Як приготувати свинячі реберця на сковороді?

Смажені свинячі реберця на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі, м'ясисті реберця промиваємо під проточною водою, просушуємо і розбираємо невеликими акуратними шматочками. Складаємо ребра в миску, посипаємо їх будь приправою для м'яса, солимо і все перемішуємо. В піалі з'єднуємо в рівних кількостях кетчуп з майонезом і виливаємо їх на реберця. Знову все перемішуємо і прибираємо всі в сторону, десь на півгодини, щоб вони трохи просочилися.
Накаливаем сковороду, з налитим рослинним маслом, поки не піде запашний димок. Свинячі реберця дістаємо по одному, трохи знімаючи з них пальцями суміш кетчупу з майонезом і викладаємо на прогріту сковороду. Обсмажуємо, постійно перевертаючи, не даючи їм пригоріти. Реберця, прийняли золотисто-червонуватий колір, можна вважати готовими.
Приготування таких ароматних і апетитних свинячих реберець, смажених на сковороді відніме у вас годину часу, але доставить величезне задоволення!
Рецепт тушкованих свинячих реберець на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Реберця занурюємо в ємність з водою, ретельно промиваємо і просушуємо кухонним рушником. Нарізаємо невеликими тонкими шматочками, але так щоб на них залишалося що поїсти. Складаємо їх в глибоку чашку, притрушиваем перцем з сіллю, поливаємо соєвим соусом і кефіром, ретельно все перемішуємо чистими руками і ставимо в холод на годину.
Тоненькими півкільцями нарізаємо цибулю, часник пропускаємо через прес і з'єднуємо все в одну тарілку. Пропитавшиеся ребра викладаємо на розігріту з рослинною олією сковороду. Добре підсмажуємо на сильному вогні, але постійно стежимо, щоб не пригоріли і перевертаємо їх. Викладаємо до них цибулю з часником, прикручуємо трохи газ і смажимо до готовності лука. Потім звівши вогонь до мінімуму, поливаємо свинячі реберця білим столовим вином, доливаємо води і, накривши підходящої кришкою, тушкуємо 30-35 хвилин.
Реберця, приготовані за цим рецептом, бажано подавати гарячими і з картопляним гарніром.
Свинячі реберця на сковороді-гриль
Інгредієнти:
Приготування
Чисті, підготовлені до приготування свинячі ребра, нарізаємо не дуже товстими шматочками, щоб їм легше було просмажиться. Викладаємо в глибоку ємність, притрушиваем перцем і приправою для шашлику, тоді м'ясо на реберцях буде ароматніший і дійсно нагадувати смак шашлику. В піалу наливаємо солоний соєвий

Після закінчення часу, беремо сковороду гриль, трошки поливаємо оливковою олією і ставимо нагріватися на плиту. Викладаємо на неї промариновані свинячі ребра і обсмажуємо з кожного боку за 4-5 хвилин, до утворення на реберцях золотого кольору скоринки, з карамельним відтінком.
Від таких гарних, ароматних і апетитних свинячих реберець, просто неможливо відірватися!
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих

Тушковані свинячі реберця
Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому

Реберця на мангалі
Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато

Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили

Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна

Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно