Суп з помідорів – рецепт
Томатний суп доступний до приготування практично в будь-який час року: влітку стиглих плодів виходить освіжаючий гаспачо, а в холоди в якості суповий основи можна використовувати томати у власному соку, з яких виходять смачні супи-пюре.
Інгредієнти:
баклажан - 145 г;
томати - 470 г;
часникові зубки - 3 шт.;
ріпчаста цибуля - 85 м;
оливкова олія - 55 мл;
овочевий бульйон - 240 мл;
вершки - 65 мл;
сушений орегано, базилік - по 1 ч. ложці.
Приготування
Для того, щоб зберегти максимум смаку плодів, ми не гасити їх, а перед пюрированием запечемо до м'якості. Розділіть баклажан, помідори і цибуля на кубики однакового розміру, додайте цілі часникові зубки, все посоліть і полийте олією. Перемішавши всі складові разом, розподіліть їх на деку і посипте сумішшю сушених трав. Надішліть овочі в духовку (200 градусів) на 20 хвилин, потім злегка остудіть і пюрируйте з вершками і бульйоном.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 115 г;
часникові зубки - 4 шт.;
томати - 12 кг;
консервована біла квасоля - 425 г;
овочевий бульйон - 940 мл;
гілочка розмарину.
Приготування
У каструлі спасеруйте цибулю до м'якості і додайте до нього часникові зубки. Всипте листочки з розмаринових гілок, а потім додайте нарізані кубиками томати і консервовану квасолю. Перемішавши всі складові, приправте їх щедрою пучкою солі, а потім залийте бульйоном. Через 20 хвилин варіння складові супу слід пюрировать разом.
Інгредієнти:
томати - 630 г;
ріпчаста цибуля - 85 м;
свіжий огірок - 45 г;
солодкий перець - 30 г;
часниковий зубок - 1 шт.;
скибочка білого хліба;
оливкова олія - 35 мл;
оцет - 15 мл
Приготування
Рецепт супу гаспачо з помідорів починається з підготовки всіх овочів, видалення плодоніжок, насіння і ретельного промивання. Після, всі інгредієнти помістити в чашу блендера, додають рідину, шматочки білого хліба, а потім збивають до однорідності. Готовий суп доповнюють маслом, оцтом і сіллю, після чого залишають у холодильнику на кілька годин перед подачею.
Суп з баклажанами та помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Для того, щоб зберегти максимум смаку плодів, ми не гасити їх, а перед пюрированием запечемо до м'якості. Розділіть баклажан, помідори і цибуля на кубики однакового розміру, додайте цілі часникові зубки, все посоліть і полийте олією. Перемішавши всі складові разом, розподіліть їх на деку і посипте сумішшю сушених трав. Надішліть овочі в духовку (200 градусів) на 20 хвилин, потім злегка остудіть і пюрируйте з вершками і бульйоном.
Томатний суп-пюре зі свіжих помідорів – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі спасеруйте цибулю до м'якості і додайте до нього часникові зубки. Всипте листочки з розмаринових гілок, а потім додайте нарізані кубиками томати і консервовану квасолю. Перемішавши всі складові, приправте їх щедрою пучкою солі, а потім залийте бульйоном. Через 20 хвилин варіння складові супу слід пюрировать разом.
Томатний суп з свіжих помідорів – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт супу гаспачо з помідорів починається з підготовки всіх овочів, видалення плодоніжок, насіння і ретельного промивання. Після, всі інгредієнти помістити в чашу блендера, додають рідину, шматочки білого хліба, а потім збивають до однорідності. Готовий суп доповнюють маслом, оцтом і сіллю, після чого залишають у холодильнику на кілька годин перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,
Аджика з зелених помідорів на зиму
В період заготовок з овочів на зиму потрібно обов'язково випробувати на ділі нові рецепти. Щоб урізноманітнити свій асортимент консервації,
Тушкована курка з кабачками
Щоб урізноманітнити звичне м'ясне гаряче, досить додати у склад які-небудь овочі. Поєднавши два абсолютно універсальних продукту - курку і кабачки,
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.