Скумбрія на вугіллі
![Скумбрія на вугіллі Скумбрія на вугіллі](/uploads/posts/2015-09/skumbrya-na-vugll_681.jpeg)
Скумбрія у фользі на вугіллі
Інгредієнти:
Приготування
Скумбрію розрізаємо вздовж черевця, позбавляємося від нутрощів і темної плівки, відрізаємо плавники і хвіст і гарненько промиваємо. Також очищаємо цибулину і подрібнюємо кільцями або півкільцями. Половинку лимона розрізаємо на шматочки.
На тушки риби з одного боку робимо кілька спинних надрізів на відстані три сантиметри один від одного. У кожен розріз вставляємо по часточці лимона.
Приготований лук приправляємо сіллю, меленої сумішшю перців і наповнюємо їм черевце скумбрії. Саму тушку трохи додаємо сіль, посипаємо перцем і обмазуємо майонезом, який за бажанням можна замінити оливковою олією.
Поміщаємо рибку на кілька, складених разом, листів, фольги і запечатуємо.
Готуємо скумбрію на вугіллі з помірним жаром десять хвилин з одного боку і п'ятнадцять хвилин, перевернувши її на іншу сторону.
Подаємо зі свіжою зеленню і овочами, які за бажанням можна також запекти на вугіллі.
Скумбрія на решітці гриль на вугіллі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
![Скумбрія на вугіллі Скумбрія на вугіллі](/uploads/posts/2015-09/skumbrya-na-vugll_282.jpeg)
Скумбрію при необхідності розморожуємо, переклавши на нижню полицю холодильника. Потім позбавляємося від нутрощів, відрізаємо зябра, плавники і хвіст. Також гарненько вичищаємо чорну плівку зсередини і промиваємо.
З усіх боків і всередині збризкуємо тушки лимонним соком і оливковою олією, а також натираємо сіллю, меленої сумішшю перців і спеціями для риби. У черевце покласти по дві лимонних часточки і гілочки петрушки. Даємо промаринуватися протягом двадцяти хвилин. Потім укладаємо рыбинки на промаслений решітку і поміщаємо над тліючим вугіллям. Смажимо до готовності і рум'яності, іноді перевертаючи. Під час приготування поливаємо скумбрію періодично сумішшю темного пива і оливкової олії.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Скумбрія гарячого копчення](/uploads/posts/2015-09/skumbrya-garyachogo-kopchennya_581.jpeg)
Скумбрія гарячого копчення
Ніжна і ароматна скумбрія давно зайняла почесне місце на наших застіллях. Ця риба неймовірно універсальна. Її запікають, роблять шашлик, солять і
![Малосольна скумбрія в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-09/malosolna-skumbrya-v-domashnh-umovah_921.jpeg)
Малосольна скумбрія в домашніх умовах
Скумбрія по-своєму унікальна риба. Адже завдяки її нейтрального смаку кулінари створюють найрізноманітніші страви, від супу до закуски. Про
![Скумбрія, маринована в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-09/skumbrya-marinovana-v-domashnh-umovah_761.jpeg)
Скумбрія, маринована в домашніх умовах
Запорукою смачно приготовленої риби, майже завжди є правильно вибраний маринад. Пропонуємо кілька варіантів маринування риби, для різних способів її
![Скумбрія на багатті на решітці](/uploads/posts/2015-09/skumbrya-na-bagatt-na-reshtc_561.jpeg)
Скумбрія на багатті на решітці
Сезон пікніків в самому розпалі, і вже на вогнищі перепробовано безліч варіантів м'ясного шашлику. Саме час перейти на рибу. Скумбрія, запечена на
![Скумбрія на грилі - рецепти](/uploads/posts/2015-03/skumbrya-na-gril-recepti_261.jpeg)
Скумбрія на грилі - рецепти
З настанням літа найбільше хочеться покуштувати улюблених страв на природі. Одним із смачних, простих і доступних рецептів, є рецепт приготування
![Скумбрія в аерогрилі](/uploads/posts/2015-01/skumbrya-v-aerogril_851.jpeg)
Скумбрія в аерогрилі
Скумбрія - вельми корисна рибка, завдяки цілої низки унікальних кислот і великому вмісту вітаміну D. І сьогодні ми поговоримо про скумбрії запеченої