кростату 30 хвилин при 180 градусах.
Кростата з свіжими фруктами і кремом
Інгредієнти:
Приготування
Персики нарізаємо часточками, поливаємо лимонним соком, посипаємо корицею, половиною цукру і борошном. Збиваємо крем-сир з залишками цукру і ванільним екстрактом до легкості.
Пісочне тісто розкачуємо і розподіляємо за нього шар крему. Зверху викладаємо скибочки персиків. Вільні краї тіста підверніть і відправляємо кростату в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити
Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з
Кростата з вишнею
Кростата - це італійський відкритий пиріг, який робиться з пісочного тіста, а в якості начинки використовується варення або фрукти. І сьогодні ми
Кростата з джемом
Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення
Кростата з малиною
Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.