М'ясо по-французьки з курячого філе
![М'ясо по-французьки з курячого філе М'ясо по-французьки з курячого філе](/uploads/posts/2015-12/myaso-po-francuzki-z-kuryachogo-fle_151.jpeg)
М'ясо по-французьки з курки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як почати приготування м'яса по-французьки з курки, вмикаємо духовку. Картопля очищаємо, рубаємо тонкими скибочками і обсмажуємо в рослинному масло на сковороді. Куряче філе промиваємо, трохи витираємо рушником і нарізаємо шматочками. Підрум'янюємо м'ясо на іншій сковороді до появи скоринки. Помідори обполіскуємо, ошпарюємо окропом і обережно знімаємо шкірку. Після цього шаткуємо помідори кружечками. Деко застеляємо фольгою, викладаємо картоплю, помідори, філе і щедро присипаємо тертим сиром. Запікаємо м'ясо по-французьки з філе курки в розігрітій духовці до золотистої рум'яної скоринки.
М'ясо по-французьки з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Філе грудки обполіскуємо, викладаємо на стіл, витираємо рушником і злегка відбиваємо. Потім натираємо м'ясо спеціями за смаком і кладемо в чашу мультиварки, підлив трохи води. Зверху посипаємо цибулею, нашаткованою півкільцями, і на кожен курячий кладемо шматочок по ложці сметани і по кружечку помідора. Закриваємо прилад, виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо хвилин 30. Після сигналу, щедро присипаємо тертим сиром. Перед подачею прикрашаємо м'ясо по-французьки з курячого філе рубаною зеленню.
Рецепт м'яса по-французьки з курячого філе
Інгредієнти:
![М'ясо по-французьки з курячого філе М'ясо по-французьки з курячого філе](/uploads/posts/2015-12/myaso-po-francuzki-z-kuryachogo-fle_692.jpeg)
Приготування
Цибулину обробляємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями і пасеруємо в розігрітому рослинному маслечко, а потім розподіляємо по дну форми. Куряче філе промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, трохи відбиваємо і відправляємо деко, приправте спеціями. Промазуємо злегка майонезом і покриваємо м'ясо ананасів кільцями. Тепер рясно посипаємо все сиром і відправляємо в розігріту духовку. Через півгодини, м'ясо по-французьки з курки з ананасами буде готове до подачі.
Рекомендуємо добрі рецепти
![М'ясо по-французьки в мультиварці](/uploads/posts/2015-11/myaso-po-francuzki-v-multivarc_841.jpeg)
М'ясо по-французьки в мультиварці
Приготувати м'ясо по-французьки ви чудово різноманітите повсякденний обід, не докладаючи зусиль і грошових витрат. Це чудове страву можна зробити з
![Як готувати м'ясо по-французьки в духовці?](/uploads/posts/2015-11/yak-gotuvati-myaso-po-francuzki-v-duhovc_831.jpeg)
Як готувати м'ясо по-французьки в духовці?
Зробити святкове застілля особливим досить просто, скориставшись запропонованими далі рецептами. Пропонуємо вразити ваших гостей чудовим м'ясом
![М'ясо по-французьки на сковороді](/uploads/posts/2015-11/myaso-po-francuzki-na-skovorod_111.jpeg)
М'ясо по-французьки на сковороді
Всім відоме м'ясо по-французьки можна приготувати набагато простіше, ніж звичним способом. У цій статті докладно розповімо, як посмажити це чудове
![Картопля по-французьки](/uploads/posts/2015-03/kartoplya-po-francuzki_531.jpeg)
Картопля по-французьки
Картопля по-французьки може бути чудовим гарніром до м'ясних страв, а може бути і самостійною стравою. М'який ароматний картопля, запечена під сирною
![М'ясо по-французьки з свинини](/uploads/posts/2015-03/myaso-po-francuzki-z-svinini_921.jpeg)
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
![М'ясо по-французьки з ананасами](/uploads/posts/2015-03/myaso-po-francuzki-z-ananasami_131.jpeg)
М'ясо по-французьки з ананасами
М'ясо по-французьки - це споконвічно російська страва, що нагадує запіканку. Варіацій його створення досить багато. І сьогодні ми розповімо, як його