Минтай, тушкований з овочами
![Минтай, тушкований з овочами Минтай, тушкований з овочами](/uploads/posts/2015-09/mintay-tushkovaniy-z-ovochami_201.jpeg)
Риба минтай, тушкована у томаті з овочами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед приготуванням обов'язково розморожуємо тушки минтая, промиваємо холодною водою і ретельно обсушуємо паперовими рушниками. Потім позбавляємо рибку від плавників, нарізаємо на шматочки, солимо їх, приправляємо меленим чорним перцем і залишаємо на двадцять хвилин. Можна при бажанні збризнути минтай лимонним соком.
Тим часом миємо та очищаємо моркву і цибульку і подрібнюємо кубиками або соломкою.
Промаринованную рибку обвалюємо зі всіх сторін у борошні і підрум'янюємо за дві хвилини на розпеченому маслі на сковорідці.
Тепер перекладаємо скибочки минтая в казанок або глибокий сотейник, а на тій же сковорідці підрум'янимо цибульку з морквою, при необхідності додавши рослинного масла. Потім закладаємо томатну пасту, вливаємо гарячу воду, кидаємо листя лавра, горошини запашного перцю, приправляємо сіллю, цукром, меленим чорним перцем і доводимо до кипіння. Заливаємо отриманою підливою з овочами шматочки минтая в казанку і тушкуємо рибку на помірному вогні п'ятнадцять хвилин, прикривши посуд кришкою.
Минтай, тушкований з овочами в сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розморожені тушки минтая позбавляємо від плавників, промиваємо проточною холодною водою і обсушуємо добряче
![Минтай, тушкований з овочами Минтай, тушкований з овочами](/uploads/posts/2015-09/mintay-tushkovaniy-z-ovochami_752.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Минтай в клярі на сковороді](/uploads/posts/2015-09/mintay-v-klyar-na-skovorod_361.jpeg)
Минтай в клярі на сковороді
Минтай - прекрасна недорога рибка, яку можна готувати різними способами. Сьогодні пропонуємо посмажити її в клярі. Риба за рахунок кляру, вийде
![Філе минтая в клярі](/uploads/posts/2015-09/fle-mintaya-v-klyar_961.jpeg)
Філе минтая в клярі
Приготувавши філе минтая в клярі, ви отримаєте одночасно і легку закуску для фуршету, і прекрасне гаряче блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром.
![Смажений минтай](/uploads/posts/2015-03/smazheniy-mintay_311.jpeg)
Смажений минтай
З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
![Минтай, тушкований з морквою](/uploads/posts/2015-03/mintay-tushkovaniy-z-morkvoyu_951.jpeg)
Минтай, тушкований з морквою
Минтай, тушкований з морквою - смачне і ситне блюдо для повсякденного столу. Давайте детально розберемося, як його зробити в сметані, майонезі, а
![Минтай в клярі](/uploads/posts/2015-03/mintay-v-klyar_591.jpeg)
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
![Минтай в сметані](/uploads/posts/2015-03/mintay-v-smetan_971.jpeg)
Минтай в сметані
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.