Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Чудовою ідеєю для ситного, швидкого і не банального вечері вихідного дня може стати паста з креветками в вершково-часниковому соусі.
Інгредієнти:
Для пасти:
паста фетучіні - 240 г;
вершкове масло - 45 г;
часник - 2 зубки;
борошно - 15 г;
молоко - 295 мл;
сушений чебрець, орегано - по 1/2 ч. ложки;
вершки - 65 мл;
жменю тертого пармезану;
зелень петрушки для сервірування.
Для креветок:
очищені хвости креветок - 490 г;
оливкова олія - 25 мл;
часник - 2 зубки.
Приготування
Першим ділом швидко обсмажте креветочні хвости на підігрітому з розчавленими часниковими зубками оливковій олії. Як тільки м'ясо ракоподібних стане рожевим – готово.
Поставте пасту варитися, а самі беріться за соус. Для приготування соусу розпустіть масло на сковороді і з'єднайте його з борошном і пюрированными часниковими зубками. Через хвилину всипте сушені трави, залийте вершками і дайте соусу побурлить ще з хвилину. Додайте добру жменю пармезану в соус, дочекайтеся його повного розплавлення і змішайте соус з пастою. Виклавши страву на тарілку, доповніть його креветками і зеленню петрушки.
Інгредієнти:
креветки - 480 м;
оливкова олія - 25 мл;
фарфалле - 230 г;
томати у власному соку - 310 г;
жменю тертого пармезану і моцарелли;
вершкове масло - 35 г;
часник - 4 зубки;
борошно - 10 г;
молоко - 180 мл;
вершковий сир - 30 р.
Приготування
Поки паста вариться, обсмажте креветочні хвости на оливковій олії і займіться соусом. Для останнього підрум'яньте борошно на вершковому маслі, розведіть молоком, додайте пюрированный часник і вершковий сир. Як тільки соус загусне, додайте до нього шматочки помідорів, половину сиру і всипте відварену пасту. Змішайте пасту з креветками, викладіть у форму і посипте сиром, що залишився. Готуйте страву в розігрітій до 175 градусів духовці 7-10 хвилин.
Інгредієнти:
паста - 240 г;
часник - 3 зубки;
вершкове масло - 55 г;
курячий бульйон - 390 мл;
вершки - 95 мл;
половинка лимона;
листя базиліка - 10-15 шт.;
жменю тертого пармезану;
варені креветки - 10-15 шт.
Приготування
Щоб приготувати соус для пасти з креветками припустіть часник на вершковому маслі, посипте його борошном і залийте сумішшю вершків і бульйону. Додайте в соус лимонний сік, тертий сир і базилік, як тільки соус загусне, з'єднайте його з відвареної пастою і креветками.
Паста з креветками у вершковому соусі – рецепт
Інгредієнти:
Для пасти:
Для креветок:
Приготування
Першим ділом швидко обсмажте креветочні хвости на підігрітому з розчавленими часниковими зубками оливковій олії. Як тільки м'ясо ракоподібних стане рожевим – готово.
Поставте пасту варитися, а самі беріться за соус. Для приготування соусу розпустіть масло на сковороді і з'єднайте його з борошном і пюрированными часниковими зубками. Через хвилину всипте сушені трави, залийте вершками і дайте соусу побурлить ще з хвилину. Додайте добру жменю пармезану в соус, дочекайтеся його повного розплавлення і змішайте соус з пастою. Виклавши страву на тарілку, доповніть його креветками і зеленню петрушки.
Запечена паста фарфалле у вершковому соусі з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Поки паста вариться, обсмажте креветочні хвости на оливковій олії і займіться соусом. Для останнього підрум'яньте борошно на вершковому маслі, розведіть молоком, додайте пюрированный часник і вершковий сир. Як тільки соус загусне, додайте до нього шматочки помідорів, половину сиру і всипте відварену пасту. Змішайте пасту з креветками, викладіть у форму і посипте сиром, що залишився. Готуйте страву в розігрітій до 175 градусів духовці 7-10 хвилин.
Паста з креветками в часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати соус для пасти з креветками припустіть часник на вершковому маслі, посипте його борошном і залийте сумішшю вершків і бульйону. Додайте в соус лимонний сік, тертий сир і базилік, як тільки соус загусне, з'єднайте його з відвареної пастою і креветками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Легкий салат з креветками
По-річному легкий і смачний салат з креветками і свіжими овочами. Приємний, ароматний, духмяний і простий у приготуванні - такий салат з
Паста з лососем у вершковому соусі
Паста з лососем стравою є універсальним, такі макарони сподобаються абсолютно всім. Це блюдо по достоїнству оцінять і дорослі, і діти. Риба виходить
Паста з соусом песто
Соус песто завжди дуже добре поєднується з гарячою пастою. Це ароматне неповторне італійське блюдо готується дуже швидко і просто. Цінителі
Паста з креветками у вершковому соусі
Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі
Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для
Макарони з креветками - рецепт
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей вишуканим блюдом, тоді зробіть істинно італійська страва - макарони з креветками. Вийде дуже