Грінки з сиром і часником
![Грінки з сиром і часником Грінки з сиром і часником](/uploads/posts/2015-11/grnki-z-sirom-chasnikom_501.jpeg)
Грінки з плавленим сиром і часником - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати грінки, ріжемо хлібець на скибочки товщиною близько одного сантиметра. Яйця разбалтываем добренько за допомогою віночка або вилки, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, за бажанням спеції і перемішуємо. Потім кожен хлібний шматочок в отриманій яєчної суміші і розміщуємо на добре прогрітій сковороді з рослинним маслом без запаху. Підрум'янюємо хліб трохи з обох сторін і виймаємо на тарілку.
Плавлений сир пропускаємо через дрібну або середню тертку, а очищений часник через прес. Змішуємо два цих компонента, додаємо сметану або майонез, дрібно нарубану зелень кропу і ретельно перемішуємо. Отриману сирно-часникову начинку намазуємо на обсмажені хлібці і розміщуємо їх на деку. Визначаємо блюдо в заздалегідь прогріту до 210 градусів духовку і витримуємо до підрум'янення приблизно сім-десять хвилин.
Грінки з часником і сиром на сковороді - простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Зараз ми розповімо, як приготувати найпростіші часникові грінки. Їх можна буде використовувати як самостійну закуску або взяти за основу оригінальних бутербродів і доповнити м'ясними, ковбасними або
![Грінки з сиром і часником Грінки з сиром і часником](/uploads/posts/2015-11/grnki-z-sirom-chasnikom_262.jpeg)
Першим ділом підготуємо належним чином усі необхідні компоненти. Хлібець наріжемо на шматочки бажаної товщини, чистимо часник і зріжемо верх на кожному зубке, а сир натремо на дрібній або середній тертці.
Тепер прогріваємо сковороду з товстим дном, попередньо налив трохи олії і викладаємо в неї хлібні скибочки. Даємо їм підрум'янитися з двох сторін, виймаємо на тарілку і, притримуючи їх виделкою, натираємо ще гарячі зрізом часникового зубчики. Тут же притрушиваем їх натертим сиром. Залежно від ступеня бажаної гостроти, можна натирати грінки з часником однієї або з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Грінки з часником](/uploads/posts/2015-11/grnki-z-chasnikom_461.jpeg)
Грінки з часником
Грінки - це прекрасний спосіб розправитися з черствим хлібом. Зробити їх дуже просто і варіантів неймовірно багато. Пропонуємо урізноманітнити їх
![Грінки - рецепт](/uploads/posts/2015-11/grnki-recept_311.jpeg)
Грінки - рецепт
Грінки, по суті, - це хліб, підсмажений до рум'яної хрусткої скоринки. Їх роблять солодкими і подають з улюбленим варенням. А можна підсмажити або
![Як приготувати грінки з яйцем і молоком?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-grnki-z-yaycem-molokom_541.jpeg)
Як приготувати грінки з яйцем і молоком?
Грінки, в будь-якому їх виконанні, завжди дуже зручний варіант перекусу: швидко на сніданок і досить ситно в обід. І найвдалішим рецептом можна
![Як приготувати грінки з часником?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-grnki-z-chasnikom_161.jpeg)
Як приготувати грінки з часником?
Приготувати грінки - це найлегше, що можна зробити з вчорашнього черствого хліба. В рамках даної статті розповімо, як зробити чудову закуску до пива
![Часникові грінки](/uploads/posts/2015-03/chasnikov-grnki_391.jpeg)
Часникові грінки
Навряд чи знайдуться люди, які не люблять грінки, а тому розглянемо кілька рецептів приготування цієї закуски. Найпоширенішими є грінки з часником, а
![Грінки з сиром](/uploads/posts/2015-03/grnki-z-sirom_991.jpeg)
Грінки з сиром
Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і