Страви з яловичини на друге

Рецепт з яловичини на друге
Якщо під рукою опинилася яловича м'якоть, то її можна тушкувати у вершковому соусі на манер бефстроганова. В рамках цього рецепта компанію шматочків яловичини складуть гриби. Сервірувати готову яловичину можна з будь-яким бажаним доповненням, але особливо вигідно воно буде поєднуватися з пастою або картоплею.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з підготовки м'яса. Розділивши яловичину на шматочки середнього розміру, обсмажте кожен до зарум'янювання, а потім перекладіть на окреме блюдо. Замість яловичини припустіть цибульні скибочки з грибами на тій же сковороді, а потім додайте до них м'ясо зі спеціями після того, як зайва волога з грибів випарується. Посипте м'ясо і гриби борошном, а перемішавши, влийте суміш з бульйону і молока з білим вином. Обережно з'єднайте рідини зі сметаною і залиште на слабкому спеки, чекаючи загустіння соусу і повної готовності самого м'яса. Друга страва з яловичини на швидку руку готове, сервірувати його можна негайно.
Друга страва з яловичини в духовці
Якщо ви не знаєте, що приготувати з яловичини на друге, то цей рецепт доведеться до речі навіть у разі, якщо ви плануєте накривати святковий стіл. Ці прості рулети можна начинити практично що завгодно, але наша варіація містить родзинки, горіхи і сир в основі.
Інгредієнти:
Приготування
Злегка спасеруйте цибульні шматочки і влийте до них вино. Коли рідина випарується наполовину, додайте родзинки, петрушку, розтертий в пасту рубані часник і кедрові горішки. Зніміть начинку з вогню, охолодіть і доповніть сиром.
Шматочок м'якоті відбийте і щедро приправити. Розподіліть начинку по пласту м'яса і поверніть його в рулет. Кожен з рулетів зафіксуйте шпажками і підрум'яньте на сильному вогні. Обсмажені рулети відправте запікати при 190 градусах 25 хвилин. Готове м'ясо повинне полежати близько 10 хвилин перед нарізкою.
Що приготувати з ребер яловичини на друге?
Якщо ви вирішите зробити блюдо з яловичини на друге в горщиках, то використовуйте саме недороге м'ясо, наприклад яловичі ребра, які, після тривалого неспокою, почнуть розпадатися під виделкою і розкриють максимум свого смаку.
Інгредієнти:

Приготування
Обсмажте скибочки бекону, поки не вытопите жир з них. На підігрітому жиру спасеруйте овочі і підрум'яньте м'ясо. Розподіліть заготовлені інгредієнти по горщикам, після чого приготуйте суміш з пива, бульйону, томатної пасти, вустера і цукру. Рівномірно розподіліть отриману суміш по всьому горщикам і поставте їх у розігріту до 185 градусів духовку на півтори години. У підсумку, рідина повинна перетворитися в загустілий соус, а м'ясо розм'якнути.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати бефстроганов з яловичини?
Бефстроганов - страва класичної російської кухні, яке неодмінно готують з яловичини. І далі ми запропонуємо правильний рецепт цього чудового страви,

Жарке з яловичини в мультиварці
Жарке можна впевнено назвати домашною стравою, яке зовсім просто приготувати самостійно з яловичини і інших цілком доступних інгредієнтів. Далі

Що приготувати з м'якоті яловичини?
У цій статті запропоновані чудові ідеї приготування неймовірно смачних страв з м'якоті яловичини. Розповімо, як посмажити запашну стейк, зварити

М'ясо по-французьки з яловичини
Урізноманітнити повсякденне меню оригінальним стравою досить просто, якщо скористатися представленими далі рецептами. У цій статті розповімо, як

Яловичина з картоплею в горщику в духовці
У рецептах, запропонованих у цій статті описаний процес приготування яловичини з додаванням картоплі і деяких додаткових інгредієнтів. А готувати це

Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Традиційний угорський гуляш готується у великій кількості густий підливи, тому його і називають супом. Це ситне, зігріває в холодну пору блюдо