Піджарка з яловичини

Як приготувати піджарку з яловичини з підливою - рецепт в мультиварці
Особливо легко приготувати піджарку з яловичини з допомогою мультиварочного пристрою. Саме про це даний рецепт.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування піджарки можна взяти будь-яку яловичу м'якоть. Заморожений продукт попередньо розморожуємо. Промиваємо м'ясо, ретельно обсушуємо й розрізаємо на шматочки невеликого розміру. У чашу мультиустройства наливаємо половину порції рослинної олії без запаху, закладаємо підготовлене м'ясо і даємо йому підрум'янитися протягом десяти хвилин, вибравши на дисплеї режим «Випічка» або «Смаження». Тепер підсипаємо борошно і пасеруємо все разом ще хвилин п'ять.
Поряд з м'ясом необхідно також обсмажити на останньому рафінованій олії очищені і нарізані ріпчасті цибулини і нарізану або натерту на тертці моркву. Зробити це можна в мультиварці, виклавши на час м'ясо в миску з борошном або ж для економії часу - в сковороді, а потім викласти до м'яса в мультикастрюлю.
Викладаємо до обсмажених овочів і м'яса томатну пасту, вливаємо гарячий бульйон, інтенсивно розмішуючи, присмачую масу меленої сумішшю п'яти перців, ароматними сухими травами на свій смак, лавровими листками і сіллю і перемикаємо пристрій на режим «Гасіння».
Через півтори години блюдо буде готово. При подачі можна доповнити його свіжою зеленню.
Піджарка з яловичини зі сметаною - рецепт на сковороді
Смак яловичини чудово доповнює сметанний соус, надаючи страві чарівну вершкову нотку. Наступний рецепт приготування страви зі сметаною на сковороді.
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлену як слід м'якоть яловичини розрізаємо впоперек волокон на пласти товщиною приблизно до

В цей час з'єднуємо сметану і вершки в каструлі і прогріваємо до кипіння. В окремій мисці розчиняємо крохмаль у воді і вливаємо тонким струмком у сметанную масу. Присмачую її також мускатним горіхом, сіллю і спеціями на свій смак і виливаємо до м'яса. Тушкуємо м'ясо в сметанному соусі протягом години, при необхідності (якщо соус надто густий) підливаючи бульйон або воду.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печінкові котлети з яловичої печінки - рецепт
Напевно всі знають, як корисна яловича печінка і що котлетки з неї виходять просто дивовижними. Пропонуємо урізноманітнити щоденне меню, включивши це

Що приготувати з яловичини?
Деякі господині з побоюванням беруться за приготування яловичини, боячись, що м'ясо вийде жорстким. Пропонуємо відкинути геть сумніви і скористатися

Рагу з яловичини з картоплею
Незвичайним і домашнім стравою можна назвати рагу. Готувати його можна на різній основі, а ми запропонуємо варіант з яловичини з додаванням картоплі.

Яловичина в сметані
Без сумнівів беріться за приготування страв з яловичини, адже ми пропонуємо чудовий рецепт, за яким це м'ясо вийде чудово ніжним і м'яким. Далі

Підлива з яловичини
Смачної, яскравою, апетитною вийде соус, якщо зробити її на основі яловичини. Таке доповнення перетворить будь-який, самий нудний гарнір. Далі

Яловичина в сметанному соусі
Щоб страва з яловичини вийшло не жорстким, м'ясо потрібно правильно промаринувати, довго мучити або скористатися запропонованими рецептами в цій