Кабачки на мангалі

Як приготувати кабачки на мангалі?
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте кабачки кружечками сантиметрової товщини і викладіть на рушники. Посипте шматочки сіллю і залиште на півгодини. Через відведений час залишки солі зчистите, а самі овочі промокніть. Залийте кабачки великою кількістю оливкової олії, додайте ароматні листя орегано, чебрецю і розмарину, а слідом видавіть кілька зубків часнику. Дайте кабачків постояти 15 хвилин перед тим, як розміщувати їх над палаючими вугіллями, а потім приступайте до обжарке.
Кабачки у фользі на мангалі
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки розрізаємо навпіл і витягаємо з них серцевину з насінням. Кабачкові «човники» посипаємо міксом з трав і спецій з усіх боків, після чого залишаємо промаринуватися на час розпалювання вугілля. Готуємо пасту з сиру фета з грецьким йогуртом і наповнюємо сирної сумішшю порожнини в кабачках. Обертаємо «човники» фольгою і обсмажуємо 15-20 хвилин. Коли кабачок стане м'яким, обережно розгорніть конверт з фольги, полийте «човники» додатковою порцією олії і подавайте.
Як замаринувати кабачки для мангалу?
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті кабачки нарізаємо кружечками і викладаємо в миску зі скла або посуд покриту емаллю. Готуємо маринад для кабачків на мангалі з суміші оливкової олії з оцтом, вустером, морською сіллю, часником і сушеними травами. Змішуємо овочі з маринадом на оцтовій основі і залишаємо на 15-20 хвилин.
Тим часом розпалюємо вогонь. Викладаємо кружечки кабачків на розпечену решітку і обсмажуємо по 5-8 хвилин з кожного боку.
Шашлик з кабачків на мангалі
Інгредієнти:
Приготування
Збийте оливкова олія з лимонним соком і винним оцтом. Додайте в суміш сушений орегано, лимонну цедру і розтертий в ступі часник. Наріжте всі овочі шматочками приблизно однакового розміру, змішайте їх з маринадом і запровадити на шпажки. Розкладіть овочеві шашлички на вугіллі і обсмажуйте по 10-12 хвилин.
Кабачки на мангалі з соусом песто
Інгредієнти:

Приготування
Наріжте кабачки довгими стрічками і збризніть невеликою кількістю масла. Розкладіть овочі на решітці поверх гарячих вугілля. Поки овочі готуються, зробіть елементарно простий соус песто, з допомогою блендера збивши разом цибулю з великою кількістю зелені, гірчицею, каперсами, часником, олією та лимонним соком. З'єднайте отриману суміш з ще гарячими кабачками і залиште на пару хвилин, щоб овочі увібрали в себе весь аромат.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з сирих кабачків
Деякі господині навіть не підозрюють, що кабачки можна вживати в їжу в сирому вигляді. Між тим з них виходять смачні, а найголовніше – дуже корисні

Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це

Рулети з кабачків з сиром і часником
Розповімо, як зробити дуже легкий і неймовірно ніжну холодну закуску. Поєднання молодих кабачків, сиру та часнику точно не залишить ваших гостей

Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений

Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і

Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.