Грибний суп з лисичок
![Грибний суп з лисичок Грибний суп з лисичок](/uploads/posts/2015-11/gribniy-sup-z-lisichok_411.jpeg)
Грибний суп з лисичок з сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Грибочки гарненько промиваємо кілька разів в холодній воді, щоб позбутися від усіх забруднень, піску та листя. Якщо лисички у вас невеликі можна залишити їх цілими, великі краще нарізати на шматочки потрібного розміру. Викладаємо гриби в каструлю, заливаємо водою, прогріваємо до кипіння і проварюємо протягом п'ятнадцяти хвилин.
Поки гриби варяться, очищаємо і нарізаємо кубиками бульби картоплі. Пасеруємо на вершковому маслі попередньо очищену і нарізану соломкою моркву і дрібно нарізаний зелений лук. Закладаємо овочі до грибів, додаємо сіль і листя лавра і проварюємо до готовності картоплі. Потім кидаємо сушений базилік, додаємо пропущений через тертку або нарізаний скибочками плавлений сир і помішуємо до його розчинення. Знімаємо супчик з вогню, розливаємо по тарілках і подаємо до столу.
Грибний крем-суп з лисичками
Інгредієнти:
Приготування
Лисички гарненько промиваємо, відбираємо сто грам самих дрібних, а решта обсмажуємо на оливковій олії, додавши цибулю шалот, очищені і роздавлені ножем
![Грибний суп з лисичок Грибний суп з лисичок](/uploads/posts/2015-11/gribniy-sup-z-lisichok_242.jpeg)
Залишилися цілі маленькі лисички обсмажуємо на оливковій олії, в кінці додаємо сіль, перець, дрібно нарубаний зубчик часнику і зелень петрушки.
Готовий крем-суп наливають у тарілку, зверху викладаємо обсмажені гриби, гілочку чебрецю і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?](/uploads/posts/2015-11/yak-zvariti-gribniy-sup-z-svzhih-gribv_561.jpeg)
Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?
Суп завжди виходить смачним і неймовірно ароматним, якщо приготувати його з свіжих грибів, причому це можуть бути печериці, куплені в магазині або
![Як варити грибний суп?](/uploads/posts/2015-10/yak-variti-gribniy-sup_711.jpeg)
Як варити грибний суп?
Одним з найпростіших і ароматних супів можна з упевненістю назвати грибний. Причому його смакові якості не стають гірше, якщо ви використовуєте
![Грибний суп з сиром](/uploads/posts/2015-09/gribniy-sup-z-sirom_241.jpeg)
Грибний суп з сиром
Приготувати грибний суп - справа нескладна. Напевно кожен зможе впоратися з цим завданням. Але ж це неабияке страву можна урізноманітнити і зробити
![Грибний суп з сушених грибів](/uploads/posts/2015-09/gribniy-sup-z-sushenih-gribv_781.jpeg)
Грибний суп з сушених грибів
Восени, кожен досвідчений грибник розживеться солідним урожаєм, який пізніше пускає на приготування різних ароматних страв або заготовок на зиму.
![Лисички, тушковані в сметані](/uploads/posts/2015-09/lisichki-tushkovan-v-smetan_921.jpeg)
Лисички, тушковані в сметані
Гриби лисички мають яскравий і незвичайний смак. Тому не радимо забивати їх основна якість великою кількістю додаткових інгредієнтів або спецій.
![Лисички з вершками - рецепт](/uploads/posts/2015-03/lisichki-z-vershkami-recept_301.jpeg)
Лисички з вершками - рецепт
Якщо ви любите гриби, зокрема, лисички тоді сьогоднішня наша стаття для вас. Ми пропонуємо вам кілька оригінальних, але в теж час цікавих рецептів