Курячі ніжки в листковому тісті
![Курячі ніжки в листковому тісті Курячі ніжки в листковому тісті](/uploads/posts/2015-11/kuryach-nzhki-v-listkovomu-tst_661.jpeg)
Курячі ніжки в листковому тісті - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Курячі ніжки спочатку гарненько промиваємо, а потім обсушуємо. Зручно використовувати для цих цілей паперові рушники. Натираємо їх сіллю, подрібненим часником. Сир ріжемо тоненькими скибочками і кладемо їх під шкірку. Розморожене природним шляхом листкове тісто розгортаємо в пласт, товщина якого не перевищить 5 мм, а потім вже ріжемо його смужками, якими і обертаємо гомілки. Викладаємо їх на змащене маслом деко. Курячі ніжки в листковому тісті запікаємо в добре нагрітій духовці близько 45 хвилин. За бажанням перед випічкою їх можна змастити збитим яйцем, тоді на поверхні утворюється красива рум'яна кірочка.
Помилкові курячі ніжки в листковому тісті
Інгредієнти:
Приготування
У кефір кімнатної температури додаємо соду, щіпку солі і просіяне борошно. Замішуємо мягенькое тісто, яке не буде липнути до рук. Тепер у фарш додаємо подрібнену цибулю, за смаком сіль, чорний мелений перець і добре перемішуємо. А щоб маса стала в'язкою і однорідною, фарш рекомендується добре відбити, навіть можна кілька разів підняти і кинути його на стіл. Тепер набираємо трохи фаршу в руку, формуємо довгасту корж, беремо соломку і вставляємо її в нашу корж. Повинно вийти щось схоже на курячу гомілку. Підготовлене раніше тісто розгортаємо в пласт і ріжемо довгими смужками шириною близько 2 див. Обертаємо ними наші «ніжки». Тепер викладаємо їх на сковороду і обсмажуємо на розігрітій олії на середньому вогні з обох боків до готовності.
Курячі ніжки в листковому тісті з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо картоплю відварюємо її в підсоленій за смаком воді до готовності. Тим часом курячі гомілки промиваємо, обсушуємо, натираємо сіллю і перцем, а також подрібненим часником. Обсмажуємо підготовлені ніжки з обох сторін, довівши їх майже до готовності. Готову картоплю перетворюємо в досить круте пюре, додаємо в нього білок курячого яйця, тертий плавлений сирок, сіль, перець і перемішуємо до однорідності. Пласт листкового тіста розкочуємо до товщини близько 5 мм, ділимо його на 4 частини. У центр кожного шматочка кладемо кульку
![Курячі ніжки в листковому тісті Курячі ніжки в листковому тісті](/uploads/posts/2015-11/kuryach-nzhki-v-listkovomu-tst_692.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Фаршировані курячі гомілки](/uploads/posts/2015-07/farshirovan-kuryach-gomlki_431.jpeg)
Фаршировані курячі гомілки
Якщо вам набридли банальні страви з курки, хочемо вам запропонувати незвичайний рецепт - фарширована куряча гомілка. Ніжки можна приготувати на
![Курячі ніжки в тесті](/uploads/posts/2015-03/kuryach-nzhki-v-test_431.jpeg)
Курячі ніжки в тесті
Куряче м'ясо - це, мабуть, один з найбільш доступних і, як наслідок, популярних продуктів. З курки можна приготувати багато смачних страв. Однак
![Курячі ніжки в рукаві](/uploads/posts/2015-03/kuryach-nzhki-v-rukav_521.jpeg)
Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо
![Курячі ніжки в мішечку](/uploads/posts/2015-03/kuryach-nzhki-v-mshechku_591.jpeg)
Курячі ніжки в мішечку
Курячі ніжки - часто зустрічається продукт в нашому раціоні, завдяки своїй доступності та приємному смаку. Але іноді хочеться урізноманітнити
![Сосиски в листковому тісті](/uploads/posts/2015-03/sosiski-v-listkovomu-tst_721.jpeg)
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
![Ананаси в листковому тісті](/uploads/posts/2015-01/ananasi-v-listkovomu-tst_381.jpeg)
Ананаси в листковому тісті
Ананаси самі по собі є ласощами, але їх не завжди зручно поставити на стіл. Тому ми пропонуємо вам спробувати спекти з них смачне ласощі - ананаси в