В'ялені помідори - з чим їдять, куди додати?

З чим їдять і куди додають в'ялені помідори?
Найпростіший спосіб поглинання цієї приголомшливої закуски це присмачити нею шматочок свіжого хлібця з м'яким сиром. Виходить неймовірно смачний оригінальний бутерброд. Також в'ялені помідори прекрасно проявляють себе у випічці, якщо їх дрібно нашаткувати і додати в тісто для хліба при замісі або доповнити ними наповнення для пиріжків.
Італійці успішно використовують в'ялені помідори як один з компонентів для піци, смак якої при додаванні цієї заготовки перетворюється до невпізнання і набуває оригінальність та неповторність, а також кидають такі томати в пасту, роблячи її просто чарівною.
Існує маса рецептів салатів з використанням в'ялених помідорів, а також пряного масла, в якому вони зберігаються. Заправка на його основі надає страві неймовірний смак і неповторний аромат.
Смак в'ялених помідорів в маслі також чудово поєднується з м'ясом, рибою і котлетами.
Нижче ми запропонуємо кілька варіантів простих страв з в'яленими помідорами.
Макарони з в'яленими помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо макарони до готовності. Дрібно шаткуємо в'ялені помідори і рубаємо попередньо промиту і обсушену зелень базиліка, додаємо в ємність з макаронами. Туди ж вливаємо оливкова або пряне масло з в'ялених помідор, додаємо натертий пармезан, сіль і перець по смаку, перемішуємо і подаємо до столу.
Салат з в'яленими помідорами і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Відварну курячу грудку ріжемо невеликими кубиками або соломкою. Дрібно шаткуємо в'ялені помідори, рубаємо кільцями маслини, а сир ріжемо кубиками.
Змішуємо підготовлені компоненти і рукколу у великій мисці і заправляємо сумішшю оливкової олії, соку лимона, солі і перцю. Можна також трохи додати в заправку з олії з в'ялених помідор, це тільки поліпшить смак готової страви.
Гарячі бутерброди з в'яленими помідорами і сиром
Інгредієнти:

Приготування
Нарізаємо в'ялені і свіжі помідори, дрібно рубаємо зелень базиліка і попередньо очищений часник, змішуємо всі подрібнені компоненти, додавши оливкова олія, бальзамічний оцет за смаком сіль і даємо настоятися протягом десяти хвилин.
Батон або багет нарізаємо скибочками і підсушуємо їх під верхнім грилем в духовці протягом двох хвилин.
Тепер викладаємо на хлібні скибочки начинку, присипаємо зверху натертим сиром і витримуємо в духовці п'ять хвилин або поки сир розплавиться. Подаємо бутерброди до столу тут же гарячими.
Рекомендуємо добрі рецепти

В'ялені помідори в домашніх умовах
Не обов'язково вирушати в магазин і купувати за величезну ціну заповітну баночку в'ялених томатів. Набагато простіше самому приготувати такі помідори

Салат з в'яленими помідорами
На території нашої країни в'ялені помідори набули популярності зовсім недавно. Любителі нових страв досить легко освоїли їх сушку, і тепер ці новинки

Салат з моцарелою і помідорами
Моцарелла - це різновид італійського сиру, який продається у вигляді кульок, замочених в розсолі. Він відмінно підходить для приготування різних

Паста з помідорами
Паста з помідорами і сиром - чудове італійське блюдо, яке неодмінно сподобається вашим рідним та друзям. Приготувати таку смакота досить нескладно.

В'ялені помідори - рецепт
Помідори вже давно зайняли своє місце на наших столах. Ми вживаємо їх свіжими, додаємо в салати, супи, закуски, другі страви, солимо на зиму.

Рецепт в'ялених помідорів на зиму
В'ялені помідори - це прекрасний спосіб зберегти соковиті томати для різних зиязиках страв. Їх використовують в приготуванні супів, пасти, салатів і