Пісна окрошка
![Пісна окрошка Пісна окрошка](/uploads/posts/2016-04/psna-okroshka_261.jpeg)
Пісна окрошка – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю остуджуємо, чистимо і шаткуємо соломкою або кубиками. Таким же чином нарізаємо огірки і редис. Дрібненько кришимо вимиту зелень. Поміщаємо підготовлені продукти в глибоку ємність, заливаємо хлібним квасом, додаємо гірчицю, сіль і добре все це перемішуємо, а потім прибираємо на півгодинки в холод.
Окрошка пісна з горохом
Інгредієнти:
Приготування
Горох відварюємо до м'якості і проціджуємо. Вимитий редис і огірки шаткуємо соломкою. Зелень дрібненько кришимо. Кільку в томаті добре розминаємо. Змішуємо підготовлені продукти, вливаємо квас, солимо і добре розмішуємо. Перед подачею пісну окрошку з рибою охолоджуємо.
Пісна крихта з кальмарами на квасі
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари очищаємо і після закипання варимо 3 хвилини, потім їх остуджуємо і ріжемо кубиками. Так само подрібнюємо і картоплю з огірками. Дрібненько шаткуємо вимиту зелень. З'єднайте підготовлені продукти, заливаємо хлібним квасом, додаємо гірчицю, солимо, сахарим і добре розмішуємо. Прибираємо до подачі в холод.
Як приготувати пісну окрошку?
Інгредієнти:
Приготування
Почнемо з приготування заправки для окрошки. Пророщені насіння кладемо в чашу блендера, додаємо часник, лимонний сік, сіль. Потім вливаємо приблизно 400 мл попередньо охолодженої кип'яченої води і все це збиваємо до однорідного стану. У підсумку вийде густа маса, дуже схожа на кефір. Вимиті огірки і редис шаткуємо кубиками або соломкою. Подрібнюємо зелень. Заливаємо овочі підготовленої заправкою. Вливаємо воду, доводячи окрошку до бажаної густоти. Додаємо яблучний оцет і добре розмішуємо.
Пісна окрошка з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Грибочки ретельно промиваємо та нарізаємо їх дрібненько. Також подрібнюємо огірки, дрібно рубаємо кріп і цибулю. Зелень трохи підсолюємо і розтираємо за допомогою дерев'яної товкачика. Мочені яблука очищаємо від серцевинки і теж дрібно кришимо. Змішуємо інгредієнти, заливаємо охолодженим квасом, за смаком додаємо хрін і добре розмішуємо.
Окрошка з грибами пісна
Інгредієнти:
![Пісна окрошка Пісна окрошка](/uploads/posts/2016-04/psna-okroshka_712.jpeg)
Приготування
Буряк відварюємо, а потім очищаємо і подрібнюємо на тертці. Відварюємо гриби, відкидаємо їх на друшляк і дрібненько кришимо. Солоні огірки ріжемо невеликими кубиками. Змішуємо інгредієнти в одній ємності, заливаємо квасом і знову розмішуємо. За смаком додаємо хрін, сіль, а також подрібнену зелень. Перед подачею пісну окрошку з квасом і грибами охолоджуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Окрошка класична з ковбасою – рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/okroshka_s_kopchenoy_kolbasoy_0.jpg)
Окрошка класична з ковбасою – рецепт
З приходом теплих днів оновлюється наше меню, додаються страви зі свіжих овочів, на зміну гарячих супів приходять холодні. Найулюбленіше холодне
![Окрошка на квасі](/uploads/posts/2015-03/okroshka-na-kvas_641.jpeg)
Окрошка на квасі
Окрошка - знамените блюдо, яке швидко готується і швидко з'їдається. Якщо ви вирішили зробити цей чудовий суп своїй родині, то варто переглянути наші
![Окрошка на воді](/uploads/posts/2015-03/okroshka-na-vod_921.jpeg)
Окрошка на воді
Окрошка може бути приготована не тільки на кефірі, сироватці, квасі або мінералці, але і на звичайній воді. Так-так, ви не помилилися! Про рецепти
![Окрошка на бульйоні](/uploads/posts/2015-03/okroshka-na-bulyon_831.jpeg)
Окрошка на бульйоні
Основою для окрошки може виступати квас, айран, сироватка, або мінеральна вода, однак найбільш прижившимся і звичним рецептом вважається заснований
![Окрошка на сироватці](/uploads/posts/2015-03/okroshka-na-sirovatc_591.jpeg)
Окрошка на сироватці
Доступний рецепт окрошки на сироватці не тільки простий у приготуванні, але і відмінно насичує, не створюючи почуття переїдання. З рецептами цього
![Борщ на квасі](/uploads/posts/2015-03/borsch-na-kvas_891.jpeg)
Борщ на квасі
Борщ - це холодний суп з додаванням буряків. За способом приготування схожий на окрошку. Давайте детально розберемося, як його зробити на квасі.