Рецепт підливи
![Рецепт підливи Рецепт підливи](/uploads/posts/2016-02/recept-pdlivi_681.jpeg)
Рецепт грибної підливи для макаронів
Інгредієнти:
Приготування
На сковороду наливаємо олію і практично відразу викладаємо сюди нарізані печериці. Як тільки гриби почнуть шипіти, тобто пускати сік, додаємо до них шматочок вершкового масла. Смажимо їх до випарювання рідини, а після додаємо сіль і трохи перцю. Викладаємо в гриби тонко нашатковану на чверть кільця цибулю і тепер обсмажуємо до прозорості цибулі. Рівномірно присипаємо все борошном і перемішуємо лопаткою. Коли зауважимо, що підлива стає більш в'язкою, викладаємо в неї домашню сметану і перемішуючи, розподіляємо її по грибам. Зверху поливаємо невеликою кількістю молока і накриваємо кришкою. Тушкуємо підливку на слабкому вогні десь 12-13 хвилин.
Рекомендуємо для цієї підливи використовувати тільки домашню сметану, тоді грибочки будуть прозорі з красивим глянцевим полиском, а смак макаронів буде набагато ніжніше.
Рецепт м'ясної підливи з індички для гречки
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо великими кубиками індичатину і обсмажуємо на оливковій олії в досить глибокій сковороді, з додаванням дрібно подрібненого часнику. Коли шматочки м'яса почнуть виділяти рідину, в цей момент підсолюємо їх і присипаємо сумішшю перців. Якщо м'ясо індички вже ущільнилася і навіть початок прихоплюватися кіркою, то викладаємо до нього нарізаний дрібними кубиками цибулю. Через хвилини три присипаємо все борошном і поливаємо вершками і рівномірно розподіляємо все, перемішуючи ложкою. Через пару хвилин, заливаємо м'ясо томатним соком, притрушиваем всі меленим коріандром, зводимо вогонь до мінімуму і тримаємо підливу під кришкою, близько 8-10 хвилин.
Всім відомо, що м'ясо індички має свій особливий аромат. Тому, в поєднанні з ароматом гречаної каші це блюдо можна вважати шедевром кулінарії.
Рецепт томатної підливи для голубців
Інгредієнти:
Приготування
![Рецепт підливи Рецепт підливи](/uploads/posts/2016-02/recept-pdlivi_352.jpeg)
У сотейнику розігріваємо олію, а потім викладаємо в нього нарізану на великі кубики цибулю. Як тільки він трохи спассеруется, додаємо до нього нарізаний тонкою соломкою болгарський перець, а ще через пару хвилин викладаємо сюди крупно натерту моркву. Всі овочі обсмажуємо до придбання красивого кольору, отливающего золотом. Заливаємо все томатним морсом, присаливаем, присипаємо червоним і чорним перцем, а в кінці додаємо трохи цукру, щоб прибрати кислоту.
Підливі даємо покипіти протягом 7-8 хвилин.
У цьому рецепті ми не даремно використовували саме томатний морс, а не сік. За рахунок нього смак буде більш насиченим, а сама консистенція підливи набагато густіше.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати підливу з м'ясом?](/uploads/posts/2016-02/yak-prigotuvati-pdlivu-z-myasom_931.jpeg)
Як приготувати підливу з м'ясом?
Найпростіший і неодмінно швидкий спосіб урізноманітнити нудний гарнір - це приготувати смачну підливку з м'ясом. Пропонуємо рецепти чудового
![Як приготувати підливу?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-pdlivu_181.jpeg)
Як приготувати підливу?
Всі знають, що чудово доповнить будь-який гарнір ароматна і ситна підлива. Є декілька хитрощів, щоб блюдо вийшло ідеальним і сподобалося кожному.
![Підлива до макаронів](/uploads/posts/2016-01/pdliva-do-makaronv_731.jpeg)
Підлива до макаронів
Навіть прості домашні макарони можна перетворити на дуже смачне, вишукана страва, доповнивши їх простий або не зовсім традиційної підливою.
![Підлива для котлет](/uploads/posts/2015-07/pdliva-dlya-kotlet_451.jpeg)
Підлива для котлет
Котлети будуть ще смачніше, якщо подавати їх з підливою. Тоді страва виходить більш соковитим і апетитним. Підливи для котлет можуть бути різними -
![Як зробити підливу до макаронів?](/uploads/posts/2015-03/yak-zrobiti-pdlivu-do-makaronv_731.jpeg)
Як зробити підливу до макаронів?
Підливи і соуси надають стравам особливий смак і аромат. І сьогодні ми розповімо про те, як зробити смачну підливу до макаронів. У нашій статті ми
![Підлива з свинини](/uploads/posts/2015-03/pdliva-z-svinini_511.jpeg)
Підлива з свинини
Підлива - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру, відвареної картоплі, гречки, рису і т. д. Без неї є страва несмачно і нецікаво. І сьогодні ми