Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати яловичі реберця?

Як приготувати яловичі реберця?

16-12-2015, 19:26
692
Як приготувати яловичі реберця?
Яловичина – досить м'яке м'ясо, яке чудово підходить для смаження, запікання і гасіння, стаючи ідеальним стравою для обіду або вечері. Про те, як приготувати яловичі реберця ми поговоримо в цьому матеріалі.

Як приготувати яловичі реберця, тушковані з картоплею в духовці?


Тут ми будемо гасити ребра не зі звичайним картопляними бульбами, а з картопляними ньоккі – невеликими галушками на основі картоплі, які стануть оригінальною заміною овочів.
Інгредієнти:
Для ньоккі:

  • картопля - 480 м;

  • яєчні жовтки - 3-4 шт.;

  • тертий пармезан - 45 г;

  • мелений мускатний горіх - щіпка;

  • борошно - 115 р.


  • Для рагу:

  • яловичі ребра - 19 кг;

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • морква - 140 г;

  • рослинне масло - 45 мл;

  • мелена паприка - 2 ст. ложки;

  • сушений орегано, часник - 2 ч. ложки;

  • червоне вино (сухе) - 485 мл;

  • томатна паста - 45 г;

  • борошно - 35 г;

  • томати у власному соку - 370 г;

  • вода - 520 мл


  • Приготування
    Перед тим, як смачно приготувати яловичі реберця, зробіть ньоккі. Картоплю відваріть в мундирі, доводячи до напівготовності, після чого очистіть і пюрируйте, додавши жовтки, борошно, сир та спеції. Сформуйте галушки з отриманої суміші.
    М'ясо натріть сухою сумішшю спецій, а потім обсмажте близько 8 хвилин у великій кількості олії. Рум'яні ребра відкладіть в сторону, а замість них обсмажте шматочки овочів. Коли овочі розм'якшаться, всипте борошно, покладіть томатну пасту і влийте вино. Покладіть ребра і додайте томати разом з водою. Залиште страву з яловичих ребер на плиті на 25 хвилин, а по закінченні часу переставте жаровню в розігріту до 180 градусів духовку на 3 години. Приблизно за 10-12 хвилин до закінчення готування покладіть в рагу ньоккі.

    Як приготувати яловичі реберця на сковороді?


    Що можна приготувати з яловичих реберець на плиті? Приголомшливу закуску до пива або доповнення до овочевого гарніру. Яловичі ребра по цьому рецепту ми спершу обсмажимо до хрусткої скоринки, а потім покриємо шаром соусу барбекю.
    Інгредієнти:

  • яловичі ребра - 12 кг;

  • мелена паприка, часник - по 1 ч. ложці;
  • Як приготувати яловичі реберця?

  • сушений лук - 1 ч. ложка;

  • борошно - 55 г;

  • щіпка кориці;

  • соус барбекю - по смаку.


  • Приготування
    Розділіть ребра на шматки і натріть сухою сумішшю з паприки, часнику, кориці і цибулі. Обваляйте ребра в борошні і розподіліть на сковороді. Коли м'якоть дійде до готовності, покрийте ребра соусом барбекю і дочекайтеся, поки він схопиться глянцевою карамелізованою скоринкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати реберця?
    Як приготувати реберця?
    Напевно всі знають, що будь-яке блюдо, приготовлене на основі ароматних реберець, виходить особливим. Далі представлені неймовірні рецепти, які
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
    Яловичі реберця - рецепт
    Яловичі реберця - рецепт
    Яловичі реберця - не частий гість на столі. Але коли їх вдається дістати, то кожна господиня намагається приготувати щось неймовірне. Ось про таких
    Реберця з картоплею
    Реберця з картоплею
    Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати
    Яловичі реберця в мультиварці
    Яловичі реберця в мультиварці
    Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,