Дорада, запечена в духовці

Дорада, запечена в духовці з морепродуктів
З-за свого ненав'язливого смаку, дорада чудово поєднується з іншими морепродуктами. Класична компанія для риби – креветки та мідії, яких можна запекти в кремовому соусі з нутом разом з рибним філе.
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть нут до готовності і пюрируйте разом з вершками. Обсмажте товсті кільця шалот з часником і залийте зажарку пюрированным турецьким горохом. Додайте зелень петрушки, розмарин з орегано, а як тільки пюре закипить, перекладіть в нього очищені морепродукти, черрі і рибне філе. Розмістіть посуд з рибою в розігрітій до 200 градусів духовці і посипте блюдо хлібної паніровкою. Дорада з овочами, запечена в духовці буде готуватися близько 14 хвилин, після чого страва відразу ж сервірують.
Дорада, запечена в духовці у фользі
Хто здатний відмовитися від пряної і ароматною риби з хрусткою скоринкою? Ніхто, а тому пропонуємо вам втілити в життя цей рецепт доради з рум'яною скоринкою, яку можна готувати на грилі власної духовці. Трохи паприки, куміна і зелені зроблять рибу тільки смачніше.
Інгредієнти:

Приготування
Черевну порожнину обох рибін промийте та підсушіть. Тушки приправити сумішшю з морської солі, паприки, куміна і коріандру всередині і зовні. Збризніть рибу оливковою олією, а черевну порожнину наповніть зеленню петрушки і скибочками цитрусових. Оберніть тушки фольгою і відправте запікати в розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин. По закінченні часу, розгорніть фольгу і включіть режим «Гриль». Готуйте дораду на грилі в духовці до тих пір, поки риба не схопиться золотистою скоринкою з обох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти

Скумбрія на решітці на мангалі
До страв, що подаються на повітрі, крім стандартних вимог (користь, смак, краса оформлення), додаються ще простота приготування і зручність подачі.

Форель під соусом
Форель - вишукане блюдо, яке буде доречно в будь-якій ситуації, будь то просто сімейний вечерю або романтичний вечір з коханим. Краще всього готувати

Дорада в духовці
Коли хочеться приготувати що-небудь незвичайне, радимо вам звернути увагу на ці рецепти запеченої доради. Ми постаралися зібрати найбільш цікаві

Дорада, запечена у фользі
Дорада - чудова рибка, підходяща для тушкування, смаження, запікання. Страви з неї виходять дуже соковитими і ароматними, до того ж вони корисні, що

Риба з лимоном в духовці
Самий простий і корисний спосіб приготування риби - це запекти її в духовці, додавши лимон, який тільки посилить її природний смак. Пропонуємо вашій

Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і