Тушковане м'ясо – рецепт
![Тушковане м'ясо – рецепт Тушковане м'ясо – рецепт](/uploads/posts/2015-09/tushkovane-myaso-recept_411.jpeg)
Тушковане м'ясо з чорносливом – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів духовку до 150 градусів, беріться за м'ясо. Наріжте яловичину і обваляйте її в борошні. На дно жаровні налийте олію і використовуйте його для обжарювання м'яса. Як тільки шматочки останнього підрум'яняться, приберіть телятину, а замість неї, на залишках олії, припустіть цибульні кільця. До цибулевої засмажки покладіть кубики моркви, пастернаку, картоплі, роздавлені часникові зубки і залиште все ще на пару-трійку хвилин. Залийте все вермутом, выпарьте рідина наполовину, а потім додайте бульйон, томати, поверніть м'ясо і покладіть трави. Розмістіть жаровню в духовій шафі і залиште все нудитися на півтори години. Додайте сухофрукти і готуйте тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці ще 40 хвилин.
М'ясо, тушковане з грибами в сметані
Інгредієнти:
![Тушковане м'ясо – рецепт Тушковане м'ясо – рецепт](/uploads/posts/2015-09/tushkovane-myaso-recept_712.jpeg)
Приготування
Розігрів в жаровні обидва види масла, використовуйте розігріту суміш для пасерування цибулі. Через 4-5 хвилин додайте до цибулі гриби і дайте їм випустити всю вологу. Як тільки грибна волога випарується, влийте коньяк і дайте йому випаруватися і. Окремо обсмажте смужки яловичої м'якоті в борошні і змішайте шматочки із засмажкою. Додайте томати у власному соку і кетчуп, влийте вустер з вершками і залиште все нудитися на 4-5 хвилин, соус на вершковою основі повинен встигнути загуснути і лише після цього можна буде додати нарізану зелень.
Подавати тушковане м'ясо рекомендується з крупами, начебто рису, гречки, пшона або перловки, поверх пасти і гарнірів з картоплі.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Тушкована спаржева квасоля – рецепти](/uploads/posts/2015-09/tushkovana-sparzheva-kvasolya-recepti_571.jpeg)
Тушкована спаржева квасоля – рецепти
Багато незаслужено ігнорують спаржеву квасолю і вважають її не смачною. А даремно. Пропонуємо кілька цікавих ідей приготування тушкованою спаржі, які
![Тушкований кролик в сметані в мультиварці](/uploads/posts/2015-08/tushkovaniy-krolik-v-smetan-v-multivarc_111.jpeg)
Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це
![Суп-гуляш з яловичини по-угорськи](/uploads/posts/2015-07/sup-gulyash-z-yalovichini-po-ugorski_531.jpeg)
Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Традиційний угорський гуляш готується у великій кількості густий підливи, тому його і називають супом. Це ситне, зігріває в холодну пору блюдо
![Гуляш з індички з підливою – рецепт](/uploads/posts/2015-07/gulyash-z-ndichki-z-pdlivoyu-recept_671.jpeg)
Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш
![Овочеве рагу з фаршем](/uploads/posts/2015-07/ovocheve-ragu-z-farshem_751.jpeg)
Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад
![Тушковане м'ясо з грибами](/uploads/posts/2015-03/tushkovane-myaso-z-gribami_871.jpeg)
Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким