Овочеве рагу з картоплею

Рецепт овочевого рагу з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і моркву очищаємо, подрібнюємо соломкою і обсмажуємо в казанку або каструлі з товстим дном до рум'яності. Потім кидаємо очищені і нарізані кубиками бульби картоплі і кабачки. Туди ж відправляємо солодкий перець, нарізаний часточками або соломкою. Прикриваємо кришкою і тушкуємо на несильному вогні п'ятнадцять хвилин. Потім закладаємо подрібнені кубиками помідори, приправляємо сіллю, перцем і готуємо ще десять хвилин. Кидаємо нарубаний часник і даємо настоятися десять хвилин. Готове рагу при подачі прикрашаємо гілочками свіжої зелені.
Овочеве рагу з м'ясом і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо, гарненько просушуємо і нарізаємо кубиками середнього розміру. В казанок або каструлю з товстим дном вливаємо трохи рослинного масла і закладаємо в неї підготовлене м'ясо. Обсмажуємо на сильному вогні до отримання рівномірної гарної скоринки, помішуючи.
Очищаємо і дрібно ріжемо цибулю, перекладаємо до м'яса і обсмажуємо п'ять хвилин. Бульби картоплі і кабачки очистити від шкірки, подрібнюємо кубиками, підрум'янюємо окремо на сковороді з рослинним маслом і відправляємо в каструлю до м'яса. Туди ж кидаємо обсмажену також на сковороді стручкову квасолю. Свіжі помідори і очищений часник дрібно рубаємо, солодкий болгарський перець нарізаємо соломкою і закладаємо до інших овочів. Заливаємо все бульйоном, приготовленим з води і бульонного кубика, перемішуємо, заправляємо сіллю, перцем і листям сушеного або нарубаного свіжого базиліка.
Після повного закипання рагу, готуємо її під кришкою на несильному вогні двадцять хвилин. При подачі прикрашаємо гілочками свіжої зелені.
Овочеве рагу з баклажанами, картоплею і капустою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо цибулину, нарізаємо півкільцями і покласти в ємність мультиварки, попередньо наливши в неї рослинне масло. Включаємо режим «Смаження» або «Випічка» і обсмажуємо півкільця цибулі до золотавості приблизно п'ятнадцять хвилин.

Тим часом підготуємо інші овочі. Для початку всі їх перемиємо і просушити. Картопля очищаємо від шкірки, крупно ріжемо. Капусту і солодкий перець подрібнюємо пелюстками, а цукіні і баклажани полукружками. Помідори ріжемо невеликими шматочками.
Тепер викладаємо до цибулі овочі в такій послідовності: картопля, капусту, солодкий болгарський перець, кабачки цукіні, баклажани і помідори. Кожен шар потроху приправляємо пряними травами, спеціями, перцем і сіллю. Завершуємо шаром нарубаної, свіжої зелені. Встановлюємо програму «Тушкування» на одну годину.
При бажанні можна додати в кінці приготування нарубаний зубчик часнику або соєвий соус .
Рекомендуємо добрі рецепти

Овочеве рагу з кабачками і картоплею
Напевно, у кожної господині є перевірений рецепт ситного страви, яке любить вся сім'я. Пропонуємо урізноманітнити повсякденне меню овочевим рагу, в

Рагу з кабачків з куркою
Літо щедро обдаровує нас корисними плодами. Але в спеку часом так не хочеться навантажувати організм важкою їжею. Тому приготоване на обід ситне і, в

Рагу з кабачків і картоплі в мультиварці
Влітку немає бажання навантажувати організм важкою їжею, а на салатах довго не протягнути. До того ж, у цей час багато свіжих овочів, з яких можна

Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,

Рецепт овочевого рагу з картоплею і капустою
Овочеве рагу - страва дуже корисне і популярний. Для його приготування підходять практично всі дари городу. Головне достоїнство цього ласощі -

Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення