Рецепт гарячого і борщів зелених з м'ясом
![Рецепт гарячого і борщів зелених з м'ясом Рецепт гарячого і борщів зелених з м'ясом](/uploads/posts/2015-12/recept-garyachogo-borschv-zelenih-z-myasom_481.jpeg)
Як приготувати класичний гарячий суп борщ з м'ясом і яйцем?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо наріжемо невеликими шматочками і будемо варити майже до повної готовності в 15 літрах води зі спеціями для бульйону (потім лавровий лист викинемо). У бульйон закладемо очищену картоплю, нарізану середніми шматочками, проваримо протягом 15 хвилин.
Підготуємо овочі: цибулю і моркву наріжемо досить дрібно, а буряк – соломкою. Спассеруем на жирі цибулю на сковороді, потім додамо моркву і буряк, протушкуйте протягом 15 хвилин, наллємо оцет і додамо пекучий червоний перець. Перемішаємо.
Яйця зваримо круто окремо в кількості 05-1 штука на 1 порцію.
Подрібнити зелень і часник.
Далі розберемося, як зварити борщ з м'ясом. У каструлю з бульйоном, м'ясом і майже готовим картоплею закладаємо вміст сковороди (буряково-цибульно-морквяну суміш). Можна додати 2 ст. ложки томат-пасти. Якщо від буряка залишилася свіжа молода бадилля, буде корисно використовувати і її – подрібнити і покласти в каструлю. Проварюємо суп протягом 2-5 хвилин після закипання. Прикриваємо каструлю кришкою і залишаємо на 10 хвилин, нехай настоюється.
Розливаємо готовий борщ в порціонну
![Рецепт гарячого і борщів зелених з м'ясом Рецепт гарячого і борщів зелених з м'ясом](/uploads/posts/2015-12/recept-garyachogo-borschv-zelenih-z-myasom_432.jpeg)
В альтернативному варіанті, до гасіння буряка з морквою та цибулею, її можна попередньо окремо проварити або запекти в духовій шафі прямо в шкірці (у будь-якому випадку, час приготування – 40-60 хвилин, не більше, інакше буряк втратить значну частину своїх цілющих властивостей).
Гарячий борщ з м'ясом – хороший варіант першого обідньої страви, до нього можна подати чарку старкі або кминної гіркої настоянки.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Суп борщ](/uploads/posts/2015-12/sup-borsch_231.jpeg)
Суп борщ
Одним з найпопулярніших і найулюбленіших страв слов'янської кухні можна впевнено назвати борщ. Головною його особливістю є універсальність: взимку
![Борщ з грибами і свіжою капустою](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/shchi_s_gribami_i_svezhey_kapustoy_.jpg)
Борщ з грибами і свіжою капустою
Щі зі свіжою капустою готуються досить просто. Керуючись нашими рецептами ви легко приготуєте блюдо, яке стане в пост смачним обідом і зробить ваше
![Гарячий борщ - рецепт](/uploads/posts/2015-03/garyachiy-borsch-recept_251.jpeg)
Гарячий борщ - рецепт
Борщ - смачне і корисне блюдо, яке відмінно підійде для повноцінного обіду чи вечері. Приготувати таку страву досить просто. Пропонуємо вашій увазі
![Рецепт холодного і борщів зелених](/uploads/posts/2015-03/recept-holodnogo-borschv-zelenih_481.jpeg)
Рецепт холодного і борщів зелених
Борщ - популярне блюдо російської кухні з категорії борщів. Класичний холодний борщ готується на основі кефіру з додаванням буряків, свіжих овочів,
![Борщ з м'ясом](/uploads/posts/2015-03/borsch-z-myasom_571.jpeg)
Борщ з м'ясом
Борщ - це холодне літнє блюдо, яке добре охолоджує і насичує без калорій. Але щоб зробити страву більш ситним, давайте приготуємо його з м'ясом.
![Пісний борщ](/uploads/posts/2015-03/psniy-borsch_321.jpeg)
Пісний борщ
Основна відмінність пісного борщу від традиційного - відсутність у ньому м'яса та м'ясного бульйону. В іншому ж такий борщ ні чим не гірше, такий же