Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Грибний суп - рецепт

Грибний суп - рецепт

2-11-2015, 20:19
667
Грибний суп - рецепт
Грибний суп користується популярністю навіть у тих, хто не є шанувальником перших страв. Як же інакше: яскравий насичений смак, чудовий аромат і безперечна користь страви роблять свою справу.
Ідеальним варіантом для приготування супів є білі гриби, рижики. Вони надають страві божественний аромат. Але в кулінарії успішно використовують також печериці, опеньки, печериці і інші види грибів.
Пропонуємо вам рецепти приготування смачного грибного супу з печериць з сиром і з білих грибів з фрикадельками . Впевнені, ви залишитеся задоволені результатом і поповните ряди шанувальників цього чудового блюда.

Рецепт грибного супу з печериць з сиром


Інгредієнти:

  • печериці свіжі – 980 р;

  • плавлений сир , м'який – 520 г;

  • цибуля ріпчаста 175 г;

  • морква – 175 г;

  • рослинна рафінована олія – 75 мл;

  • вершкове масло – 55 г;

  • часник – 3 зубчики;

  • вода фільтрована – 3 л;

  • спеції;

  • мелений чорний перець;

  • сіль;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    У сковороді розтоплюємо вершкове масло і вливаємо рослинне рафіноване масло. Потім закладаємо попередньо очищений і нарізаний кубиками або півкільцями ріпчасту цибулю і пропущену через тертку моркву. Пасеруємо вміст сковороди до м'якості, додаємо промиті хорошенечко і нарізані пластинами або часточками грибочки і припускаємо під кришкою п'ятнадцять хвилин, помішуючи.
    По готовності перекладаємо вміст сковороди в каструлю, вливаємо прогрітий до температури кипіння фільтровану воду і додаємо м'який плавлений сир. Приправляємо супчик сіллю, меленим перцем і спеціями і проварюємо до повного розчинення сиру, помішуючи. В кінці варіння додаємо дрібно нарізаний часник і свіжу зелень. Через десять хвилин, коли супчик настоїться, подаємо його до столу і насолоджуємося.

    Грибний суп з сушених білих грибів з фрикадельками і рисом - рецепт


    Інгредієнти:

  • сушені білі гриби – 70 г;

  • яловичина або телятина – 500 г;

  • цибуля ріпчаста – 150 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції для фаршу (за бажанням) – за смаком;

  • морква – 75 г;

  • крупа рисова – 75 г;

  • рослинна рафінована олія – 35 мл;

  • бульби картоплі-500 г;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • вода фільтрована – 3 л;

  • свіжа зелень;

  • сметана;

  • сіль.


  • Приготування
    Сушені білі гриби кілька разів гарненько промиваємо в гарячій воді і замочуємо на одну годину. Потім виймаємо їх на обробну дошку, шаткуємо невеликими шматочками і визначаємо в каструлю з фільтрованої водою. Туди ж виливаємо рідину, в якій вони замочували. Ставимо каструлю на плиту і проварюємо п'ятнадцять хвилин. Потім кидаємо промиту рисову крупу і варимо ще п'ятнадцять хвилин.
    Тим часом готуємо овочі. Чистимо і ріжемо невеликими кубиками картоплю і половину норми ріпчастої цибулі, а морква пропускаємо через крупну тертку.
    Яловичину або телятину промиваємо холодною водою, промаківающімі паперовим рушником, нарізаємо довільними шматочками і прокручуємо через м'ясорубку з рештою ріпчастою цибулею. Додаємо куряче
    Грибний суп - рецепт
    яйце, мелений чорний перець, сіль, за бажанням спеції для фаршу і перемішуємо. Формуємо круглі фрикадельки і викладаємо на обробну дошку.
    Закладаємо в суп цибулю, моркву, картоплю і фрикадельки, приправляємо сіллю, кидаємо листя лавра і проварюємо після закипання п'ятнадцять-двадцять хвилин.
    В кінці приготування кидаємо дрібненько нарізану свіжу зелень. Даємо супчику трохи настоятися і подаємо зі сметаною.
    Для приготування такого супу можна використовувати також свіжі або заморожені лісові грибочки, в такому випадку етап замочування пропускаємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?
    Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?
    Суп завжди виходить смачним і неймовірно ароматним, якщо приготувати його з свіжих грибів, причому це можуть бути печериці, куплені в магазині або
    Грибний суп - класичний рецепт
    Грибний суп - класичний рецепт
    Чудово ароматний і неймовірно смачний грибний суп у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо кілька цікавих варіантів
    Картопляний суп з фрикадельками
    Картопляний суп з фрикадельками
    Навіть таке неабияке страва картопляний суп, можна зробити оригінальним і вишуканим. Досить додати в основний склад смачні м'ясні фрикадельки.
    Грибний суп з сиром
    Грибний суп з сиром
    Приготувати грибний суп - справа нескладна. Напевно кожен зможе впоратися з цим завданням. Але ж це неабияке страву можна урізноманітнити і зробити
    Грибний суп з сушених грибів
    Грибний суп з сушених грибів
    Восени, кожен досвідчений грибник розживеться солідним урожаєм, який пізніше пускає на приготування різних ароматних страв або заготовок на зиму.
    Суп із заморожених грибів
    Суп із заморожених грибів
    Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час