Борщ - класичний рецепт
![Борщ - класичний рецепт Борщ - класичний рецепт](/uploads/posts/2015-12/borsch-klasichniy-recept_701.jpeg)
Класичний рецепт холодного і борщів зелених
Інгредієнти:
Приготування
У буряків відрізаємо бадилля, очищаємо її і кладемо в каструлю з водою. Додаємо за смаком цукор і трохи оцту. Відварюємо овочі до готовності, а потім відвар проціджуємо і остуджуємо. Буряк шаткуємо соломкою або подрібнюємо за допомогою терки. Після цього викладаємо її назад в каструлю. Свіжі огірки промиваємо і рубаємо точно також. Картоплю відварюємо окремо в мундирі, охолодити, чистимо і кришимо кубиками. Пір'я зеленої цибулі обполіскуємо, подрібнюємо і розтираємо з сіллю. Яйця відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи і розрізаємо на 4 частини. Тепер викладаємо в каструлю картоплю, огірки, зелений лук і заливаємо все охолодженим буряковим відваром. Далі розливаємо борщ по тарілках, прикрашаємо зеленню, четвертинками яєць і заправляємо за смаком сметаною.
Класичний рецепт гарячого і борщів зелених з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину обробляємо, кладемо в каструлю з водою і варимо до готовності. Окремо відварюємо буряк, а потім виймаємо її і остуджуємо. Моркву і цибулю чистимо, шаткуємо і пасеруємо на сковороді в рослинному маслі. Картопля обробляємо і нарізаємо соломкою. Остиглу буряк чистимо, шаткуємо на тертці і відправляємо в каструлю з м'ясним бульйоном. Додаємо картоплю, овочеву обжарку, підсолюємо за смаком, накриваємо кришкою і варимо суп 25 хвилин при слабкому кипінні. Після цього розливаємо борщ по тарілках, заправляємо сметаною і посипаємо рубаною зеленню.
Класичний рецепт гарячого і борщів зелених в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, заливаємо водою і ставимо каструлю на сильний вогонь. Після закипання знімаємо акуратно всю
![Борщ - класичний рецепт Борщ - класичний рецепт](/uploads/posts/2015-12/borsch-klasichniy-recept_732.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Борщ - рецепт](/uploads/posts/2015-11/borsch-recept_661.jpeg)
Борщ - рецепт
Одним з найбільш універсальних ситних перших страв є борщ. Його подають в жарку пору холодним, а можна і взимку приготувати його на обід і подати
![Холодний борщ - рецепт приготування](/uploads/posts/2015-11/holodniy-borsch-recept-prigotuvannya_771.jpeg)
Холодний борщ - рецепт приготування
Чудовий освіжаючий перше блюдо, борщ, можна приготувати, скориставшись представленими далі рецептами. Пропонуємо зробити це страва кількома
![Гарячий борщ - рецепт](/uploads/posts/2015-03/garyachiy-borsch-recept_251.jpeg)
Гарячий борщ - рецепт
Борщ - смачне і корисне блюдо, яке відмінно підійде для повноцінного обіду чи вечері. Приготувати таку страву досить просто. Пропонуємо вашій увазі
![Борщ з м'ясом](/uploads/posts/2015-03/borsch-z-myasom_571.jpeg)
Борщ з м'ясом
Борщ - це холодне літнє блюдо, яке добре охолоджує і насичує без калорій. Але щоб зробити страву більш ситним, давайте приготуємо його з м'ясом.
![Холодний борщ з ковбасою](/uploads/posts/2015-03/holodniy-borsch-z-kovbasoyu_201.jpeg)
Холодний борщ з ковбасою
Холодний борщ - це чудове бадьорить і освіжає блюдо в літню спеку. Способів його створення досить багато. І ми сьогодні поговоримо про смачне та
![Борщ в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/borsch-v-multivarc_841.jpeg)
Борщ в мультиварці
Борщ - це смачне, насичене і ароматне блюдо, яке відноситься до категорії борщів. Його можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному