Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати свинячі реберця на сковороді?

Як приготувати свинячі реберця на сковороді?

16-12-2015, 19:13
508
Як приготувати свинячі реберця на сковороді?
Інколи так хочеться розслабитися, покликати своїх друзів і пропустити по келиху пива з чимось вприкуску. Ось тільки не треба бігти в магазин за чіпсами та сухариками! Купіть краще свинячі реберця, а ми вам розповімо, як їх посмажити або згасити на сковороді, щоб було смачно. Повірте з такою закускою до пива, вечір буде просто грандіозним: всі залишаться ситими і від душі задоволеними.

Смажені свинячі реберця на сковороді


Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 600 г;

  • кетчуп (чилі) – 80 г;

  • майонез – 80 г;

  • сіль – за смаком;

  • рослинне масло – 120 г;

  • будь-яка приправа для м'яса – 15 ч. ложки.


  • Приготування
    Свинячі, м'ясисті реберця промиваємо під проточною водою, просушуємо і розбираємо невеликими акуратними шматочками. Складаємо ребра в миску, посипаємо їх будь приправою для м'яса, солимо і все перемішуємо. В піалі з'єднуємо в рівних кількостях кетчуп з майонезом і виливаємо їх на реберця. Знову все перемішуємо і прибираємо всі в сторону, десь на півгодини, щоб вони трохи просочилися.
    Накаливаем сковороду, з налитим рослинним маслом, поки не піде запашний димок. Свинячі реберця дістаємо по одному, трохи знімаючи з них пальцями суміш кетчупу з майонезом і викладаємо на прогріту сковороду. Обсмажуємо, постійно перевертаючи, не даючи їм пригоріти. Реберця, прийняли золотисто-червонуватий колір, можна вважати готовими.
    Приготування таких ароматних і апетитних свинячих реберець, смажених на сковороді відніме у вас годину часу, але доставить величезне задоволення!

    Рецепт тушкованих свинячих реберець на сковороді


    Інгредієнти:

  • реберця свинячі – 450 г;

  • кефір – 100 мл;

  • соєвий соус – 3-4 ст. ложки;

  • перець, сіль – за смаком;

  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;

  • часник – 2 зубки;

  • рослинне масло – 100 мл;

  • біле столове вино – 50 мл;

  • вода – 100 мл


  • Приготування
    Реберця занурюємо в ємність з водою, ретельно промиваємо і просушуємо кухонним рушником. Нарізаємо невеликими тонкими шматочками, але так щоб на них залишалося що поїсти. Складаємо їх в глибоку чашку, притрушиваем перцем з сіллю, поливаємо соєвим соусом і кефіром, ретельно все перемішуємо чистими руками і ставимо в холод на годину.
    Тоненькими півкільцями нарізаємо цибулю, часник пропускаємо через прес і з'єднуємо все в одну тарілку. Пропитавшиеся ребра викладаємо на розігріту з рослинною олією сковороду. Добре підсмажуємо на сильному вогні, але постійно стежимо, щоб не пригоріли і перевертаємо їх. Викладаємо до них цибулю з часником, прикручуємо трохи газ і смажимо до готовності лука. Потім звівши вогонь до мінімуму, поливаємо свинячі реберця білим столовим вином, доливаємо води і, накривши підходящої кришкою, тушкуємо 30-35 хвилин.
    Реберця, приготовані за цим рецептом, бажано подавати гарячими і з картопляним гарніром.

    Свинячі реберця на сковороді-гриль


    Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 500-550 г;

  • солоний соєвий соус – 20 мл;

  • перець – за смаком;

  • приправа для шашлику – 3 ч. ложки;

  • гранатовий сік – 20 мл;

  • мед – 2 ст. ложки;

  • оливкова олія – 3-4 ст. ложки.


  • Приготування
    Чисті, підготовлені до приготування свинячі ребра, нарізаємо не дуже товстими шматочками, щоб їм легше було просмажиться. Викладаємо в глибоку ємність, притрушиваем перцем і приправою для шашлику, тоді м'ясо на реберцях буде ароматніший і дійсно нагадувати смак шашлику. В піалу наливаємо солоний соєвий
    Як приготувати свинячі реберця на сковороді?
    соус гранатовий сік, додаємо мед і ретельно все розмішуємо. Отриманим маринадом поливаємо реберця, а для рівномірного розподілу, перемішуємо їх. Відставляємо все для маринування, на три години.
    Після закінчення часу, беремо сковороду гриль, трошки поливаємо оливковою олією і ставимо нагріватися на плиту. Викладаємо на неї промариновані свинячі ребра і обсмажуємо з кожного боку за 4-5 хвилин, до утворення на реберцях золотого кольору скоринки, з карамельним відтінком.
    Від таких гарних, ароматних і апетитних свинячих реберець, просто неможливо відірватися!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
    Тушковані свинячі реберця
    Тушковані свинячі реберця
    Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
    Свинячі реберця в духовці - рецепт
    Свинячі реберця в духовці - рецепт
    Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна
    Свинячі реберця на сковороді
    Свинячі реберця на сковороді
    Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно