Рулет з лаваша з куркою
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати оригінальне блюдо – рулет з лаваша з куркою. Воно стане не тільки справжнім шедевром вашого столу, але і неодмінно сподобається всім присутнім.
Інгредієнти:
філе куряче – 1 шт.;
перець червоний болгарський – 1 шт.;
листя салату – 100 г;
вірменський тонкий лаваш – 1 шт.;
кріп свіжий – 50 г;
яйце – 2 шт.;
майонез – 250 мл;
спеції.
Приготування
Філе промиваємо і відварюємо, підсолюємо воду за смаком. Болгарський перець обробляємо і дрібно шаткуємо. Зелень обполіскуємо і рубаємо ножем. Відварне м'ясо подрібнюємо за допомогою блендера, перекладаємо в миску і додаємо кріп з перцем. Заправляємо все майонезом, трохи солимо і перемішуємо. Лаваш розстилаємо на чистому столі, накриваємо зверху листям салату і розподіляємо начинку. Загортаємо лаваш, нарізаємо шматочками і подаємо.
Інгредієнти:
куряче філе – 500 г;
цибулина – 3 шт.;
яйце – 2 шт.;
лаваш вірменський – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
майонез – 4 ст. ложки;
часник.
Приготування
Моркву і цибулину обробляємо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на маслечко до м'якого стану. Філе перекручуємо на м'ясорубці, додаємо обжарку і знову подрібнюємо. Видавлюємо в фарш очищений часник, підсолюємо до смаку, заправляємо майонезом і поділяємо масу навпіл. Лаваш змащуємо рівномірно приготовленою сумішшю, посипаємо тертим яйцем і накриваємо зверху другим лавашем. Його теж промазуємо м'ясною начинкою, посипаємо яйцем і звертаємо повненьким рулетом. Зверху обмазуємо гарненько майонезом і запікаємо в духовці 40 хвилин.
Інгредієнти:
куряча копчена грудка – 05 шт.;
помідор – 1 шт.;
сир моцарелла – 100 г;
часник – 2 зубчики;
лаваш вірменський– 1 шт.;
майонез;
свіжа зелень.
Приготування
З помідорів акуратно знімаємо шкірку, обшпаривши їх окропом. Потім м'якоть нарізаємо маленькими шматочками. Курячу грудку шаткуємо кубиками, а часник чистимо, видавлюємо через прес і змішати з майонезом. Сир тремо на маленькій тертці. Вірменський лаваш розстилаємо рівно на столі, промазуємо майонезом, зверху укладаємо помідори, курку, посипаємо сиром і рубаною зеленню. Поливаємо трохи майонезом і загортаємо все рулетом. Прибираємо страву на півгодини в холодильник, а перед подачею на стіл нарізаємо рулетик з лаваша з куркою і сиром невеликими скибочками.
Інгредієнти:
лаваш тонкий вірменський – 1 шт.;
свіжі печериці – 300 г;
вершковий сир – 200 г;
куряче свіже філе – 300 г;
спеції;
кріп свіжий;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
каперси – 1 ст. ложка;
цибулина – 1 шт.
Приготування
У підсоленій воді відварюємо куряче м'ясо до готовності. Потім його остуджуємо і подрібнюємо на волокна. Свіжі печериці обробляємо, промиваємо, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Ріпчасту цибулю шаткуємо півкільцями, кидаємо до грибів і пасеруємо до м'якості овочів. Далі перекладаємо вміст сковороди в тарілку і залишаємо остигати. Зелень обполіскуємо, дрібно рубаємо, а каперси розрізаємо навпіл. Тепер беремо аркуш лаваша, розкладаємо його на столі і змащуємо рівномірно вершковим сиром. Далі викладаємо волокна курячого м'яса, а потім розподіляємо смажені грибочки з цибулею. Рясно посипаємо все рубаною зеленню і каперсами. Після цього туго звертаємо лаваш рулетом, загортаємо його в плівочку і прибираємо на деякий час в холодильник. По закінченні часу знімаємо плівку, рулет нарізаємо шматочками і подаємо.
