Як приготувати підливу з м'ясом?
Кращий спосіб урізноманітнити будь гарнір з овочів , круп або макаронів – приготувати до нього підливу. Густий соус на різній основі виходить ще більш насиченим, якщо доповнити його м'ясом. У хід може йти яловичина, будь дичину і навіть курятина (червоне м'ясо) – вийде гарантовано смачно. Докладніше про те, як приготувати підливу з м'ясом, ми розповімо в цьому матеріалі.
Інгредієнти:
яловичина - 540 г;
вершкове масло - 25 г;
червоний цибуля - 65 г;
печериці - 470 г;
часникові зубки - 2 шт.;
соєвий соус - 15 мл;
борошно - 15 г;
яловичий бульйон - 365 мл;
сушений чебрець - 1 ч. ложка.
Приготування
Розділіть яловичину на тонкі смужки. Добре розігрійте жаровню, розтопіть в ній вершкове масло і обсмажте м'ясо максимально швидко, щоб воно лише встиг схопитися рум'яною скоринкою зовні. Далі перекладіть його на окрему тарілку, а в коминку, не моя її, обсмажте подрібнену цибулю. Коли шматочки останнього стануть прозорими, покладіть гриби, дайте вологи з них вийти і посипте все борошном. Влийте соєвий соус, додайте чебрець і почніть поступово вливати бульйон, розбавляючи підливу. Поверніть м'ясо до соусу і залиште нудитися до загустіння.
Кращі підливи до макаронів містять м'ясо в своєму складі, чого вартий один болоньєзе? Сьогодні ми збережемо деякі елементи цього класичного соусу, зробивши оригінальну, не менш смачну підливу.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 75 г;
м'ясний фарш - 480 м;
оливкова олія - 15 мл;
вершкове масло - 35 г;
червоне вино - 65 мл;
винний оцет - 5 мл;
м'ясний бульйон - 230 мл;
вершки - 35 мл;
борошно - 10 р.
Приготування
Почніть приготування овочевий з засмажки, що складається з одного лише подрібненої цибулі. До спассерованному на суміші масел цибулі додати м'ясний фарш і збільшіть жар. Коли фарш помітно підрум'яниться, влити оцет і вино, а потім відскребіть всі прилиплі шматочки з дна сковороди. Дайте алкоголю практично повністю випаруватися, потім посипте вміст сковороди борошном і залийте бульйоном. Залиште підливу побурлить на середньому вогні до загусання, а потім відразу змішуйте з свежесваренными макаронами.
Якщо ви не знаєте, як приготувати підливу з м'ясом в мультиварці, то адаптуйте цей рецепт, проводячи все ті ж маніпуляції в режимі «Випічка».
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 135 г;
часник - 2 зубки;
борошно - 15 г;
темне пиво - 475 мл;
вустерширський соус - 15 мл;
томатна паста - 15 г;
цукор - 5 г;
тушонка - 180 р.
Приготування
Дістаньте трохи жиру з банки з тушонкою і, розтопивши його, використовуйте для пасерування цибулі з часником. Коли зажарка підрум'яниться, посипте все борошном і розведіть борошняну суміш пивом. Додайте цукровий пісок, томат, вустер і викладіть тушонку. Залиште підливу на вогні 15 хвилин.
Приготування цієї підливи займе більше часу, ніж приготування пюре, але кожна хвилина цього процесу буде коштувати того.
Інгредієнти:
жменя свіжого чебрецю з орегано і розмарином;
часник - 5 зубків;
ріпчаста цибуля - 270 г;
яловичина (лопатка) - 890 м;
вершкове масло - 60 г;
пляшка сухого червоного вина.
Приготування
Підрум'яньте яловичу лопатку з цибулею на вершковому маслі, видавіть часник, посоліть все і доповніть нарізаними травами. Залийте вміст жаровні пляшкою сухого вина. Дочекавшись закипання, зменшіть жар і накрийте посуд кришкою. Тушкуйте м'ясо не менше 2 годин, чекаючи тієї пори, коли шматочки почнуть розпадатися на волокна.
Як правильно приготувати підливу з м'ясом і борошном?
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть яловичину на тонкі смужки. Добре розігрійте жаровню, розтопіть в ній вершкове масло і обсмажте м'ясо максимально швидко, щоб воно лише встиг схопитися рум'яною скоринкою зовні. Далі перекладіть його на окрему тарілку, а в коминку, не моя її, обсмажте подрібнену цибулю. Коли шматочки останнього стануть прозорими, покладіть гриби, дайте вологи з них вийти і посипте все борошном. Влийте соєвий соус, додайте чебрець і почніть поступово вливати бульйон, розбавляючи підливу. Поверніть м'ясо до соусу і залиште нудитися до загустіння.
Як приготувати підливу з м'ясом до макаронів?
Кращі підливи до макаронів містять м'ясо в своєму складі, чого вартий один болоньєзе? Сьогодні ми збережемо деякі елементи цього класичного соусу, зробивши оригінальну, не менш смачну підливу.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть приготування овочевий з засмажки, що складається з одного лише подрібненої цибулі. До спассерованному на суміші масел цибулі додати м'ясний фарш і збільшіть жар. Коли фарш помітно підрум'яниться, влити оцет і вино, а потім відскребіть всі прилиплі шматочки з дна сковороди. Дайте алкоголю практично повністю випаруватися, потім посипте вміст сковороди борошном і залийте бульйоном. Залиште підливу побурлить на середньому вогні до загусання, а потім відразу змішуйте з свежесваренными макаронами.
Якщо ви не знаєте, як приготувати підливу з м'ясом в мультиварці, то адаптуйте цей рецепт, проводячи все ті ж маніпуляції в режимі «Випічка».
Як приготувати швидкий і смачну підливу з м'ясом?
Інгредієнти:
Приготування
Дістаньте трохи жиру з банки з тушонкою і, розтопивши його, використовуйте для пасерування цибулі з часником. Коли зажарка підрум'яниться, посипте все борошном і розведіть борошняну суміш пивом. Додайте цукровий пісок, томат, вустер і викладіть тушонку. Залиште підливу на вогні 15 хвилин.
Як приготувати підливу з м'ясом до пюре?
Приготування цієї підливи займе більше часу, ніж приготування пюре, але кожна хвилина цього процесу буде коштувати того.
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'яньте яловичу лопатку з цибулею на вершковому маслі, видавіть часник, посоліть все і доповніть нарізаними травами. Залийте вміст жаровні пляшкою сухого вина. Дочекавшись закипання, зменшіть жар і накрийте посуд кришкою. Тушкуйте м'ясо не менше 2 годин, чекаючи тієї пори, коли шматочки почнуть розпадатися на волокна.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
Напевно, найпопулярнішим блюдом можна назвати пельмені - їх точно готують в кожному будинку. І далі поговоримо про те, як зробити їх самостійно і
«Їжачки» в сметанному соусі
Приготуйте неймовірно оригінальні м'ясні «їжачки» на обід - і ваші рідні, напевно, в першу чергу оцінять зовнішній вигляд страви і тільки потім їх
Підлива до макаронів
Навіть прості домашні макарони можна перетворити на дуже смачне, вишукана страва, доповнивши їх простий або не зовсім традиційної підливою.
Як приготувати тушковану картоплю з м'ясом?
Тушкована картопля з м'ясом - це блюдо, яке з легкістю виручає в різних ситуаціях, адже за короткий час можна зміркувати обід для великої компанії.
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Як зробити підливу до макаронів?
Підливи і соуси надають стравам особливий смак і аромат. І сьогодні ми розповімо про те, як зробити смачну підливу до макаронів. У нашій статті ми