Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Що можна приготувати з свинячих реберець?

Що можна приготувати з свинячих реберець?

21-11-2015, 17:40
829
Що можна приготувати з свинячих реберець?
Не знаєте, що можна приготувати з копчених або звичайних свинячих реберець на друге? Тоді поспішаємо запропонувати вам чудові рецепти, які допоможуть знайти їм гідне застосування.

Смачне рагу з копчених свинячих реберець


Інгредієнти:

  • свинячі копчені реберця – 1 кг;

  • бульби картоплі – 960 г;

  • баклажани – 400 г;

  • солодкий болгарський перець – 175 г;

  • капуста – 175 г;

  • ріпчаста цибуля – 100 г;

  • морква – 140 г;

  • томатна паста – 190 г;

  • сметана – 220 г;

  • аджика – 15 г або по смаку;

  • рослинна олія – 40 мл;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • спеції – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • листочки лавра – 2-3 шт.;

  • свіжа зелень – за смаком.


  • Приготування
    Копчені свинячі реберця розрізаємо на порційні шматочки по одному ребру, покласти в сотейник або казан, заливаємо водою, додаємо сіль трохи і відварюємо протягом тридцяти хвилин при помірному кипінні.
    Не гаючи часу, готуємо овочі. Ріпчасту цибулю очищаємо, шаткуємо кільцями або півкільцями, а моркву соломкою або невеликими шматочками. Перці позбавляємо від насіннєвих коробок і плодоніжок і ріжемо довільними шматочками, а очищені картопляні бульби і баклажани шаткуємо кубиками. Подрібнюємо також капусту і попередньо промиту свіжу зелень.
    На сковорідці підрум'янюємо цибульку і моркву, додаємо пасту, аджику за смаком і обсмажуємо ще пару хвилин. Тепер закладаємо сметану і тушкуємо ще протягом трьох хвилин. До відварених ребрах додаємо баклажани, зверху картоплю і болгарський перець і останній викладаємо капусту. Кожен овочевий шар присмачую сіллю, меленим чорним перцем і спеціями на свій смак. Кидаємо також в сотейник листочки лавра і викладаємо обжарку з соусом, прикриваємо блюдо кришкою і після закипання припускаємо на помірному вогні двадцять хвилин.
    Після закінчення часу додаємо свіжу зелень, дбайливо перемішуємо рагу і даємо йому п'ятнадцять хвилин для настоювання.
    Наступний рецепт для тих, хто цікавиться, що можна приготувати з свинячих реберець в духовці.

    Корона з свинячих реберець з начинкою


    Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 12 шт.;

  • розмарин – 45 г;

  • олія оливкова – 55 мл;

  • часник -4 зубця;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;


  • Для начинки:

  • бульби картоплі – 620 г;

  • часник – 2 зубці;

  • цибуля ріпчаста – 110 г;

  • сметана – 110 г;

  • майонез – 110 г;

  • сіль, перець;

  • сухі пряні трави.


  • Приготування
    Вимиті реберця відокремлюємо від хребців, з іншого боку оголюємо кінці, зрізавши м'ясо, звертаємо реберні смуги так, щоб вийшло подобу корони, і зшиваємо краю ниткою. Приправляємо поверхню ребер сумішшю
    Що можна приготувати з свинячих реберець?
    оливкової олії, солі, перцю видавленого часнику і розмарину і визначаємо конструкцію в холодильник мінімум на дві години, а ідеально на ніч. За годину до приготування виймаємо заготівлю і даємо їй зігрітися при кімнатній температурі.
    Тим часом чистимо і шаткуємо картоплю і цибулю, присмачую сіллю, пряними травами, додаємо сметану і майонез і гарненько перемішуємо.
    «Корону» укладаємо на лист, застелений фольгою, наповнюємо начинкою і ставимо в прогріту до 225 градусів духовку на десять хвилин, а потім знижуємо температуру до 165 градусів і запікаємо два з половиною години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Що приготувати з свинячих реберець?
    Що приготувати з свинячих реберець?
    Яку страву ви не вирішили приготувати з додаванням свинячих реберець, воно напевно вийде чудово смачним, ароматним і досить ситним. Пропонуємо кілька
    Суп з свинячих реберець
    Суп з свинячих реберець
    Коли хочеться чогось гарячого, смачного, можна замислитися про приготуванні супу. Якого? Самого звичайного, але приголомшливо смачного супу з
    Свинячі реберця в духовці - рецепт
    Свинячі реберця в духовці - рецепт
    Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна
    Свинячі реберця на сковороді
    Свинячі реберця на сковороді
    Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
    Реберця з картоплею
    Реберця з картоплею
    Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати
    Страви з реберець
    Страви з реберець
    Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до