Як приготувати качку в духовці?

Рецепт приготування качки цілком у духовці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати цілком фаршировану качку в духовці готуємо начинку. Для цього гречку промиваємо, висипаємо в каструльку і заливаємо фільтрованою водою. Після цього солимо за смаком і відварюємо кашу до готовності. Часник чистимо і видавлюємо через прес. Додаємо до нього спеції за смаком, вливаємо трохи масла і залишаємо суміш на 5 хвилин. Качку промиваємо і промазуємо зовні і всередині маринадом. Готову гречку знімаємо з плити і наполягаємо 30 хвилин. Чистимо цибулину, дрібненько рубаємо і пасеруємо на маслечко. Потім додаємо терту моркву, обсмажуємо овочі і додаємо їх у гречану кашу. Як тільки начинка повністю охолоне, викладаємо її всередину тушки і зашиваємо черевце. Заштопанную качку покласти в пакет для запікання, зав'язуємо кінці, викладаємо на деко і робимо зверху кілька отворів. Запікаємо страву 2 години при температурі 180 градусів. А перед подачею на стіл прикрашаємо свіжою рубаною зеленню.
Рецепт качки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування качки в духовці цілком в рукаві птицю промиваємо, обробляємо, викладаємо в щільний пакет і акуратно вливаємо біле сухе вино. Прибираємо заготівлю маринуватися на півдня в холодильник, періодично перевертаючи птицю. Після цього акуратно дістаємо тушку, обмазуємо її рослинним маслом і натираємо всередині і зовні крупною сіллю і спеціями за смаком. Викладаємо підготовлену птицю в рукав для запікання, гарненько пов'язуємо його з двох сторін і робимо зверху кілька отворів. Відправляємо качку на 2 години в духовку, виставивши температуру на 180 градусів. Через зазначений час, обережно розрізаємо рукав і перевіряємо м'ясо на готовність, проткнувши виделкою. Подаємо запечену качку з відварною картоплею, рисом або просто з нарізкою зі свіжих овочів і зеленню.
Рецепт приготування домашньої качки цілком у духовці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для приготування качки в духовці цілком тушку промиваємо, обсушуємо, натираємо спеціями зі всіх сторін. Часник чистимо, подрібнюємо і обмазуємо отриманою сумішшю тушку зсередини. Тепер готуємо начинку: яблука обробляємо, нарізаємо невеликими скибочками, а апельсини обробляємо на шматочки. Чорнослив і курагу промиваємо та нарізаємо шматочками, а горіхи дрібно рубаємо. Змішуємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Качка в духовці у фользі - рецепт
Відомо, що приготування качки - це непроста справа, тому господині намагаються готувати її якомога рідше, зазвичай у свято. У статті максимально

Качка з яблуками в духовці
Для гарячого страви на святковому столі ідеально підійде запечена качка в яблуках. Якщо вам здається, що це банально, то ми розвіємо ваші сумніви

Качка в рукаві в духовці
Качине м'ясо складно назвати дієтичним продуктом, але тим не менш воно володіє рядом корисних властивостей. А ще качка виходить дуже соковитою,

Качка, фарширована рисом
Качка чудово поєднується з рисом, а тому саме цією крупою її найчастіше начиняють. Хочете спробувати таку смакоту? Значить наша стаття якраз до

Качка в духовці з рисом
Запечена качка - дивовижне смачне святкове блюдо. Її готують з чорносливом, яблуками, апельсинами, гречкою і т. д. Але сьогодні ми поговоримо з вами

Запечена качка
Качка, запечена в духовці - смачне блюдо для святкового столу. Способів її приготування досить багато. У нашій статті ми зібрали кілька простих і