Рулет з лаваша з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Філе промиваємо і відварюємо, підсолюємо воду за смаком. Болгарський перець обробляємо і дрібно шаткуємо. Зелень обполіскуємо і рубаємо ножем. Відварне м'ясо подрібнюємо за допомогою блендера, перекладаємо в миску і додаємо кріп з перцем. Заправляємо все майонезом, трохи солимо і перемішуємо. Лаваш розстилаємо на чистому столі, накриваємо зверху листям салату і розподіляємо начинку. Загортаємо лаваш, нарізаємо шматочками і подаємо.
Рулет з лаваша з куркою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і цибулину обробляємо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на маслечко до м'якого стану. Філе перекручуємо на м'ясорубці, додаємо обжарку і знову подрібнюємо. Видавлюємо в фарш очищений часник, підсолюємо до смаку, заправляємо майонезом і поділяємо масу навпіл. Лаваш змащуємо рівномірно приготовленою сумішшю, посипаємо тертим яйцем і накриваємо зверху другим лавашем. Його теж промазуємо м'ясною начинкою, посипаємо яйцем і звертаємо повненьким рулетом. Зверху обмазуємо гарненько майонезом і запікаємо в духовці 40 хвилин.
Рулет з лаваша з копченою куркою
Інгредієнти:
Приготування
З помідорів акуратно знімаємо шкірку, обшпаривши їх окропом. Потім м'якоть нарізаємо маленькими шматочками. Курячу грудку шаткуємо кубиками, а часник чистимо, видавлюємо через прес і змішати з майонезом. Сир тремо на маленькій тертці. Вірменський лаваш розстилаємо рівно на столі, промазуємо майонезом, зверху укладаємо помідори, курку, посипаємо сиром і рубаною зеленню. Поливаємо трохи майонезом і загортаємо все рулетом. Прибираємо страву на півгодини в холодильник, а перед подачею на стіл нарізаємо рулетик з лаваша з куркою і сиром невеликими скибочками.
Рулет з лаваша з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
У підсоленій воді відварюємо куряче м'ясо до готовності. Потім його остуджуємо і подрібнюємо на волокна. Свіжі печериці обробляємо, промиваємо, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Ріпчасту цибулю шаткуємо півкільцями, кидаємо до грибів і пасеруємо до м'якості овочів. Далі перекладаємо вміст сковороди в тарілку і залишаємо остигати. Зелень обполіскуємо, дрібно рубаємо, а каперси розрізаємо навпіл. Тепер беремо аркуш лаваша, розкладаємо його на столі і змащуємо рівномірно вершковим сиром. Далі викладаємо волокна курячого м'яса, а потім розподіляємо смажені грибочки з цибулею. Рясно посипаємо все рубаною зеленню і каперсами. Після цього туго звертаємо лаваш рулетом, загортаємо його в плівочку і прибираємо на деякий час в холодильник. По закінченні часу знімаємо плівку, рулет нарізаємо шматочками і подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з лаваша – начинки
Будь-яка господиня перед якимось торжеством переживає, щоб вистачило страв для всіх гостей. У таких ситуаціях ідеальним варіантом стають закуски.
Рулети з лаваша - рецепти
Щоб приготувати оригінальну закуску, не обов'язково купувати дорогі продукти. Іноді можна обійтися наявністю тонкого лаваша, кількома доступними
Лаваш з крабовими паличками
В якості одного з страв на святковому столі ми все частіше бачимо рулет з лаваша. Апетитна і смачна закуска, до того ж дуже легка у приготуванні, а
Фарширований лаваш, запечений в духовці
Приготуйте фарширований лаваш і здивуйте гостей своїми кулінарними здібностями. Блюдо виходить ситним, а також смачним і відмінно прикрасить
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати