Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Нагетси - рецепт

Нагетси - рецепт

1-11-2015, 23:37
788
Нагетси - рецепт
Нагетси знайомі нам з індустрії фаст-фудів, де вони міцно закріпили за собою першість серед популярних страв. Ніжне куряче або рибне філе, пожаренное в різних паніровках, виходить чудовий на смак і зовсім не сухим, як у багатьох інших стравах.
Але от тільки не завжди в пунктах громадського харчування можна придбати нагетси, які приготовані з натуральних продуктів, і пожарены у свіжому маслі. Найчастіше для здешевлення продукту м'ясне філе перетворюють у фарш, який розбавляють іншими дешевими і не завжди корисними компонентами.
Приготувавши нагетси в домашніх умовах, ви будете впевнені в безпеці і якості готового страви, а також зможете насолодитися дійсно натуральним і чудовим смаком страви, який можна варіювати, маринуючи курячу або рибну основу в різні прянощі.

Рецепт нагетсів з курки в домашніх умовах


Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 420 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • сухарі панірувальні – 220 г;

  • борошно пшеничне – 100 г;

  • сіль – за смаком;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • рослинна рафінована олія.


  • Приготування
    Для приготування нагетсів попередньо вимите і обсушенное куряче філе нарізаємо впоперек волокон на невеликі скибочки товщиною приблизно сім міліметрів. Тепер підготуємо компоненти для панірування. Змішуємо борошно з сіллю і меленим чорним перцем і трохи збиваємо яйця з невеликою кількістю солі.
    Сковорідку з товстим дном прогріваємо гарненько, налив попередньо достатню кількість рослинного масла.
    Кожен курячий шматочок мачає в борошні, потім занурюємо в яєчну масу, паніруємо в сухарях і тут же викладаємо в сковороду. Підрум'янюємо з двох сторін до бажаного результату і виймаємо на паперовий рушник, щоб вбралися надлишки жиру. Подаємо курячі нагетси з будь-яким соусом і свіжими або печеними овочами.
    Як бачите, рецепт нагетсів з курячого філе дуже простий, і впоратися з ним може навіть початківець кулінар.

    Рибні нагетси - рецепт


    Тепер пропонуємо вам рецепт рибних нагетсів, які в домашньому виконанні просто чудові.
    Інгредієнти:

  • філе будь-якої морської риби – 700 г;

  • йогурт – 75 г;

  • майонез – 75 г;

  • сухарі панірувальні – 200 г;

  • майонез – 50 г;

  • сіль – за смаком;

  • спеції – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • рослинна рафінована олія.


  • Приготування
    Рибне філе нарізаємо довгастими шматочками, приправляємо сіллю, меленим чорним перцем і спеціями на свій смак. Обтираем скибочки гарненько, рівномірно розподіливши пряно-солону суміш, і даємо постояти двадцять хвилин.
    Тим часом змішати йогурт з майонезом, додаємо за смаком сіль і при бажанні спеції, можна також додати дрібно посічену свіжу зелень кропу.
    Промариновавшиеся шматочки рибки мачає в суміші йогурту і майонезу, паніруємо хорошенечко в сухарях і розкладаємо на деко, попередньо застеливши його пергаментом. Визначаємо нагетси в заздалегідь прогріту до 230-260 градусів духовку на дванадцять-п'ятнадцять хвилин або до бажаної рум'яності.

    Сирні нагетси - рецепт


    Урізноманітнити фуршетний стіл або домашні посиденьки можна, приготувавши також сирні нагетси, тим більше, що готуються вони зовсім просто.
    Інгредієнти:

  • будь сир – 400 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • панірувальні сухарі – 200 г;
  • Нагетси - рецепт

  • кунжут – 60 г;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • рослинна рафінована олія.


  • Приготування
    Сир ріжемо на скибочки товщиною до одного сантиметра. Кожен з них занурюємо спочатку у збите яйце, а потім паніруємо в суміші сухарів і кунжутного насіння. Для надійності можна повторити процедуру ще раз, тоді сир напевно залишиться всередині і не витече. Сирні шматочки в паніровці викладаємо в прогріте рослинне масло й обсмажуємо до бажаної рум'яності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі нагетси в домашніх умовах
    Курячі нагетси в домашніх умовах
    Традиційні нагетси – це, по суті, невеликі котлетки або тонкі шматочки птиці в паніровці. Розповімо, як приготувати їх звичайним способом, обсмаживши
    Курка в клярі
    Курка в клярі
    Завдяки кляру, будь-яке м'ясо виходить м'яким і соковитим. А курочка в хрусткій оболонці сподобається всім своїм ненав'язливим смаком і дуже ніжною
    Нагетси з курячого філе
    Нагетси з курячого філе
    Нагетси - це маленькі шматочки курячого філе, які обсмажують у великій кількості пряної панірування. Готове блюдо виходить дуже хрустким, ароматним і
    Як приготувати нагетси?
    Як приготувати нагетси?
    Нагетси - дуже смачне блюдо, відоме завдяки ресторанах швидкого харчування. Якщо ви не хочете купувати своїй дитині ці "золоті самородки", то їх
    Курячі нагетси
    Курячі нагетси
    Нагетси - це шматочки курячого філе, обвалені в паніровці і обсмажені на сковороді в духовці або мультиварці. Це блюдо можна зустріти в кафе і
    Цезар-рол - рецепт
    Цезар-рол - рецепт
    Цезар-рол - найпопулярніша їжа в кафе швидкого харчування. Хочете приготувати щось подібне вдома? Тоді запасають продуктами, терпінням і нашими