Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати з печериць ароматний і незрівнянний грибний крем-суп . Блюдо виходить дивовижно ніжним і ваші гості неодмінно попросять добавки.
Рецепт грибного крем-суп з шампіньйонів
Інгредієнти: курячий бульйон – 600 мл; олія соняшникова – 2 ст. ложки; цибулина – 2 шт.; масло вершкове – 40 г; спеції; борошно – 2 ст. ложки; вершки 20 % – 200 мл; свіжі печериці – 500 р. Приготування Печериці і цибулю обробляємо і дрібно шаткуємо. Потім пасеруємо овочі до м'якості на рослинному маслечко, кинувши щіпку солі. Готову обжарку перекладаємо в блендер, вливаємо склянку бульйону і подрібнюємо все до кремового стану. У каструлі розтоплюємо невеликий шматочок вершкового масла і підрум'янюємо злегка борошно. Після цього викладаємо подрібнені гриби, вливаємо залишився курячий бульйон і кип'ятимо блюдо. Проварюємо ще 5 хвилин, акуратно вводимо вершки, приправляємо спеціями і подаємо грибний крем-суп з печериць з грінками.
Грибний крем-суп з печериць з сиром
Інгредієнти: картопля – 6 шт.; цибулина – 1 шт.; печериці свіжі – 400 г; плавлений сирок – 3 ст. ложки. Приготування Картоплю чистимо, ріжемо соломкою і заливаємо великою кількістю води. Відварюємо до готовності, подсаливая за смаком. У сковороду наливаємо трохи масла і підрум'янюємо подрібнену цибульку до напівпрозорості. Додаємо туди ж порубані скибочками гриби і прикриваємо кришкою. Готову картоплю знімаємо з плити, збиваємо блендером до однорідного стану і вмішуємо туди сир. Додаємо овочеву обжарку і подаємо грибний крем-суп з шампіньйонів до столу, розлив по тарілках.
Грибний крем-суп з шампіньйонів в мультиварці
Інгредієнти: свіжі печериці – 300 г; цибулина – 1 шт.; картопля – 300 г; вода фільтрована – 500 мл; спеції; вершки – 100 мл Приготування Першим ділом обробляємо гриби: ретельно промиваємо їх і нарізаємо скибочками. Інші овочі чистимо і шаткуємо невеликими кубиками. Потім всі інгредієнти, крім вершків і спецій, викладаємо в каструлю, вливаємо воду і перемішуємо. Закриваємо кришку приладу, вибираємо в меню програму «Варка» і виставляємо таймер на 25 хвилин. Готовий суп перелити в ємність для блендера, вводимо нежирні вершки, підсолюємо і збиваємо до однорідної консистенції. Розливаємо страву по тарілках і подаємо разом з житніми сухариками або хрусткими грінками.