Гуляш із баранини
![Гуляш із баранини Гуляш із баранини](/uploads/posts/2015-07/gulyash-z-baranini_571.jpeg)
Гуляш із баранини з підливою
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть баранини промиваємо, гарненько обсушуємо за допомогою паперових рушників або серветок і нарізаємо дрібними скибочками. Шпик і очищений ріпчасту цибулю і часник подрібнюємо дрібними кубиками.
У глибоку сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо в ньому спочатку шпик, потім додаємо цибулю і часник і смажимо до підрум'янення. Тепер закладаємо шматочки м'яса, приправляємо сіллю, перцем і обсмажуємо, помішуючи. Коли м'ясо придбає гарний рум'яний колір, всипаємо борошно, ще трохи обсмажуємо і вливаємо бульйон. Протушиваем сорок хвилин, вливаємо сухе червоне вино, додаємо томатну пасту, корицю, і при необхідності сіль. Даємо знову закипіти, і залишаємо на слабенькому вогні ще тридцять хвилин. Якщо підлива в гуляш вийшла для вас жидковатая, то для досягнення бажаної консистенції потримайте страву на вогні з відкритою кришкою, додавши трохи вогонь.
Подаємо гуляш з відварною картоплею, приправивши порізаної свіжої зеленню.
Гуляш із баранини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в чашу мультиварки рослинна рафінована олія і підрум'янюємо подрібнену ріпчасту цибулю і цибулю-порей,
![Гуляш із баранини Гуляш із баранини](/uploads/posts/2015-07/gulyash-z-baranini_292.jpeg)
Баранину промиваємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо в чашу мультиварки до підрум'янення. Всипаємо борошно і смажимо, помішуючи, ще півтори хвилини. Тепер повертаємо овочі до м'яса, вливаємо воду, солимо, перчимо і готуємо гуляш із баранини три години в режимі «Гасіння». За тридцять хвилин до закінчення приготування додаємо порізану зелень і лаврові листочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-gulyash-z-svinini-z-pdlivkoyu_801.jpeg)
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
![Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-gulyash-z-yalovichini-z-pdlivkoyu_361.jpeg)
Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до
![Гуляш з яловичої печінки з підливою](/uploads/posts/2015-07/gulyash-z-yalovichoyi-pechnki-z-pdlivoyu_131.jpeg)
Гуляш з яловичої печінки з підливою
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
![Гуляш зі свинини з підливою - рецепт](/uploads/posts/2015-07/gulyash-z-svinini-z-pdlivoyu-recept_471.jpeg)
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
![Гуляш з яловичої печінки](/uploads/posts/2015-07/gulyash-z-yalovichoyi-pechnki_271.jpeg)
Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
![Рагу з баранини](/uploads/posts/2015-03/ragu-z-baranini_951.jpeg)
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне