Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Грибний крем-суп з шампіньйонів

Грибний крем-суп з шампіньйонів

2-11-2015, 20:14
762
Грибний крем-суп з шампіньйонів
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати з печериць ароматний і незрівнянний грибний крем-суп . Блюдо виходить дивовижно ніжним і ваші гості неодмінно попросять добавки.

Рецепт грибного крем-суп з шампіньйонів


Інгредієнти:

  • курячий бульйон – 600 мл;

  • олія соняшникова – 2 ст. ложки;

  • цибулина – 2 шт.;

  • масло вершкове – 40 г;

  • спеції;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • вершки 20 % – 200 мл;

  • свіжі печериці – 500 р.


  • Приготування
    Печериці і цибулю обробляємо і дрібно шаткуємо. Потім пасеруємо овочі до м'якості на рослинному маслечко, кинувши щіпку солі. Готову обжарку перекладаємо в блендер, вливаємо склянку бульйону і подрібнюємо все до кремового стану. У каструлі розтоплюємо невеликий шматочок вершкового масла і підрум'янюємо злегка борошно. Після цього викладаємо подрібнені гриби, вливаємо залишився курячий бульйон і кип'ятимо блюдо. Проварюємо ще 5 хвилин, акуратно вводимо вершки, приправляємо спеціями і подаємо грибний крем-суп з печериць з грінками.

    Грибний крем-суп з печериць з сиром


    Інгредієнти:

  • картопля – 6 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • печериці свіжі – 400 г;

  • плавлений сирок – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, ріжемо соломкою і заливаємо великою кількістю води. Відварюємо до готовності, подсаливая за смаком. У сковороду наливаємо трохи масла і підрум'янюємо подрібнену цибульку до напівпрозорості. Додаємо туди ж порубані скибочками гриби і прикриваємо кришкою. Готову картоплю знімаємо з плити, збиваємо блендером до однорідного стану і вмішуємо туди сир. Додаємо овочеву обжарку і подаємо грибний крем-суп з шампіньйонів до столу, розлив по тарілках.

    Грибний крем-суп з шампіньйонів в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свіжі печериці – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • картопля – 300 г;

  • вода фільтрована – 500 мл;

  • спеції;

  • вершки – 100 мл
  • Грибний крем-суп з шампіньйонів


    Приготування
    Першим ділом обробляємо гриби: ретельно промиваємо їх і нарізаємо скибочками. Інші овочі чистимо і шаткуємо невеликими кубиками. Потім всі інгредієнти, крім вершків і спецій, викладаємо в каструлю, вливаємо воду і перемішуємо. Закриваємо кришку приладу, вибираємо в меню програму «Варка» і виставляємо таймер на 25 хвилин. Готовий суп перелити в ємність для блендера, вводимо нежирні вершки, підсолюємо і збиваємо до однорідної консистенції. Розливаємо страву по тарілках і подаємо разом з житніми сухариками або хрусткими грінками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грибний суп - класичний рецепт
    Грибний суп - класичний рецепт
    Чудово ароматний і неймовірно смачний грибний суп у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо кілька цікавих варіантів
    Вершковий суп з грибами
    Вершковий суп з грибами
    Любите подавати до обіду легкі супи? Тоді спробуйте приготувати вершковий суп з грибами. Це перша страва буде для вас знахідкою, оскільки воно не
    Грибний суп з печериць - рецепт
    Грибний суп з печериць - рецепт
    Грибні супи - дуже корисні для нашого харчування, особливо для тих, хто дотримується дієти або тримає піст. У нашій статті ми розберемо кілька
    Грибний суп з опеньків
    Грибний суп з опеньків
    Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо
    Грибний суп з куркою
    Грибний суп з куркою
    Грибний суп - це рідке гаряче блюдо, в якому головним компонентом виступу, звичайно ж, гриби. І сьогодні мова піде про дивовижному грибному супі з
    Грибний суп в мультиварці
    Грибний суп в мультиварці
    Гаряче корисно для роботи шлунка. Всім відомо, що перші страви ні в якому разі не можна виключати зі свого раціону. Однак постійно їсти одне і те ж з