Буженина з яловичини в домашніх умовах
![Буженина з яловичини в домашніх умовах Буженина з яловичини в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-09/buzhenina-z-yalovichini-v-domashnh-umovah_601.jpeg)
Сьогодні ми розкриємо декілька секретів приготування домашньої буженини з яловичини.
Буженина з яловичини - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо вимите і просушену м'ясо маринуємо в розсолі з пряними спеціями. Для цього в проварений і охолоджений маринад для буженини з яловичини занурюємо м'ясо і витримуємо близько двох діб. Потім нашпиговываем часником, морквою, натираємо спеціями, обертаємо плівкою і залишаємо в холодильнику ще на 4-45 години. Добре промаринованное м'ясо підсмажуємо в режимі «Випічка» по 15 хвилин з обох сторін для отримання красивої рум'яної скоринки. Далі готуємо буженину з яловичини 2-25 години в режимі «Гасіння» і охолоджуємо, попередньо обернувши фольгою.
Буженина з яловичини у вині
Інгредієнти:
![Буженина з яловичини в домашніх умовах Буженина з яловичини в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-09/buzhenina-z-yalovichini-v-domashnh-umovah_122.jpeg)
Приготування
М'ясо для приготування смачної, ароматної буженини в домашніх умовах солимо, нашпиговываем часником, натираємо спеціями, заливаємо вином та оливковою олією, посипаємо зернами гірчиці. Потім розміщуємо всю цю красу в пакет і залишаємо в холодильнику маринуватися на добу.
Просочене, ароматне м'ясо загортаємо у фольгу (два або три шари), попередньо змащену олією. Готуємо нашу буженину в духовці при температурі 165-170 градусів приблизно протягом двох годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Буженина в домашніх умовах](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/buzhenina_v_domashnih_usloviyah_0.jpg)
Буженина в домашніх умовах
Буженина - одне з улюблених страв на Русі. Жодне святкове застілля не обходиться без цієї апетитної м'ясної закуски. Найголовніше, що буженину легко
![Буженина з індички](/uploads/posts/2015-03/buzhenina-z-ndichki_481.jpeg)
Буженина з індички
Буженина - це смачне запечене м'ясо роблять в духовці, аерогрилі, мультиварки. По більшій частині її готують із свинини або яловичини. Але ми
![Буженина в рукаві](/uploads/posts/2015-03/buzhenina-v-rukav_211.jpeg)
Буженина в рукаві
Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів
![Буженина з яловичини](/uploads/posts/2015-03/buzhenina-z-yalovichini_911.jpeg)
Буженина з яловичини
Буженина - це істинно російська їжа, рецепти якої дійшли до наших днів майже у незміненому вигляді. Її можна готувати з самого різноманітного м'яса:
![Буженина в аерогрилі](/uploads/posts/2015-01/buzhenina-v-aerogril_381.jpeg)
Буженина в аерогрилі
Буженина - це запечений шматок м'яса. Це блюдо досить популярно в російської, української і молдавської кухнях. Готувати її досить просто. Давайте
![Буженина в скороварці](/uploads/posts/2015-01/buzhenina-v-skorovarc_761.jpeg)
Буженина в скороварці
Буженина - це смачне запечене м'ясо, приправлене спеціями. Її готують в духовці, аерогрилі. І сьогодні ми розповімо про те, як легко і швидко зробити