Шніцель по-міністерськи
![Шніцель по-міністерськи Шніцель по-міністерськи](/uploads/posts/2015-11/shncel-po-mnsterski_571.jpeg)
Як приготувати шніцель по-міністерськи з курки - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування шніцеля з курки по-міністерськи філе курячої грудки ріжемо упоперек волокон на шматочки, відбиваємо зовсім небагато, помістивши м'ясо між двома шарами харчової плівки, присмачую сіллю, меленим чорним перцем і замочуємо на п'ятнадцять хвилин у збитих до однорідності і трохи подсоленных яйцях. На цьому етапі можна також урізноманітнити смак страви, присмачивши м'ясні скибочки пряними травами або спеціями на свій вибір і смак.
Тим часом білий хліб нарізаємо тонкою соломкою невеликого розміру. Щоб з цією процедурою було легше впоратися для цієї мети краще взяти вже черствий хлібець або помістити свіжий на деякий час в морозильну камеру.
Дістаємо шніцелі по одному з яєць, паніруємо в хлібної соломки і розміщуємо на прогрітій сковороді, попередньо розтопивши в ній вершкове масло і додавши рослинне. Вогонь під сковородою повинен бути середнім, щоб страва встигло просмажиться і не згоріти.
По готовності виймаємо шніцелі на блюдо і відразу ж подаємо з улюбленим гарніром.
Шніцель курячий з сиром по-міністерськи - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кожну половинку філе курячої грудки ріжемо на
![Шніцель по-міністерськи Шніцель по-міністерськи](/uploads/posts/2015-11/shncel-po-mnsterski_522.jpeg)
Яйця збиваємо з додаванням солі до однорідності, а білий хліб нарізаємо тонкою невеликою соломкою.
Тепер потім щедро курячі конвертики у збитому яйці, паніруємо в хлібної соломки і розміщуємо на сковороді в розігрітій суміші вершкового і рослинного масла. Витримуємо шніцелі на помірному вогні до підрум'янення і готовності з двох сторін і відразу ж подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Шніцель з курячої грудки](/uploads/posts/2015-11/shncel-z-kuryachoyi-grudki_191.jpeg)
Шніцель з курячої грудки
З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає
![Курка в клярі](/uploads/posts/2015-09/kurka-v-klyar_151.jpeg)
Курка в клярі
Завдяки кляру, будь-яке м'ясо виходить м'яким і соковитим. А курочка в хрусткій оболонці сподобається всім своїм ненав'язливим смаком і дуже ніжною
![Шніцель з грибами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/kak_prigotovit_shnicel_iz_svininy_s_gribami_0.jpg)
Шніцель з грибами
Шніцель - улюблене багатьма блюдо, яке готується з товстого шматка м'яса, обсмаженого в панірувальних сухарях. Є безліч варіантів приготування
![Котлети по-міністерськи](/uploads/posts/2015-03/kotleti-po-mnsterski_871.jpeg)
Котлети по-міністерськи
Кожна господиня вміє готувати котлети. Однак не варто забувати, що способів приготування цієї страви досить багато. Отже, вашій увазі представлений
![Картопляний шніцель](/uploads/posts/2015-03/kartoplyaniy-shncel_121.jpeg)
Картопляний шніцель
Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми
![Шніцель по-віденськи](/uploads/posts/2015-01/shncel-po-vdenski_241.jpeg)
Шніцель по-віденськи
Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в