Аджика без варіння на зиму

Аджика на зиму з помідорів з аспірином без варіння
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі добре промиваємо, трохи просушуємо, а потім помідори і солодкий перець чистимо і подрібнюємо. Стручковий перець чилі обробляємо, виймаємо все насіння і перекручуємо через м'ясорубку. З'єднуємо всі інгредієнти в глибокій мисці, кидаємо подрібнений часничок і вливаємо трохи столового оцту. Таблетки аспірину раздавливаем товкачиком, кидаємо в сиру аджику і приправляємо спеціями. Гарненько все перемішуємо ложкою, даємо їй настоятися протягом години, накривши зверху марлею, щоб маса могла «дихати» і у неї не потрапляло сміття. Після цього аджику гарненько перемішуємо, акуратно викладаємо в сухі підготовлені баночки і закручуємо їх кришками. Прибираємо консервацію в прохолодне місце і прибираємо аджику з аспірином в холодильник або в підвал.
Аджика з яблуками без варіння на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Болгарський і стручковий перець обробляємо і промиваємо. Часник чистимо від лушпиння, а моркву миємо й обсушуємо. З помідорів знімаємо шкірку, а яблука нарізаємо скибочками. Всі підготовлені інгредієнти перекручуємо через м'ясорубку, додаємо томатну пасту, кладемо гірчицю, вливаємо трохи оцту і кидаємо спеції за смаком. Ретельно розмішуємо отриману масу, розкладаємо по чистим сухим баночках, закручуємо кришками і прибираємо аджику в холодильник. Її можна відразу подавати до страв, але чим довше вона постоїть, тим багатше та насиченим вийде на смак.
Зелена аджика на зиму без варіння
Інгредієнти:
Приготування
Перець гарненько промиваємо, обробляємо і пропускаємо через м'ясорубку. Часник чистимо і разом з рубаною зеленню і коріандром подрібнюємо в блендері. З'єднуємо отриману масу з перцем, додаємо за смаком сіль, спеції і вливаємо трохи столового оцту. Все ретельно перемішуємо, розкладаємо аджику за заздалегідь підготовленим баночках, закриваємо кришками і зберігати в холодильнику.
Аджика з сливи на зиму без варіння
Інгредієнти:

Приготування
Сливу ретельно промиваємо, обсушуємо на рушник, акуратно видаляємо кісточки, а з стиглих томатів знімаємо шкірку. Болгарський перець обполіскуємо, обробляємо і подрібнюємо. Потім всі інгредієнти, перекручуємо через м'ясорубку, щоб отримати однорідне овочеве пюре. Після цього вливаємо олію, і все ретельно перемішуємо. У самому кінці додаємо трохи столового оцту, розкладаємо аджику по банках, закриваємо кришками і зберігати в холодильнику або льосі. Подаємо її до будь-якої страви, щоб надати йому пікантності та оригінальності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Зелена аджика на зиму - рецепт
Смачна, ароматна, неймовірно аджика пекуча у вас вийде, якщо скористаєтеся деякими нашими порадами. Зробити такий соус самостійно зовсім не складно,

Аджика з хріном і помідорами на зиму
Немає нічого приємніше, ніж в холодну пору відкрити баночку домашнього ароматного соусу і доповнити їм м'ясне блюдо. Жоден магазинний продукт не

Сира аджика з хріном - рецепт
Серед такого достатку варіантів різної консервації, досвідчені господині знаходять час і бажання закрити пару баночок ароматного соусу. Так як

Варена аджика на зиму
Сьогодні в магазинах представлений неймовірний асортимент соусів на будь-який смак. Набагато краще і корисніше замінити покупний продукт домашнім.

Варена аджика з хроном на зиму
Приготувавши варену аджику на зиму, ви забезпечуєте себе неймовірно смачним соусом, який чудово підійде до м'ясних страв. Пропонуємо заготовити

Зелена аджика
Аджика - це смачна гостра приправа, батьківщиною приготування якої є Грузія. У нашій статті ми детально розберемося, як зробити зелену аджику з