Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » М'ясо по-французьки на сковороді

М'ясо по-французьки на сковороді

8-11-2015, 15:04
1 106
М'ясо по-французьки на сковороді
Сьогодні ми з вами поговоримо про те, як приготувати м'ясо по-французьки на сковороді. І хоч воно жодним чином не відноситься до країні, настільки знаменитої своїм містом закоханих, все ж нам подобається вважати, що ласі шматочки якось пов'язані з нею. Що ж, це наше право, яке анітрохи не применшує достоїнства цієї страви. Давайте вивчимо кілька рецептів і влаштуємо на кухні маленький кулінарний свято.

М'ясо по-французьки на сковороді з картоплею — рецепт


Інгредієнти:

  • індиче філе — 370-400 г;

  • майонез — 2 ст. ложки;

  • зерна гірчиці — за смаком;

  • цибуля — 1 шт.;

  • жир для смаження;

  • майоран сушений;

  • сир — 55-60 г;

  • вершки — 30 мл;

  • картопля — 3 шт.;

  • сіль.


  • Приготування
    Індиче філе подрібнюємо до тонких смужок. Підсмажуємо на жирі хвилин 7. М'ясо солимо, приправляємо майораном і прикривають шаром картопляних кружечків. Присаливаем і розкладаємо кільця цибулі. Збиваємо в кухонному комбайні зерна гірчиці з майонезом і вершками. Можна взяти і лише один майонез, але з вершками м'ясо виходить ніжніше і м'якше. Заливаємо цією сумішшю продукти в сковороді, посипаємо стружкою з сиру і залишаємо на самому невеликому вогні. Для доведення до готовності знадобиться хвилин 20.

    М'ясо по-французьки на сковороді з помідорами і грибами


    Інгредієнти:

  • свинина — 340-350 г;

  • помідори — 1 шт.;

  • базилік сушений;

  • гриби — 120-150 г;

  • майонез — 3 ст. ложки;

  • йодована сіль;

  • цибуля — 1 шт.;

  • олія для смаження.


  • Приготування
    Свинину нарізаємо дрібними шматочками, перемішуємо з йодованою сіллю, базиліком, маслом, даємо полежати 30 хвилин і нарешті починаємо смажити. Через 7 хвилин додаємо порізані гриби і цибулю, смажимо ще 3 хвилини. На продуктах до цього часу утворюється легка скоринка, а це значить, що настав час займатися складанням нашого страви. Укладаємо зверху кружечки помідорів, поливаємо майонезом, розведеним з 50 мл води, і на самому мінімальному вогні тримаємо 20 хвилин.

    М'ясо по-французьки з курки на сковороді


    Інгредієнти:

  • куряче філе — 400 г;

  • приправи (каррі, куркума);

  • сіль;

  • картопля — 4 бульби;

  • сир — 75 г;

  • жир для смаження;
  • М'ясо по-французьки на сковороді

  • сметана — 80 мл;

  • яйця — 2 шт.;

  • часник.


  • Приготування
    Куряче філе нарізаємо брусочками і смажимо на жирі. Коли на шматочках утворюється красива корочка, відправляємо в сковороду порізані пластинами картопляні бульби. Сметану, перемішавши з парою ложок води, приправами, сіллю, товченим часником і яйцями, виливаємо зверху на картоплю. Присипаємо сирної стружкою. Зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо 20 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
    М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
    У цій статті представлені два цікавих рецепти, які допоможуть вам успішно урізноманітнити своє меню чудовим ситним стравою. М'ясо по-французьки з
    Свинина по-французьки
    Свинина по-французьки
    М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з
    М'ясо по-французьки з свинини
    М'ясо по-французьки з свинини
    Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
    М'ясо по-французьки з ананасами
    М'ясо по-французьки з ананасами
    М'ясо по-французьки - це споконвічно російська страва, що нагадує запіканку. Варіацій його створення досить багато. І сьогодні ми розповімо, як його
    Картопля по-французьки - рецепт
    Картопля по-французьки - рецепт
    Багато люблять картоплю і знають десятки різних способів його приготування. Ми хочемо розповісти вам, як приготувати картоплю по-французьки.
    Картопля по-французьки - рецепт
    Картопля по-французьки - рецепт
    Багато люблять картоплю і знають десятки різних способів його приготування. Ми хочемо розповісти вам, як приготувати картоплю по-французьки.