Кростата з фруктами
![Кростата з фруктами Кростата з фруктами](/uploads/posts/2015-01/krostata-z-fruktami_461.jpeg)
Як приготувати кростату з фруктами?
Інгредієнти:
Приготування
Змішати просіяне борошно з сіллю і крижаним вершковим маслом. Додаємо в тісто кілька столових ложок крижаної води при потребі. Готове тісто збираємо в кулю, загорнути плівкою і залишаємо в холодильнику на 2 години.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Розкачуємо пісочне тісто і викладаємо його в обрану форму.
З абрикосів та слив видаляємо кісточки і розрізаємо м'якоть на четвертинки. Засипаємо плоди суміш з цукру, крохмалю та прянощів і ретельно перемішуємо. Викладаємо фрукти на основу з тіста і злегка підверніть його краю. Випікаємо фруктову кростату 40-45 хвилин.
Кростата з фруктами та шоколадним мусом
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо 1/2 склянки вершків до твердих піків. Змішуємо жовтки з кавою, сіллю і 2 столовими ложками цукру. Варимо суміш на водяній бані, помішуючи, до посветления. Прибираємо суміш з бані, додаємо шоколад. Білки збиваємо зі столовою ложкою цукру до твердих піків, змішуємо шоколадну масу з білковою і розподіляємо все по шару розкатаного тіста. Зверху викладаємо вишні з бананами, підверніть вільні краї тіста і випікаємо кростату 30 хвилин при 180 градусах.
Кростата з свіжими фруктами і кремом
Інгредієнти:
![Кростата з фруктами Кростата з фруктами](/uploads/posts/2015-01/krostata-z-fruktami_672.jpeg)
Приготування
Персики нарізаємо часточками, поливаємо лимонним соком, посипаємо корицею, половиною цукру і борошном. Збиваємо крем-сир з залишками цукру і ванільним екстрактом до легкості.
Пісочне тісто розкачуємо і розподіляємо за нього шар крему. Зверху викладаємо скибочки персиків. Вільні краї тіста підверніть і відправляємо кростату в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Тістечко з білковим кремом](/uploads/posts/2015-01/tstechko-z-blkovim-kremom_481.jpeg)
Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
![Птифури - рецепт](/uploads/posts/2015-01/ptifury-recept_401.jpeg)
Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити
![Полунична кростата](/uploads/posts/2015-01/polunichna-krostata_661.jpeg)
Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з
![Кростата з вишнею](/uploads/posts/2015-01/krostata-z-vishneyu_471.jpeg)
Кростата з вишнею
Кростата - це італійський відкритий пиріг, який робиться з пісочного тіста, а в якості начинки використовується варення або фрукти. І сьогодні ми
![Кростата з джемом](/uploads/posts/2015-01/krostata-z-dzhemom_971.jpeg)
Кростата з джемом
Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення
![Кростата з малиною](/uploads/posts/2015-01/krostata-z-malinoyu_121.jpeg)
Кростата з малиною
Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.