Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячий шніцель

Курячий шніцель

16-12-2015, 20:17
1 343
Курячий шніцель
Ніжне м'ясо з хрусткою паніровкою — відмінний вибір для всіх гурманів. Саме таким виходить шніцель з курятини. Робиться він традиційним для цих виробів способом з тією лише різницею, що часу для теплової обробки потрібно куди менше.
Пропонуємо вам дізнатися, як приготувати шніцель з курки, вибрати цікавий варіант і, повороживши на кухні, піднести його своїм рідним.

Шніцель курячий рецепт


Інгредієнти:

  • куряча грудка — 900-950 г;

  • спеції мелені (коріандр, перець);

  • сіль;

  • яйця — 4 шт.;

  • сухарі — 5 ст. ложок;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Курячу грудку ділимо на 2-3 частини. В процесі відбивання надаємо шматках овальний контур. Посипаємо сіллю, коріандром, перцем, розтираємо по їх поверхні. Вмочивши в яйцях, відправляємо в сухарі і відразу на сковороду. Смаження триває до появи рум'яної скоринки. Сухарі можна перемолоти з хліба в домашніх умовах або купити вже готові.

    Курячий шніцель в паніровці


    Інгредієнти:

  • куряче філе — 350-400 г;

  • кріп — 3 гілочки;

  • куркума ;

  • сіль;

  • яйця — 2 шт.;

  • сухарі;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Куряче філе нарізаємо і, відбиваючи, робимо шматочки овальної форми. Рубаємо кріп і відправляємо його в піалу з сухарями. Туди ж вводимо куркуму і сіль. Потім по черзі кожен шніцель яєчної маси і сухарях. Смажимо, отримуючи у м'яса рум'яну скоринку.

    Шніцель з курки по-міністерськи


    Інгредієнти:

  • куряче філе — 670-700 г;

  • яйця — 3 шт.;

  • булочка — 250-270 г;

  • мелені спеції (карі, білий перець);

  • сіль морська;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Куряче філе ріжемо на порційні шматки. Помістивши в пакет чи плівку, відбиваємо. Булочку позбавляємо від скоринки і нарізаємо найтоншої соломкою, довжина якої в межах 25 див. Відправляємо філе в яйця і соломку з булочки. Можна викласти паніровку у вигляді ялинки, щоб на поверхні шніцеля був гарний візерунок. Смажимо, отримуючи насичену скоринку.

    Курячий шніцель в духовці


    Інгредієнти:

  • куряча грудка — 4 шт.;

  • молоко — 30-40 мл;
  • Курячий шніцель

  • сухарі — 50-60 г;

  • сіль йодована;

  • яйця — 2 шт.;

  • каррі;

  • сир твердий — 45-50 р.


  • Приготування
    Поливаємо курячу грудку молоком і залишаємо. Завдяки цьому вона стане соковитіше і смачніше. Ріжемо кожну грудку на шматки, а потім, відбиваючи молотком, надаємо овальну форму. Відправляємо ці шматки в яйця, сполучені з тертим сиром, каррі і сіллю, а потім в сухарі. Розподіляємо по листу і даємо провести в духовці 40 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
    Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
    Традиційно шніцель готують із свинячої вирізки в неймовірно хрусткій паніровці і обсмажують у великій кількості олії на сковороді. Відступати від
    Шніцель з курячої грудки
    Шніцель з курячої грудки
    З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає
    Шніцель по-міністерськи
    Шніцель по-міністерськи
    Урізноманітнити шніцель з курячого філе дуже просто. Приготуємо м'ясо по-міністерськи - в хлібних сухарях. Блюдо вийде неймовірно смачним, з хрусткою
    Шніцель з грибами
    Шніцель з грибами
    Шніцель - улюблене багатьма блюдо, яке готується з товстого шматка м'яса, обсмаженого в панірувальних сухарях. Є безліч варіантів приготування
    Картопляний шніцель
    Картопляний шніцель
    Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми
    Шніцель по-віденськи
    Шніцель по-віденськи
    Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в