Рецепт буженини з свинини в духовці
![Рецепт буженини з свинини в духовці Рецепт буженини з свинини в духовці](/uploads/posts/2015-11/recept-buzhenini-z-svinini-v-duhovc_621.jpeg)
Маринувати м'ясо можна часником і травами, пивом або сухим вином.
Щоб ваша буженина стала справжнім делікатесом необхідно вибрати якісний шматок м'яса. Ідеально підійде окіст без кістки, чиста вирізка або ошийок. Бажано, щоб м'ясо було без жив і з невеликою кількістю жиру. Запікати буженину зі свинини можна в духовці різними способами: в рукаві або у фользі – рецепт однаково гідний! Адже при використанні всіляких приправ і різних способів приготування результатом буде м'яке, соковите і дуже ароматне м'ясо.
Приготування буженини займе чимало часу. Блюдо потрібно готувати мінімум за день до святкового заходу. Але, повірте, очікування того варте!
Буженина з свинини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб приготувати буженину, необхідно вибирати гарний не дуже жирний шматок м'яса. Далі його потрібно вимити і висушити сухим рушником. Часник поріжемо на шматочки так, щоб вийшли не дуже тонкі брусочки. Тонким гострим ножем робимо поглиблення в нашій майбутній буженини і нашпиговываем її порізаним часником. Потім натираємо свинину сіллю і сумішшю перців.
Після того, як натерли м'ясо приправою, потрібно перекласти його в чисту миску, накрити плівкою і залишити маринуватися в прохолодному місці 12 годин. Далі дістаємо м'ясо і ще раз опускаємо його паперовими полотенечками.
Розігріваємо Сковороду з маслом, на сильному вогні з усіх боків по 1 хвилині обсмажуємо свинину до золотистої
![Рецепт буженини з свинини в духовці Рецепт буженини з свинини в духовці](/uploads/posts/2015-11/recept-buzhenini-z-svinini-v-duhovc_262.jpeg)
Для того, щоб перевірити готовність страви, необхідно проколоти м'ясо – якщо виділяється блідо-рожевий або світло-сірий бульйон, воно готове. Якщо при проколюванні витікає червоний сік, то потрібно ще м'ясу полежати в духовці. Після того, як буженина буде готова, їй потрібно дати час охолонути.
Нарізати м'ясо потрібно неодмінно холодним на тонкі шматочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Буженина з яловичини в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-09/buzhenina-z-yalovichini-v-domashnh-umovah_601.jpeg)
Буженина з яловичини в домашніх умовах
Рекомендуємо вам зробити буженину з яловичини самостійно, щоб назавжди забути про дорогі закуски, які продають у магазинах. Цей незвичайний, але
![Буженина по-домашньому з свинини](/uploads/posts/2015-07/buzhenina-po-domashnomu-z-svinini_341.jpeg)
Буженина по-домашньому з свинини
Буженина, рецепти якої представлені в нашій статті, виходить досить соковитою і смачною. Вона набагато смачніше своїх магазинних аналогів. Складним
![Буженина з свинини в мультиварці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/buzhenina_iz_svininy_v_multivarke.jpg)
Буженина з свинини в мультиварці
Раніше на приготування буженини витрачалося кілька годин. А зараз, коли вже майже кожна господиня подружилася з мультиваркою, її можна приготувати
![Буженина в рукаві](/uploads/posts/2015-03/buzhenina-v-rukav_211.jpeg)
Буженина в рукаві
Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів
![Буженина в аерогрилі](/uploads/posts/2015-01/buzhenina-v-aerogril_381.jpeg)
Буженина в аерогрилі
Буженина - це запечений шматок м'яса. Це блюдо досить популярно в російської, української і молдавської кухнях. Готувати її досить просто. Давайте
![Буженина в скороварці](/uploads/posts/2015-01/buzhenina-v-skorovarc_761.jpeg)
Буженина в скороварці
Буженина - це смачне запечене м'ясо, приправлене спеціями. Її готують в духовці, аерогрилі. І сьогодні ми розповімо про те, як легко і швидко зробити