Грибний крем-суп з шампіньйонів
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати з печериць ароматний і незрівнянний грибний крем-суп . Блюдо виходить дивовижно ніжним і ваші гості неодмінно попросять добавки.
Інгредієнти:
курячий бульйон – 600 мл;
олія соняшникова – 2 ст. ложки;
цибулина – 2 шт.;
масло вершкове – 40 г;
спеції;
борошно – 2 ст. ложки;
вершки 20 % – 200 мл;
свіжі печериці – 500 р.
Приготування
Печериці і цибулю обробляємо і дрібно шаткуємо. Потім пасеруємо овочі до м'якості на рослинному маслечко, кинувши щіпку солі. Готову обжарку перекладаємо в блендер, вливаємо склянку бульйону і подрібнюємо все до кремового стану. У каструлі розтоплюємо невеликий шматочок вершкового масла і підрум'янюємо злегка борошно. Після цього викладаємо подрібнені гриби, вливаємо залишився курячий бульйон і кип'ятимо блюдо. Проварюємо ще 5 хвилин, акуратно вводимо вершки, приправляємо спеціями і подаємо грибний крем-суп з печериць з грінками.
Інгредієнти:
картопля – 6 шт.;
цибулина – 1 шт.;
печериці свіжі – 400 г;
плавлений сирок – 3 ст. ложки.
Приготування
Картоплю чистимо, ріжемо соломкою і заливаємо великою кількістю води. Відварюємо до готовності, подсаливая за смаком. У сковороду наливаємо трохи масла і підрум'янюємо подрібнену цибульку до напівпрозорості. Додаємо туди ж порубані скибочками гриби і прикриваємо кришкою. Готову картоплю знімаємо з плити, збиваємо блендером до однорідного стану і вмішуємо туди сир. Додаємо овочеву обжарку і подаємо грибний крем-суп з шампіньйонів до столу, розлив по тарілках.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 300 г;
вода фільтрована – 500 мл;
спеції;
вершки – 100 мл
Приготування
Першим ділом обробляємо гриби: ретельно промиваємо їх і нарізаємо скибочками. Інші овочі чистимо і шаткуємо невеликими кубиками. Потім всі інгредієнти, крім вершків і спецій, викладаємо в каструлю, вливаємо воду і перемішуємо. Закриваємо кришку приладу, вибираємо в меню програму «Варка» і виставляємо таймер на 25 хвилин. Готовий суп перелити в ємність для блендера, вводимо нежирні вершки, підсолюємо і збиваємо до однорідної консистенції. Розливаємо страву по тарілках і подаємо разом з житніми сухариками або хрусткими грінками.
Рецепт грибного крем-суп з шампіньйонів
Інгредієнти:
Приготування
Печериці і цибулю обробляємо і дрібно шаткуємо. Потім пасеруємо овочі до м'якості на рослинному маслечко, кинувши щіпку солі. Готову обжарку перекладаємо в блендер, вливаємо склянку бульйону і подрібнюємо все до кремового стану. У каструлі розтоплюємо невеликий шматочок вершкового масла і підрум'янюємо злегка борошно. Після цього викладаємо подрібнені гриби, вливаємо залишився курячий бульйон і кип'ятимо блюдо. Проварюємо ще 5 хвилин, акуратно вводимо вершки, приправляємо спеціями і подаємо грибний крем-суп з печериць з грінками.
Грибний крем-суп з печериць з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, ріжемо соломкою і заливаємо великою кількістю води. Відварюємо до готовності, подсаливая за смаком. У сковороду наливаємо трохи масла і підрум'янюємо подрібнену цибульку до напівпрозорості. Додаємо туди ж порубані скибочками гриби і прикриваємо кришкою. Готову картоплю знімаємо з плити, збиваємо блендером до однорідного стану і вмішуємо туди сир. Додаємо овочеву обжарку і подаємо грибний крем-суп з шампіньйонів до столу, розлив по тарілках.
Грибний крем-суп з шампіньйонів в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом обробляємо гриби: ретельно промиваємо їх і нарізаємо скибочками. Інші овочі чистимо і шаткуємо невеликими кубиками. Потім всі інгредієнти, крім вершків і спецій, викладаємо в каструлю, вливаємо воду і перемішуємо. Закриваємо кришку приладу, вибираємо в меню програму «Варка» і виставляємо таймер на 25 хвилин. Готовий суп перелити в ємність для блендера, вводимо нежирні вершки, підсолюємо і збиваємо до однорідної консистенції. Розливаємо страву по тарілках і подаємо разом з житніми сухариками або хрусткими грінками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп - класичний рецепт
Чудово ароматний і неймовірно смачний грибний суп у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо кілька цікавих варіантів
Вершковий суп з грибами
Любите подавати до обіду легкі супи? Тоді спробуйте приготувати вершковий суп з грибами. Це перша страва буде для вас знахідкою, оскільки воно не
Грибний суп з печериць - рецепт
Грибні супи - дуже корисні для нашого харчування, особливо для тих, хто дотримується дієти або тримає піст. У нашій статті ми розберемо кілька
Грибний суп з опеньків
Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо
Грибний суп з куркою
Грибний суп - це рідке гаряче блюдо, в якому головним компонентом виступу, звичайно ж, гриби. І сьогодні мова піде про дивовижному грибному супі з
Грибний суп в мультиварці
Гаряче корисно для роботи шлунка. Всім відомо, що перші страви ні в якому разі не можна виключати зі свого раціону. Однак постійно їсти одне і те ж з