Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт гуляшу з яловичини з підливою

Рецепт гуляшу з яловичини з підливою

15-09-2015, 19:27
631
Рецепт гуляшу з яловичини з підливою
Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів приготування смачного гуляшу з яловичини. Блюдо виходить неймовірно смачною, ситною і, напевно, нагадає вам про дитячі роки та садочку.

Рецепт гуляшу з яловичини з підливою


Інгредієнти:

  • вирізка яловичини – 800 г;

  • цибулина – 2 шт.;

  • борошно – 3 ст. ложки;

  • паста домашня томатна – 2 ст. ложки;

  • морква – 1 шт.;

  • спеції ;

  • зелень свіжа – 30 г;

  • сушений базилік – 2 ч. ложки;

  • приправа аджика – 05 ч. ложки;

  • лист лавровий – 2 шт.;

  • олія оливкова – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Яловичину промиваємо, нарізаємо шматочками і підрум'янюємо на сковороді в оливковій маслечко. Цим часом чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо його на окремій сковорідці. Потім додаємо кілька ложок борошна, перемішуємо і продовжуємо подрумянивать ще 3 хвилинки. Далі до обжарке викладаємо м'ясо, кидаємо лавровий листок, сіль за смаком, базилік і кладемо аджику. Все це ретельно перемішуємо, заливаємо водою і тушкуємо на слабенькому вогні. Моркву очищаємо, промиваємо, нарізаємо кубиками, додаємо в гуляш, перемішуємо і тушкуємо ще 50 хвилин, підливаючи при необхідності ще трохи води. У самому кінці приготування викладаємо томатну пасту і посипаємо блюдо дрібно нарубаною зеленню кропу. Подаємо гуляш з макаронами, картопляним пюре або гречкою.

    Класичний рецепт гуляшу з яловичини


    Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 500 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • борошно – 1 ст. ложка;

  • томатна натуральна паста – 1 ст. ложка;

  • сметана – 1 ст. ложка;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, м'ясо звільняємо від плівок і дрібно нарізаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо, а моркву натираємо на середній тертці. Тепер викладаємо м'ясо в жаровню, вливаємо трохи масла, кидаємо підготовлені овочі, перемішуємо і вливаємо холодну воду. Тушкуємо все близько години при закритій кришці. Після цього приправляємо гуляш спеціями. Окремо змішуємо сметану з борошном, додаємо томатну пасту і розбавляємо трохи водички. Готову підливку виливаємо до м'яса і ретельно перемішуємо. Тушкуємо блюдо 5-7 хвилин до загустіння, а потім подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш вибір.

    Рецепт гуляшу з яловичини в мультиварці


    Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 600 г;

  • цибулина – 2 шт.;

  • солодкий перець – 1 шт.;

  • паста томатна – 3 ст. ложки;

  • сметана нежирна – 2 ст. ложки;

  • вода – 2 ст.;

  • морква – 1 шт.;

  • борошно – 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • зелень – 50 г;

  • масло рослинне – 50 мл


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один рецепт супу-гуляшу. М'ясо промиваємо, обсушуємо, прибираємо плівочку і нарізаємо невеликими кубиками. Мультиварку заздалегідь включаємо і виставляємо на дисплеї режим «Смаження» і час 30 хвилин. Наливаємо трохи масла і розігріваємо його. Після цього викладаємо м'ясо і підрум'янюємо його з усіх боків, періодично помішуючи. Не втрачаючи часу дарма, чистимо цибулю, перець і моркву. Нарізаємо всі овочі невеликими кубиками і додаємо після звукового
    Рецепт гуляшу з яловичини з підливою
    сигналу до м'яса. Обсмажуємо все разом. Моркву чистимо, подрібнюємо на крупній тертці і тушкуємо разом з іншими овочами. Приправляємо блюдо спеціями, вливаємо воду і тушкуємо ще 30 хвилин. А цим часом робимо соус: змішуємо сметану з томатною пастою, додаємо борошно і розбавляємо трохи водички. Все ретельно перемішуємо вінчиком і виливаємо цю суміш у чашу мультиварки. Включаємо програму «Гасіння» і виставляємо час приблизно на 15 години. Після звукового сигналу, додаємо дрібно посічену свіжу зелень, закриваємо кришкою і даємо страви потомитися ще 15 хвилин і просочитися ароматами. Готовий гуляш подаємо на стіл в якості першої страви зі сметанкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гуляш з телятини
    Гуляш з телятини
    Традиційно угорський гуляш готується з молодої телятини. Постараємося сильно не відходити від класики, але трохи модифікуємо рецепт, додавши в звичне
    Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
    Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
    Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
    Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
    Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
    Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
    Бефстроганов з яловичини
    Бефстроганов з яловичини
    Незважаючи на свою назву, бефстроганов споконвічно російська страва. М'ясо, порізане на шматочки, готується в сметанному соусі. Неймовірно ніжно і
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми