Товсті млинці на кефірі
![Товсті млинці на кефірі Товсті млинці на кефірі](/uploads/posts/2016-02/tovst-mlinc-na-kefr_481.jpeg)
Товсті млинці не кефірі
Наявність молочної кислоти в тісті може бути і плюсом, і мінусом одночасно. Останнє твердження випливає з того, що кількість цієї кислоти неможливо обчислити, а тому нерідко, кулінари змішують соду з розпушувачем, для того, щоб нейтралізувати всю кислоту без залишку і отримати максимально повітряний продукт. Так вирішили вчинити і ми.
Інгредієнти:
Приготування
Рівно як для приготування будь-якого іншого тіста, для даного рецепту слід спершу з'єднати сухі компоненти разом, а тому перша четвірка продуктів зі списку першими вирушають в миску.
Далі беремося за рідини. Кефір збиваємо з яйцем, додаємо рослинне масло (воно повинно перешкоджати прилипанню тіста до поверхні розігрітій посуду). Вливаємо рідини до сухих інгредієнтів, додаємо горіхи і перемішуємо. Дотримуватися правильну техніку замішування критично важливо, оскільки вона є одним з визначальних критеріїв того, наскільки товстими і пишними вийдуть млинці на кефірі. Змішувати все краще лопаткою, а не віночком або міксером. Чим довше і ретельніше ви будете працювати над тестом, тим більше гумовим воно вийде в підсумку, а тому краще нехай в суміші залишаться невеликі грудочки борошна. Після замішування залиште тісто постояти близько півгодини, щоб борошно увібрала в себе всю вологу. Готуйте тісто до зарум'янювання.
Товсті дріжджові млинці на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати товсті млинці на кефірі, злегка підігрійте і підсолодіть воду. Всипте дріжджі на поверхню рідини і залиште їх до активації. Влийте дріжджовий розчин до змішаної з содою борошном. Яйця збийте з кефіром і розтопленим маслом. Влийте кефірну суміш слідом і перетворіть всі в густе тісто. Залиште для вистоювання на 40 хвилин. Тісто, що підійшло обсмажте на добре розігрітій поверхні до рум'яного кольору з обох сторін.
Рецепт товстих заварних млинці на кефірі
Приготування заварних млинців схоже зі схемою замішування класичного заварного тіста, тільки заварную основу слід збивати не тільки з яйцями, але і з додаванням кефіру. Готовий продукт виходить трохи щільніше інших варіантів оладок, але крім того, він відмінно тримає форму і виходить набагато пишніше.
Інгредієнти:
![Товсті млинці на кефірі Товсті млинці на кефірі](/uploads/posts/2016-02/tovst-mlinc-na-kefr_372.jpeg)
Приготування
У сковороду влийте воду, засипте цукровий пісок і киньте шматочки вершкового масла. Дочекайтеся, коли вода закипить. Додайте в готовий розчин просіяне з розпушувачем і содою борошно і швидко перемішайте. Як тільки борошно почне прилипати до дна і збереться в єдиний шар – тісто готове. Залиште заварную основу злегка охолонути, а потім почніть збивати її міксером, поступово додаючи спершу збиті яйця, а потім і кефір кімнатної температури. Готове тісто можна відразу обсмажувати.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт](/uploads/posts/2016-02/tovst-pishn-mlinc-na-kefr-recept_781.jpeg)
Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного
![Дріжджове тісто «як пух» на кефірі](/uploads/posts/2016-02/drzhdzhove-tsto-yak-puh-na-kefr_721.jpeg)
Дріжджове тісто «як пух» на кефірі
Не бійтеся створювати чудову випічку з дріжджового тіста. Використовуючи наші цілком зрозумілі рекомендації ви неодмінно впораєтеся завданням «на
![Тонкі млинці на кефірі](/uploads/posts/2016-02/tonk-mlinc-na-kefr_211.jpeg)
Тонкі млинці на кефірі
Домашнім стравою, яку можна приготувати самостійно і порадувати кожного члену родини, є млинці і, бажано, тоненькі. Саме такі м'які, еластичні і дуже
![Смачні млинці на кефірі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/vkusnye_bliny_na_kefire.jpg)
Смачні млинці на кефірі
Хто сказав, що млинці готують тільки на молоці? На кефірі виходять дуже навіть чудовий пишні та смачні млинці! Якщо ви ще не куштували млинці на
![Дріжджові млинці](/uploads/posts/2015-03/drzhdzhov-mlinc_701.jpeg)
Дріжджові млинці
Млинці приготовані на дріжджах виходять повітряними і пористими, а товщину млинця можна змінювати в залежності від сполученого кількості борошна: в
![Заварні млинці на кефірі](/uploads/posts/2015-03/zavarn-mlinc-na-kefr_791.jpeg)
Заварні млинці на кефірі
Солодкі млинці - це прекрасний і смачний варіант сніданку для всієї родини. Їх можна пекти на кисляку, ряжанка, молоко, йогурт. І сьогодні ми