Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати печінковий паштет?

Як приготувати печінковий паштет?

14-10-2015, 18:18
670
Як приготувати печінковий паштет?
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачний і натуральний печінковий паштет. Його можна використовувати в якості ситної і оригінальної закуски і подавати до столу разом з хлібом, свіжою зеленню і солоними огірками.

Як приготувати печінковий паштет з яловичої печінки?


Інгредієнти:

  • печінка яловича – 400 г;

  • хліб білий – 2 скибочки;

  • цибулина – 1 шт.;

  • масло вершкове – 1 ст. ложка;

  • молоко – 300 мл;

  • морква – 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Печінку промиваємо, очищаємо від плівок і нарізаємо великими шматками. Цибулину обробляємо і дрібно шаткуємо, а моркву нарізаємо соломкою. Обсмажуємо овочі до м'якості на рослинному маслі. Печінка окремо підрум'янюємо на середньому вогні і в кінці смаження підсолюємо. Після цього з'єднуємо з овочами і додаємо скибочки хліба. Накриваємо продукти кришкою і залишаємо остигати. Потім подрібнюємо масу блендером, акуратно вливаючи тепле молоко. У самому кінці додаємо вершкове розтоплене масло і знову перемішуємо паштет.

    Печінковий паштет із свинячої печінки


    Інгредієнти:

  • печінка свиняча – 600 г;

  • морква – 2 шт.;

  • сало – 300 г;

  • хліб чорний – 2 скибочки;

  • цибулина – 2 шт.;

  • спеції;

  • вино сухе – 200 мл


  • Приготування
    Печінку промиваємо, обсушуємо, обробляємо і нарізаємо великими шматками. Сало подрібнюємо, викладаємо на гарячу сковороду і вытапливаем на середньому вогні. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а моркву натираємо на тертці. Кидаємо овочі до сала, а через 5 хвилин додаємо свинячу печінку і обсмажуємо 3 хвилини, помішуючи. Потім зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності, подсаливая за смаком. В кінці вливаємо вино, кришимо хліб, перемішуємо і знімаємо з вогню. Остиглу масу збиваємо блендером і перекладаємо в баночку.

    Печінковий паштет в мультиварці


    Інгредієнти:

  • куряча печінка – 800 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • спеції;

  • молоко – 300 мл;
  • Як приготувати печінковий паштет?

  • олія рослинна.


  • Приготування
    А ось ще один спосіб, як приготувати печінковий паштет з курячої печінки. Замочуємо її в молоці, а тим часом обробляємо овочі і подрібнюємо їх. Потім кладемо цибулю в чашу мультиварки і пасеруємо в маслі, вибравши програму «Смаження» 5 хвилин. Далі кидаємо моркву і додаємо печінку. Заливаємо все молоком і тушкуємо у відповідному режимі 25 хвилин. Після цього підсолюємо, збиваємо блендером до пишного однорідного стану і перекладаємо готовий паштет в скляну баночку.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати паштет з курячої печінки?
    Як приготувати паштет з курячої печінки?
    Печінковий паштет - це прекрасний варіант досить бюджетної закуски. Процес його створення не доставляє особливого клопоту. Тому рекомендуємо зробити
    Паштет з печінки індички
    Паштет з печінки індички
    Паштет з печінки індички – ніжне і дуже смачне блюдо, яким можна радувати рідню хоч кожен день! Готується паштет досить швидко і просто. Головне, що
    Паштет з яловичої печінки - рецепт
    Паштет з яловичої печінки - рецепт
    Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний
    Печінковий паштет з курячої печінки
    Печінковий паштет з курячої печінки
    Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей
    Паштет на зиму
    Паштет на зиму
    Грибний, м'ясний, овочевий, рибний паштет можна заготовити на зиму і насолоджуватися смачною закускою весь осінньо-зиязикай період. І сьогодні
    Паштет в мультиварці
    Паштет в мультиварці
    Паштет, приготований в домашніх умовах, природно, смачніше і корисніше. А щоб справа йшла швидше, рекомендуємо використовувати для створення цієї