Як приготувати підливу?

Як приготувати смачну підливу з курки?
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування підливи, попередньо вимите і обсушенное куряче м'ясо нарізаємо скибочками розміром приблизно півтора-два сантиметри і закладаємо в сковорідку з попередньо прогріти рафінованою олією. Даємо м'яса підрум'янитися на сильному вогні з усіх боків, помішуючи і перекладаємо в каструльку або глибокий сотейник.
У ту ж сковороду ще трохи підливаємо масла і закладаємо очищений і нашатковану цибулька. Підсмажуємо його, помішуючи п'ять хвилин, а потім додаємо нарізану дрібненькими кубиками або тонкою соломкою моркву і смажимо ще протягом семи хвилин. Перекладаємо вміст сковороди до м'яса, заливаємо очищеної, підігрітої до кипіння водичкою, щоб вона повністю покрила вміст і прийняла рівень над ним висотою приблизно три сантиметри. Присмачую страву сіллю, меленим перцем і улюбленими спеціями, кидаємо лавровий лист, доводимо до кипіння. Знижуємо інтенсивність вогню до мінімального, прикриваємо ємність кришкою і тушкуємо протягом сорока хвилин.
Після цього тоненькою цівкою вливаємо, розведену в невеликій кількості води борошно, неперервно і інтенсивно розмішуючи і припускаємо підливу ще протягом семи хвилин.
Як правильно приготувати підливу з свинини?
Інгредієнти:
Приготування
Будь відріз філейної частини свинини промиваємо, ретельно обсушуємо і подрібнюємо невеликою соломкою або кубиками. Потім закладаємо підготовлене м'ясо в глибоку сковороду, сотейник або казан з прогрітим рафінованим маслом і даємо йому підрум'яниться з усіх боків, не забуваючи періодично перемішувати. Одночасно на іншій сковороді пасеруємо на рослинній маслечко попередньо очищений і нашатковану цибулька і нарізану тоненькою соломкою моркву і перекладаємо до свинини. Обсмажуємо все разом ще пару хвилин, а потім всипаємо борошно, помішуючи, додаємо томатну пасту і через хвилинку заливаємо все окропом в обсязі приблизно п'ятсот мілілітрів. Гарненько розмішуємо вміст посуду ще протягом хвилини, а потім прикриваємо кришкою. Зменшуємо інтенсивність вогню до мінімального і припускаємо підливу протягом тридцяти хвилин.
Після цього приправляємо її сіллю і меленим чорним перцем, кидаємо горошини чорного і духмяного перцю, лаврові листочки, будь-які спеції на свій смак і тушкуємо страву ще протягом п'ятнадцяти хвилин. По завершенні процесу приготування кидаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, перемішуємо і даємо страві настоятися п'ять хвилин.
Як приготувати грибну підливу без м'яса?
Інгредієнти:
Приготування

У глибокій сковороді або сотейнику з рафінованим малому пасеруємо нарізану цибульку і моркву протягом семи хвилин, а потім закладаємо добре промиті і нарізані грибочки і обсмажуємо все разом протягом двадцяти хвилин, прикривши ємність кришкою і збавивши вогонь. Потім розводимо борошно в невеликій кількості води, в сотейник вливаємо решту підігріту до кипіння воду і вводимо борошняний розчин, інтенсивно перемішуючи. Приправляємо страву за смаком сіллю, перцем і даємо прокипіти протягом десяти хвилин. Після цього додаємо сметану і дрібненько порізану зелень, перемішуємо, даємо знову закипіти, а потім вимикаємо плиту і даємо підливі настоятися протягом десяти хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Індичка в сметанному соусі
Приготування індичого м'яса не в кожної господині завершується успіхом, можливо, лише через брак досвіду роботи з ним. Щоб почати знайомство з

Суп з грибами і плавленим сиром
Будь перше блюдо, приготоване на основі грибів виходить чудово ароматним. Пропонуємо скористатися рецептами, представленими далі і зварити

Гриби, тушковані в сметані
В цій статті детально описаний процес приготування найпростішого, але разом з тим чудово смачного страви. Пропонуємо тушкувати ароматні грибочки в

Страви з свинячих реберець
Страву, в основі якого свинячі реберця, досить складно зіпсувати. Будь-яку страву з таким видом м'яса завжди виходить смачним і насиченим.

Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,

Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально